080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Dolžina prečke
Globina
Material
Obremenitev police
Obremenitev sklopa
Širina
Višina
Vrsta regala
 

Paletni regali

Paletni regali vzdržijo najtežja bremena in so izjemno trdni. Zato toliko bolj preseneča njihova prilagodljivost: brez težav jih lahko razširite in prav tako opremite, kakor vi − ali vaše palete − to potrebujejo. Z veseljem bomo vaš novi paletni regal načrtovali skupaj z vami. Pokličite nas!
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 22
| | |
Uvozni regal
globina regala 1740 mm, globina za 2 paleti
Neto
od 499,-
Uvozni regal
globina regala 2590 mm, globina za 3 palete
Neto
od 719,-
Uvozni regal
globina regala 3440 mm, globina za 4 palete
Neto
od 879,-
Neto
od 199,-
Uvozni regal
globina regala 4290 mm, globina za 5 palet
Neto
od 1.025,-
Paletni regal
priključni regal, obremenitev police 2580 kg
Neto
419,-
Paletni regal
kompletni regal, obremenitev police 2580 kg
Neto
999,-
Podporni okvir
globina okvirja 800 mm
Neto
od 149,-
Podporni okvir
globina okvirja 1100 mm
Neto
od 155,-
Neto
od 135,-
Neto
od 145,-
Neto
od 209,-
Neto
od 229,-
Neto
od 259,-
Neto
od 275,-
Paletni regal, kpl.
jeklo, lakirano z umetno smolo
Neto
od 389,-
Neto
od 104,90
Neto
od 135,-
Neto
od 155,-
Neto
od 179,-
Neto
od 189,-
Neto
od 225,-
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 22
Paletni regali – učinkovito skladiščenje, prilagodljiva razporeditev, ustrezni materiali
Paletne regale in konzolne regale z različnimi nosilnostmi in višinami je mogoče prilagodljivo uporabljati, zato jih lahko dobro uskladite z danimi prostorskimi razmerami in drugo skladiščno opremo. Pri skladiščenju palet z različno konstrukcijo in težo so nepogrešljivi profesionalni skladiščni regali. Ker število kosov in prostornina blaga za shranjevanje lahko pogosto zelo nihata, predstavljajo veliko prednost takšni regalni sistemi, ki jih lahko razširite in hitro razstavite, postavite ali predelate. Če nekaj delov paletnih regalov začasno ne boste potrebovali, jih lahko enostavno in hitro razstavite ter shranite, pri čemer ne zasedejo veliko prostora. To je odlično, kadar je treba prostor občasno pripraviti za druge namene. Po drugi strani pa je mogoče paletne regale sistematično razširiti, če potrebujete več površine za skladiščenje. Poleg trdne okvirne konstrukcije je pomembna tudi premišljena izbira regalnih polic za paletne regale, ki ustrezajo specifičnim zahtevam za različno skladiščeno blago. Izbira regalnih polic obsega police iz ivernih plošč, mrežaste rešetke, pa tudi plošče in police iz jeklene pločevine za regale za velike obremenitve. Pri tem lahko v vsaki kategoriji izbirate med več globinami in debelinami. Upoštevana so tudi vsa odločilna merila, kakor na primer kroženje zraka, nosilnost in velikost skladiščenega blaga, uporabljeni materiali pa so prilagojeni zahtevanim pogojem.

Pri uporabi paletnih regalov je najpomembnejša varnost

Ker morajo paletni regali nositi težo do 10.000 kg, so preverjeni materiali in statično pravilne konstrukcije nujen osnovni pogoj za varno skladiščenje. Varnostne zahteve pri skladiščenju niso bile postavljene kar tako. Nadzor, ki ga opravljajo priznani inženirji, ter natančno upoštevanje standardov DIN in drugih smernic, zagotavljata najvišjo varnost za ljudi in material. Zatična sidra za pritrditev v tla in namestitev zaščite pred trki na področju voznih poti lahko znatno zmanjšajo nevarnost nesreč. V skladu z nemškimi smernicami BGR-234 je treba na poteh vedno namestiti zaščito pred trki na začetni in končni podpornik regala. Varjeni podporni okvirji poskrbijo za večjo stabilnost in dolgotrajno uporabo paletnih regalov. Poskrbite za varnost in pri izbiri skladiščne opreme zaupajte preverjeni kakovosti izdelkov podjetja KAISER+KRAFT.
Primerjava izdelkov