Delo s sodi

Nevarne snovi pogosto skladiščimo v sodih. Inteligentni izdelki zelo poenostavijo varno delo s sodi v proizvodnji – dviganje, premikanje, zvračanje ali praznjenje. Nerjavno jeklo in drugi visokokakovostni materiali zagotovijo industrijsko kakovost, ki pomeni boljšo zaščito ljudi in okolja.

V kategoriji Delo s sodi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, Pfeifer, Genkinger-bAKA.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
30
30
2300
2300
-
Ustrezno
Število izdelkov: 75

Delo s sodi – varen transport in točenjeČeprav so videti nedolžni, so vseeno lahko nevarni. Pri delu s sodi z nevarnimi snovmi je potrebna previdnost – in ustrezna dodatna oprema, predvsem, ko želite sod premakniti s točke A na točko B. Previdnost pri delu s sodi prepuščamo vam, ustrezno opremo pa dobite pri nas.Vse za varen transportNajbolj enostavna možnost za transport je pomični podstavek za sode z ali brez ročaja. Z vozičkom za sode ostanete tudi pri transportiranju težkih sodov dovolj okretni. Lahko pa posežete tudi po transportnem vozičku za sode, s katerim lahko prevažate en ali tudi dva soda naenkrat. Če med delom s sodi slučajno pride do izgube tekočine iz sodov, bo vgrajena prestrezna kadica preprečila posledični nastanek škode.Če že prevažamo, raje kar z viličarjem ali žerjavom? S kleščami, prijemali in dvigali za sode to izvedete brez težav. Prekucniki za sode so na voljo v stacionarni in pomični različici. Tako bodo vaši zaposleni tudi pri pretakanju in praznjenju težkih sodov imeli vse pod nadzorom. Še udobneje pa delo poteka s črpalkami in oljnimi črpalkami iz naše trgovine.Vozički za plinske jeklenke z varovalomKar je primerno za sod, še zdaleč ni primerno za plinsko jeklenko. Za te so namreč primerni naši vozički za plinske jeklenke. Zaradi varovala za jeklenke ostane tovor tudi med tesnimi zavoji trdno na svojem mestu.Pri KAISER+KRAFT najdete poleg opreme za delo s sodi tudi mnogo drugih transportnih naprav in vozičkov za raznorazne tovore, rezervoarje, posode in sode za varno shranjevanje, ter vse drugo, kar potrebujete za delo z nevarnimi snovmi. Z veseljem vam svetujemo.