Nakupovalni vozički

Nakupovanje za strokovnjake: Z našimi nakupovalnimi vozički postane tudi nabava delovne opreme prijetna nakupovalna izkušnja za veleprodajo in industrijo.

V kategoriji Nakupovalni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kongamek, HelgeNyberg, eurokraft pro.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Dolžina
  Dolžina ploščadi
  Nosilnost
  Širina
  Širina ploščadi
  Število posod
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 22

  Prava izbira za podjetja  Ko rečemo nakupovalni voziček, seveda mislimo na nekaj drugega kot na klasični nakupovalni voziček iz supermarketa. Industrijski transportni vozički ponujajo profesionalno kakovost, specializirane funkcije in strokovno usposobljenost. Kaj to pomeni? Z veseljem vam bomo razložili!  Kaj so industrijski nakupovalni vozički za veleprodajo in podobno?  Industrijske različice so hkrati transportna oprema in delovni vozički. S kompaktnimi nivojskimi vozički ali ploskimi vozički bodo vaša naročila, strokovni nakupi ali proizvodni materiali vedno lepo razvrščeni in jih boste z zadostno nosilnostjo pripeljali do naslednje točke obdelave. Ni pomembno, ali je to blagajna v specializirani prodajalni ali delovno mesto v delavnici. Industrijske izvedbe morajo opraviti več kot primerljivi izdelki za nakupovanje živil in zato ponujajo več:  • Visoka nosilnost v vseh različicah

  • Okretna kolesa in koleščki za manevriranje v ozkih skladiščnih hodnikih

  • Ergonomsko krmiljenje

  • Visoka odpornost na vremenske vplive in obrabo

  • Možnost razvrščanja po različnih policah, v košarah in podobno


  Kakšne so dodatne možnosti uporabe za podjetja?  Niste veleprodajno ali specializirano podjetje s prodajnimi prostori? Potem so okretna vozila še vedno primerna za vaše podjetje. Stilsko oblikovani nivojski vozički so uporabni tudi kot servirni ali transportni vozički za gostinstvo in pogostitve. Ploski voziček s košarami je ravno pravšnji za distribucijo paketov in pošte. Tako kot vsa druga transportna oprema v naši ponudbi se izdelek prilagodi podjetju.  Na kaj moram biti pozoren, ko ga uporabljam na prodajnem mestu?  Čeprav sta večja nosilnost in več prostora za prevoz vedno dobra ideja, je izbira vozičkov odvisna od vašega asortimenta in razporeditve prodajnih prostorov.  • Če ste trgovec na drobno z gradbenim materialom in dodatki ter ponujate tako velike izdelke kot majhne dele, sta smiselni dve različni izvedbi.

  • Dimenzije je treba izbrati tako, da se lahko stranke brez težav premikajo med policami, ne da bi si ovirale pot ali da bi morale izvajati zapletene manevre obračanja.

  • Prav tako potrebujete prostor, da boste imeli ob vhodu in izhodu dovolj prostora za nakupovanje. Številne izvedbe je mogoče potisniti drugo v drugo in tako prihraniti prostor, vendar to ni mogoče pri različicah z ograjami, stopničastimi in mrežastimi košarami.


  Nakupovalne vozičke obravnavajte kot pomemben element svojega delovnega procesa in pred nakupom podrobno analizirajte pretok blaga. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri ustreznih izdelkov na podlagi rezultatov te analize. Preprosto stopite v stik z nami.