080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Kakovost koles
Način pritrditve
Nosilnost
Premer kolesa
Pritrdilne mere
 

Kolesa za pohištvo

Želite zamenjati okvarjeno kolo ali iščete nova kakovostna kolesa za pohištvo? Čestitamo, prišli ste na pravo mesto. Pobrskajte po naši ponudbi različnih koles za pohištva in poiščite model, ki vam ustreza.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 4
| | |
Proroll - Kolo za stol
z navojem M 10 x 15, kromirana, DE 5 kosov
Neto
od 46,90
Proroll - Kolo za stol
z navojem M 10 x 15, črna, DE 5 kosov
Neto
od 17,95
Proroll - Kolo za stol
z natičnim sornikom in pritrdilnim obročem, črna, DE 5 kosov
Neto
od 17,95
Proroll - Kolo za stol
z natičnim sornikom in pritrdilnim obročem, kromirana, DE 5 kosov
Neto
od 46,90
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 4
Kolesa za pohištvo
Kolesa za pohištvo omogočijo pomikanje sicer fiksnega pohištva v pisarni. Pomično pisarniško pohištvo je primerno, kadar je treba dokumente pogosto prenašati na predstavitve ali razgovore. Kolesa in kolesca iz naše spletne trgovine poskrbijo za mobilnost miz, računalniških vozičkov, pomičnih predalnikov in pisarniških stolov. Pokvarjena kolesa lahko hitro zamenjate ali pa jih pritrdite na fiksno pohištvo. Pisarniški stol je običajen kos opreme v vsaki pisarni in številnih drugih poslovnih prostorih. Skoraj vsi pisarniški stoli so opremljeni s kolesi, kar omogoča prilagodljivo in nemoteno delo. Veliko delovnih področij je sestavljenih iz pisarniških miz, omar in regalov, ki se redno uporabljajo. Brez vrtljivih pisarniških stolov to ne bi bilo mogoče brez stalnega vstajanja. Kolesa in kolesca na stolih močno olajšajo delo. Kolesa za pohištvo in stole so izdelana iz različnih materialov in na voljo v več izvedbah za različne pogoje uporabe. Glavno merilo za izbiro koles za stole in pohištvo je lastnost tal prostora, kjer se bo pohištvo uporabljalo. Mehke talne obloge, na primer preproge, potrebujejo trša pohištvena kolesa. Pri trdih talnih oblogah pa se uporabljajo kolesa za pisarniške stole iz mehkih materialov. V nekaterih primerih je smiselno poskrbeti, da so kolesa za stole in pohištvo antistatična. Tudi to ni danes nobena težava, saj v spletni trgovini najdete pohištvena kolesa, ki upoštevajo ta merila.

Individualna kolesa za pohištvo
V naši spletni trgovini najdete različne izvedbe koles za stole in pohištvo. Ustrezna kolesa si izberete glede na določena merila. Najprej določite pravilen način pritrditve. Pohištvena kolesa imajo navoj ali natični sornik s pritrdilnim obročem. Drugo merilo za izbiro je material koles, pri čemer morate upoštevati lastnosti tal. Pomemben je tudi videz. Kolesa za pisarniški stol in pohištvo so lahko izdelana iz preprostega črnega poliamida ali kromirane cinkove tlačne litine, ki ima bolj eleganten videz. Vsi izdelki so seveda preverjeni glede varnosti in izdelani skladno z nemškimi standardi DIN.
Primerjava izdelkov