Žerjavi

Ali ste vedeli, da je izraz ''žerjav'' dejansko izpeljan iz starogrške besede za ptico žerjava? Kot ta ptica so tudi žerjavi visoko nad tlemi – pri tem pa dvigujejo ali prestavljajo velike in težke predmete na višini. Ponujamo vam zanesljive in varne, premične in stacionarne rešitve žerjavov z različnimi nosilnostmi.

V kategoriji Žerjavi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Vetter, Thern, Eichinger, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic.

Znamka
Tip izdelka
Dolžina rogljev
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 154

Žerjavi za skladišče, proizvodnjo in montažoVas beseda žerjav spomni na gradbišče? Mi najprej pomislimo na naše praktične vrtljive, portalne in delavniške žerjave, ki v montažni in skladiščni hali poskrbijo za nemotene delovne postopke, upravljate pa jih lahko tudi brez izpita za delo z žerjavom.Kaj odlikuje naše žerjaveNaši žerjavi imajo s svojimi večjimi sorodniki skupno to, da so specialisti za dviganje in prestavljanje težkih predmetov. Žerjavi KAISER+KRAFT brez naprezanja premikajo bremena s težo do 3000 kilogramov, na primer orodje, stroje ali sestavne dele, in to stokrat na dan ali še pogosteje.Njihova manjša konstrukcija predstavlja prednost predvsem pri delu v prostorih. Zanje ne potrebujete izpita, poleg tega pa opravijo svoje delo tudi na manjšem mestu. Ko je delo zaključeno, lahko številne žerjave preprosto pospravite.Naša ponudba žerjavovObstajajo številni modeli žerjavov, tako za gradbišča kot za uporabo v delavnici. Pri podjetju KAISER+KRAFT dobite pomične in stacionarne žerjave za skoraj vse namene uporabe:  • Pomični portalni žerjavi iz aluminija ali jekla

  • Stebrni in stenski premični žerjavi

  • Delavniški žerjavi

  • Žerjavi s protiutežjo


Izbira ustreznega modela je odvisna predvsem od tega, za kaj ga boste uporabljali.Izbira ustreznega žerjavaPri izbiri sta odločilna mesto in namen uporabe. Če boste žerjav uporabljali samo na enem mestu, izberite stacionarni model. Portalne žerjave s kolesi lahko potiskate ali vlečete. Odlični so za popravila in montažo na različnih lokacijah.Vrtljivi žerjavi združujejo več delovnih korakov: dviganje, obračanje in prestavljanje. Uporabljajo se na primer pri premiku izdelkov z enega transportnega traku na drugega. Če so izdelani kot stenski model, ne zasedejo prostora na tleh, pritrdite pa jih lahko na poljubno višino. Za prostore z nižjo višino ponujamo nižje stebrne vrtljive žerjave v kompaktni izvedbi.Delavniški žerjav je vsestranski pripomoček za dviganje in transport težkih zabojev, škatel in drugih predmetov pri vsakodnevnem delu. Če se želite z žerjavom povsem približati predmetom, izberite model s protiutežjo. Kadar predmet stoji na paleti, lahko transportirate tudi oboje naenkrat, ne da bi morali menjati viličar za žerjav. Potrebujete samo vilice za žerjav.Za dviganje in transport ponujamo še druge izdelkeV naši trgovini poleg različnih žerjavov ponujamo še bogato izbiro drugih dvigal in dvižnih naprav, vse od dvižnih vozičkov z vilicami do mini dvigal in viličarjev. Pri izbiri izdelkov vam tudi strokovno svetujemo. Obrnite se na nas, pomagali vam bomo pri izbiri.