080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Material
Urni mehanizem
 

Ure in registracija časa
Registriranje prisotnosti na delovnem mestu je že dolgo pomembna tema. Prva naprava za registriranje časa je bila ura za žigosanje, ki se je uporabljala v velikih industrijskih obratih. Odkar je delovni čas oblikovan bolj prilagodljivo, se naprave za beleženje prisotnosti uporabljajo tudi v pisarnah. Fiksni in spremenljivi delovni čas s pomočjo teh naprav za registracijo ne predstavljata dodatnega dela in ju je mogoče bistveno bolje nadzorovati. Za izračun letnih delovnih ur in celotne delovne dobe je potreben obsežen sistem za registracijo časa z evidentiranjem obratovalnih podatkov. Kljub sistemu za registriranje prisotnosti pa v podjetju ne sme manjkati niti stenska ura. KAISER+KRAFT v okviru pisarniške opreme ponuja številne modele sodobnih stenskih ur iz robustne umetne mase, elegantnega nerjavnega jekla in kakovostnega aluminija. Stenske ure so po izbiri opremljene z radijskim ali kvarčnim mehanizmom ter imajo bele ali črne številčnice. Okrogle ure imajo premer od 250 mm do 500 mm.

Sodobno registriranje prisotnosti kot osnova za prilagodljiv delovnik
Naprava za registriranje časa beleži čas prisotnosti zaposlenih in s tem omogoča natančen izračun opravljenih delavnikov. Prisotnost zapisujemo s pomočjo naprav za registriranje časa, pa tudi z vodenjem srednjeročnih in dolgoročnih časovnih kontov. Ta postopek prinaša prednosti tako delodajalcem kot zaposlenim, saj pri večjem obsegu dela nastajajo nadure, ki jih zaposleni lahko izkoristijo, kadar je proizvodnja spet nekoliko nižja. Zaposleni si na ta način pridobijo nekaj dodatnih dni dopusta, podjetje pa lahko gospodarno razdeli osebje. Naprava za registracijo časa z računanjem prevzame registriranje prisotnosti zaposlenih in s tem zmanjša delo kadrovskega oddelka. Zaposleni v pisarni, skladišču ali delavnici imajo s pomočjo velike ure čas pod nadzorom in se lahko sami organizirajo tako, da bodo ob koncu delovnega dne opravili vse svoje naloge. Na kartici za žigosanje pa se zabeleži opravljeni delovni čas, tako da gredo delavci lahko sproščeno domov. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT si izberite ustrezno napravo za registriranje časa v obliki sodobne ure za žigosanje z evidentiranjem obratovalnih podatkov in lepe stenske ure za svoje podjetje.

Ure, registracija časa

Nobena soba za razgovore, noben bivalni prostor in nobena čakalnica ni popolna brez nje: brez velike, dobro berljive in vidne ure na steni. Da boste zagotovo izbrali pravi model, vam nudimo stenske ure v različnih velikostih in izvedbah. Tudi za registriranje časa imamo ustrezne proizvode.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 20
| | |
Neto
78,90
Neto
234,-
Neto
59,70
Stenska ura, Ø 250 mm
radijski mehanizem
Neto
70,40
Neto
223,-
Stenska ura, Ø 500 mm
kvarčni mehanizem
Neto
667,-
Stenska ura, Ø 500 mm
radijski mehanizem
Neto
710,-
Neto
397,50
Neto
338,50
Stenska ura, Ø 250 mm
kvarčni mehanizem
Neto
63,10
Neto
106,90
Neto
99,90
Stenska ura, Ø 400 mm
ohišje krtačeno nerjavno jeklo
Neto
od 116,40
Najdenih je bilo toliko artiklov: 20
Primerjava izdelkov