080 1037        office@kaiserkraft.si; 

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Globina
Nagibanje
Nastavitev višine
null
 

Opore za noge

Za manjšo napetost v nogah, hrbtu in ramenih ne poskrbi samo pravilna drža, ampak tudi pravilna opora za noge. Omogoča vam, da za pisalno mizo sedite udobno in ergonomsko pravilno. Na voljo so tudi ogrevani modeli za vse, ki jih pogosto zebe v noge.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 11
| | |
MAUL - Ergonomska opora za noge
postavitvena površina ŠxG 450 x 390 mm, s tekstilno oblogo
Neto
64,90
EUROKRAFT - Opora za noge
nastavitev višine s plinsko vzmetjo 110 - 320 mm
Neto
235,00
Neto
54,90
MAUL - Ergonomska opora za noge
izvedba s funkcijo ogrevanja in tekstilno oblogo
Neto
135,00
Ogrevalna nožna podloga
siva, z omrežnim priključkom
Neto
189,00
Twinco - Opora za noge s pomično ploščo
nastavljiva v 3 višinah, umetna masa
Neto
od 41,90
Twinco - Opora za noge iz umetne mase
brezstopenjsko nastavljiva
Neto
82,90
Neto
82,90
Twinco - Nagibna opora za noge
plošča za stopala z jeklenimi loki, brezstopenjsko nastavljiva
Neto
od 34,90
Ogrevalna nožna podloga
iz umetne mase, z omrežnim priključkom
Neto
225,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 11

Opore za noge – boljše sedenje, bolj zdravo deloTega resnično ne moremo preveč poudariti: boljše sedenje spodbuja tudi boljše delovno življenje! S pravo ergonomijo preprečite slabo držo, napetost in bolniške odsotnosti. Kako brez težav poskrbeti za ergonomijo in zdravje na delovnem mestu, vam pokažejo opore za noge podjetja KAISER+KRAFT.Opore za noge in dobra telesna drža med sedenjem – kako je to povezano?Pogosti pogovori na temo zdravega sedenja v poslovnem svetu se ne pojavljajo brez razloga. Če pisarniške stole, pisalne mize in ostalo opremo izberete in nastavite v skladu z ergonomskimi vidiki, zagotovite telesu vso podporo, ki jo potrebuje pri sedenju. Ta drža namreč izredno obremenjuje hrbet, krvni obtok in mišice.Pomembno vlogo pri tem prevzamejo noge in stopala. Če obvisite z nogami v zraku ali obsedite pod neudobnim kotom na prenizko nastavljenem stolu, je celotno telo od zgoraj navzdol v krču. Še posebej na delovnih mestih z normalno pisalno mizo oz. na delovnih mestih, ki jih uporablja več oseb, imajo naše opore za noge pomembno nalogo, saj prilagodljivo, brez velikih naložb in povsem individualno poskrbijo za popolno držo pri sedenju.Opore za noge podjetja KAISER+KRAFT: funkcionalne in udobneTo dovršenost boste opazili takoj: vaše noge trdno in hkrati udobno počivajo na stabilni podlagi. Noge oz. hrbtne mišice se ne borijo več proti „bingljanju'' in celotno telo se sprosti. Skoraj samodejno zdrsnete v optimalno držo za sedenje, pri kateri je hrbet v celoti naslonjen na naslonjalo.Še posebej udobne in ergonomsko oblikovane so opore za noge, ki jih lahko nastavite po višini in kotu. Kar se tiče udobja, dobi dodatne točke tudi funkcija ogrevanja. Seveda so vsi izdelki iz ponudbe podjetja KAISER+KRAFT trdni, protizdrsni in izdelani za vsakodnevno uporabo v pisarni.Ker nam je ta tema tako pri srcu, smo za vas pripravili različne nasvete za sedenje v pisarni:

Poleg tega vam ločeno predstavljamo pomemben element odlične ekonomije sedenja. Naša pisalna miza Upliner 2.0 z električno nastavitvijo višine jasno sporoča, da se zdravo sedenje na konča pri stolu. Če imate vprašanja glede opore za noge in ostalih elementov, vam bomo z veseljem svetovali.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov