Dobavljive barve
Material
Tip izdelka

Jekleni gradbeni odri

Pametno izkoriščanje obstoječih površin? Brez težav z našimi skladiščnimi odri: v svojih proizvodnih halah z njimi ustvarite dodatne skladiščne površine ali preprosto uredite dodatno pisarno. Modularni sistemi zagotavljajo dodatno prilagodljivost in nižje stroške. Vi pa boste dobili točno toliko prostora, kot ga potrebujete.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 2
Pogled:
Skladiščni in jekleni odri
Skladiščni odri poskrbijo za več prostora in prilagodljivosti. Prostorski sistemi imajo odločilno vlogo pri inteligentni izkoriščenosti obstoječih prostorov v podjetju. Poleg izdelanih prostorov, kot so pisarne v hali in zabojniki, ponujajo tudi jekleni odri številne možnosti za dober izkoristek prostora. S skladiščnimi odri ustvarite dodatne skladiščne površine v halah, na pregledno višino pa lahko namestite tudi pisarno, kar ima določene prednosti. Pri izbiri skladiščnega odra imajo pomembno vlogo standardi in varnostni predpisi. Zato je jeklen oder vedno varna in strokovna izbira. Oporniki in prečke jeklenih odrov so izdelani iz vroče valjanega jekla (oglejte si na primer ta skladiščni oder). Praškasto lakiranje poskrbi za visoko odpornost in dolgotrajno uporabo površin tudi pri večji obremenitvi. Pozabiti pa ne smemo niti na kakovostne pohodne obloge odrov. Dobro varnost zagotavljajo standardne iverne plošče zadostne debeline z utorom in peresom.

Modularni sistemi za večjo prilagodljivost
Pri nakupu odra je pametno izbrati razširljive sisteme, da imate vedno možnost poljubnega ustvarjanja dodatnega prostora. Z njimi lahko posamezne module po potrebi povežete med seboj. Prednost imajo fiksno sestavljene konstrukcije, saj lahko v tem primeru celotne elemente kadar koli prestavite brez časovno zamudnega razstavljanja. To je velika prednost v primerjavi s stalno pritrjenimi komponentami. Z odri lahko v kratkem času in z malo truda ustvarite dodatne nove prostore. Modularni sistem zato pomeni veliko olajšavo in prihranek stroškov za vsa podjetja, ki na omejenih površinah delajo s pogosto spremenljivimi skladiščnimi zalogami. Z odri je mogoče optimalno izkoristiti obstoječe zmogljivosti, zato pripravljanje in vzdrževanje dragih dodatnih skladiščnih površin nista več potrebna, skladišča pa ne bodo prazna. Modularni sistem odrov dopolnjuje še profesionalna dodatna oprema, kot so ustrezne stopnice in ograje ter predajne postaje. Naša spletna trgovina vam ponuja zelo zmogljive skladiščne odre profesionalne kakovosti.