Opore za noge

Za manjšo napetost v nogah, hrbtu in ramenih ne poskrbi samo pravilna drža, ampak tudi pravilna opora za noge. Omogoča vam, da za pisalno mizo sedite udobno in ergonomsko pravilno. Na voljo so tudi ogrevani modeli za vse, ki jih pogosto zebe v noge.

V kategoriji Opore za noge boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Twinco, MAUL, bimos, eurokraft pro.

Opore za noge – boljše sedenje, bolj zdravo deloTega resnično ne moremo preveč poudariti: boljše sedenje spodbuja tudi boljše delovno življenje! S pravo ergonomijo preprečite slabo držo, napetost in bolniške odsotnosti. Kako brez težav poskrbeti za ergonomijo in zdravje na delovnem mestu, vam pokažejo opore za noge podjetja kaiserkraft.Opore za noge in dobra telesna drža med sedenjem – kako je to povezano?Pogosti pogovori na temo zdravega sedenja v poslovnem svetu se ne pojavljajo brez razloga. Če pisarniške stole, pisalne mize in ostalo opremo izberete in nastavite v skladu z ergonomskimi vidiki, zagotovite telesu vso podporo, ki jo potrebuje pri sedenju. Ta drža namreč izredno obremenjuje hrbet, krvni obtok in mišice.Pomembno vlogo pri tem prevzamejo noge in stopala. Če obvisite z nogami v zraku ali obsedite pod neudobnim kotom na prenizko nastavljenem stolu, je celotno telo od zgoraj navzdol v krču. Še posebej na delovnih mestih z normalno pisalno mizo oz. na delovnih mestih, ki jih uporablja več oseb, imajo naše opore za noge pomembno nalogo, saj prilagodljivo, brez velikih naložb in povsem individualno poskrbijo za popolno držo pri sedenju.Opore za noge podjetja kaiserkraft: funkcionalne in udobneTo dovršenost boste opazili takoj: vaše noge trdno in hkrati udobno počivajo na stabilni podlagi. Noge oz. hrbtne mišice se ne borijo več proti „bingljanju'' in celotno telo se sprosti. Skoraj samodejno zdrsnete v optimalno držo za sedenje, pri kateri je hrbet v celoti naslonjen na naslonjalo.Še posebej udobne in ergonomsko oblikovane so opore za noge, ki jih lahko nastavite po višini in kotu. Kar se tiče udobja, dobi dodatne točke tudi funkcija ogrevanja. Seveda so vsi izdelki iz ponudbe podjetja kaiserkraft trdni, protizdrsni in izdelani za vsakodnevno uporabo v pisarni.Ker nam je ta tema tako pri srcu, smo za vas pripravili različne nasvete za sedenje v pisarni:

Poleg tega vam ločeno predstavljamo pomemben element odlične ekonomije sedenja. Naša pisalna miza Upliner 2.0 z električno nastavitvijo višine jasno sporoča, da se zdravo sedenje na konča pri stolu. Če imate vprašanja glede opore za noge in ostalih elementov, vam bomo z veseljem svetovali.