080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Lastnost
Material
Širina
 

Obloge za mokre prostore

Bakterije in glive ne bodo imele pogojev za preživetje ob porabi naših oblog za mokre prostore. Nudimo različne modele za prostore za prhanje, bazene in oblačilnice.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 10
| | |
Nedrseča podloga, PVC
širina 600 mm, na tek. m
Neto
89,90
Nedrseča podloga, PVC
širina 900 mm, na tek. m
Neto
139,00
Nedrseča podloga, PVC
širina 1200 mm, na tek. m
Neto
179,00
Neto
od 999,00
Neto
od 135,00
Profilna obloga iz PVC, na tek. m
tekalna površina iz trdega PVC, nedrseča
Neto
od 45,90
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 10
Obloge za mokre prostore – zaščita in higiena povsod, kjer hodimo bosi
Obloge za mokre prostore se uporabljajo predvsem v sanitarnih prostorih in oblačilnicah podjetij, bazenov in drugih športnih ustanov. Pri opremljanju mokrih območij v fitnes studiih, vodnih parkih ali tudi na delovnem mestu je treba poskrbeti za zdravje in zadovoljstvo strank in zaposlenih. Obloge za mokre prostore preprečujejo drsenje, s tem pa padce in poškodbe. Odprta površina omogoča odtekanje vode, nedrseča spodnja plast pa poskrbi, da nam ne zdrsne skupaj z oblogo. Naša spletna trgovina pa ponuja še mnogo več kot samo odtekanje vode in preprečevanje zdrsov. Antibakterijske obloge za mokre prostore preprečujejo okužbe ter razmnoževanje bakterij in klic. V savnah, wellnessu in javnih kopališčih je higiena najpomembnejša. Z ustreznimi oblogami za mokre prostore pokažete, da ste odgovorni in poskrbite za svoje stranke. Varna in prijetna talna obloga poleg tega izboljša dobro počutje strank.

Obloge za mokre prostore – praktične in prilagodljive
Tudi naše obloge za mokre prostore so enako kot industrijske podloge na voljo kot kosi s fiksnimi merami ali metrsko blago. Ravno pri velikih površinah in poteh je priporočljiva uporaba oblog, ki se na meter natančno prilegajo dolžini. Tako goste v kopališču varno pripeljete od masažnega bazena do bistroja, ne da bi se ta sprehod spremenil v drsališče. Oglejte si izbiro barv v naši spletni trgovini. Tudi obloge za mokre prostore lahko barvno uskladite z interjerjem in celotnim videzom. Zaradi različnih širin lahko talne obloge prilagodite posameznim prostorom. Poleg tipičnih nedrsečih in antibakterijskih oblog v tej kategoriji najdete v naši spletni trgovini tudi podloge za delovna mesta, ki so odporne proti temperaturi, koroziji, kemikalijam in kislinam v običajnih količinah. Te podloge se pogosto uporabljajo v proizvodnji in delavnicah. Trdne talne rešetke, čez katere je mogoče voziti, pa so pogoste na primer v avtopralnicah. Izdelava s kakovostnimi materiali omogoči odpornosti proti vremenskim razmeram, stabilnost in dolgotrajno uporabo. Zato je tudi z ekonomskega vidika smiselno kupiti kakovostne obloge za mokre prostore. Naša razlaga lastnosti talnih oblog vam bo pomagala izbrati ustrezno oblogo za določen namen uporabe. Poleg tega lahko seveda izkoristite naše brezplačno svetovanja. Obloge za mokre prostore lahko čistite z običajnimi čistili.
Primerjava izdelkov