080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Globina
Nagibanje
Nastavitev višine
Širina
Z ogrevanjem
 

Opore za noge

Za manjšo napetost v nogah, hrbtu in ramenih ne poskrbi samo pravilna drža, ampak tudi pravilna opora za noge. Omogoča vam, da za pisalno mizo sedite udobno in ergonomsko pravilno. Na voljo so tudi ogrevani modeli za vse, ki jih pogosto zebe v noge.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 11
| | |
MAUL - Ergonomska opora za noge
izvedba s funkcijo ogrevanja in tekstilno oblogo
Neto
126,80
EUROKRAFT - Opora za noge
nastavitev višine s plinsko vzmetjo 110 - 320 mm
Neto
216,-
MAUL - Ergonomska opora za noge
postavitvena površina ŠxG 450 x 390 mm, s tekstilno oblogo
Cena na zahtevo
Neto
55,-
Ogrevalna nožna podloga
siva, z omrežnim priključkom
Neto
176,10
Twinco - Opora za noge s pomično ploščo
nastavljiva v 3 višinah, umetna masa
Neto
od 39,25
Twinco - Opora za noge iz umetne mase
brezstopenjsko nastavljiva
Neto
78,-
Neto
76,-
Twinco - Nagibna opora za noge
plošča za stopala z jeklenimi loki, brezstopenjsko nastavljiva
Neto
od 32,65
Ogrevalna nožna podloga
iz umetne mase, z omrežnim priključkom
Neto
203,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 11
Opore za noge – z njimi boste imeli noge vedno trdno na tleh!
Opore za noge so vedno v pomoč, kadar delovnih miz v pisarni ni mogoče enostavno prilagoditi telesni višini uporabnika. Na primer, če si več zaposlenih deli eno delovno mesto ali pisalno mizo. Opore za noge so praktična rešitev tudi takrat, kadar se uporabljajo starejše mize, ki nimajo možnosti nastavitve višine. Poskrbijo za potrebno izravnavo med višino mize in tlemi, da so stopala podprta po celotni površini. Opore za noge kot del pisarniške opreme zato pripomorejo k zdravi in ergonomski drži med sedenjem. Tega ne smemo podcenjevati, saj sproščen položaj stopal preprečuje motnje prekrvavitve in žilna obolenja, poleg tega pa tudi težave s hrbtom in rameni. Bodite vedno trdno na tleh!

Opore za noge – ergonomska drža med sedenjem.
Vsaka opora za noge pa ni enaka drugi, saj obstajajo neštete različice. Pri nakupu morate nujno paziti, da bo pri novi opori za noge mogoče nastaviti ne samo višino, ampak tudi nagib. Tako bosta obe stopali vedno v bolj ali manj poševnem položaju, kar učinkovito preprečuje zastoje krvi, krče in druge neprijetnosti. Številne opore za noge imajo celo mehanizem za nagib ali zibanje, da se drža nog in stopal lahko povsem naravno spreminja, kar res blagodejno vpliva na dobro počutje. Pomembno je tudi, da je opora čim bolj stabilna in nedrseča ter ponuja dovolj veliko površino za stopala, da ne bi po nepotrebnem omejevala gibanja. Za vse, ki imajo nenehno mrzle noge, pa tudi obstaja rešitev: ogrevane opore za noge, ki poskrbijo za dodatno udobje na delovnem mestu. Veselo na delo!
Primerjava izdelkov