Omare za polnjenje baterij

Ko prenosnik, tablica ali pametni telefon potrebujejo nekoliko premora, ponuja omara za polnjenje popolno mesto za odklop, kjer si lahko napolnijo baterije. Tukaj najdete odlične in praktične omare za polnjenje akumulatorjev.

V kategoriji Omare za polnjenje baterij boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: C+P, LISTA.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
740
740
1950
1950
-
Ustrezno
Število izdelkov: 27

Čas za polnjenje = prihranek časa? Čisto preprosto – z omarami za polnjenje akumulatorjevKaj počnete, ko se vaš telefon, tablica ali prenosnik polnijo? Kaj mislite o nakupovanju, dobrem filmu v kinu, slastnem obedu v restavraciji ali športu, na primer, da prebijete čas na bazenu brez pametnega telefona?
Med polnjenjem naprav lahko počnete kaj drugegaOmare za polnjenje akumulatorjev se uporabljajo za shranjevanje tehničnih naprav med polnjenjem, s čimer so zaščitene pred krajo. Na ta način lahko pametne telefone polnite med prireditvami, izobraževanjem ali delom. Polnilne postaje so zato že dolgo obvezna oprema številnih rekreacijskih objektov, šol in delovnih mest. Nič čudnega, saj tako po eni strani ni motečega zvonjenja in odvračanja pozornosti med filmom v kinu ali predavanjem, po drugi pa imajo naprave napolnjene baterije, ko jih uporabniki ponovno potrebujejo. Takšne omare zato koristijo vsem, tako podjetjem kot tudi zaposlenim in obiskovalcem. Še posebej takrat, kadar je treba tehnične naprave varno shraniti, ker jih ni dovoljeno imeti pri sebi, na primer pri delu z občutljivimi merilnimi instrumenti ali v čistih prostorih.Kako poskrbeti za ustrezno varnost? Različni načini zaklepanja omar za polnjenje akumulatorjevOdvisno od načina uporabe ima varnost bolj ali manj pomembno vlogo. Če na primer šolske prenosnike shranjujete v učilnici, zadošča omara za polnjenje z enimi vrati z zaklepanjem. V javnih ustanovah pa ni dovolj zakleniti zgolj cele omare, temveč posamezne predelke. Vsak predelek mora delovati neodvisno od drugih. Če pride na primer do motnje v enem predelku, to načeloma ne vpliva na druge.


Ponujamo izključno omare za polnjenje s predelki z zaklepanjem, ki izpolnjujejo ta merila. Odločiti se morate samo med različnimi mehanizmi za zaklepanje. Želite klasično ključavnico na kovanec za en evro ali pa naj uporabniki sami določijo svojo kodo? Kodo običajno uporabljajo v podjetjih, v rekreacijskih objektih pa se je uveljavila ključavnica na kovance, kakršna je tudi na garderobnih omarah. Ne glede, za kaj se odločite, bodo močna jeklena pločevina ter zapognjena in ojačena vrata vedno poskrbeli za trdnost in večjo zaščito pred krajami.Kako pa je z elektriko?V naših omarah za polnjenje so vgrajene standardne vtičnice in priključki za vse običajne naprave. Nekatere imajo tudi prenapetostno zaščito. Prezračevalne odprtine v polici in korpusu preprečujejo nastanek previsokih temperatur. Zato vam ni treba skrbeti glede prekomernega polnjenja ali združljivosti. Če so v omari razdelilne vtičnice, jih lahko z zunanjim priključkom povežete z električnim omrežjem.Mobilno polnjenje napravMobilne omare za polnjenje so še posebej primerne za tablice in prenosnike v lasti šol in podjetij. Imajo omrežni priključek z glavnim stikalom, tako da lahko z enim pritiskom na gumb naenkrat vklopite ali izklopite vse naprave, ki se polnijo v omari, ter vse tablice in računalnike prestavite iz enega prostora v drugega.Katera omara za polnjenje je najustreznejša?Če želite svojim strankam, učencem, poslovnim partnerjem ali zaposlenim omogočiti varno polnjenje oziroma če iščete polnilno postajo za telefone, prenosnike ali tablice, boste pri nas boste našli ustrezno omaro za polnjenje akumulatorjev.Imate kakšne posebne zahteve ali vprašanja glede barve, načina zaklepanja ali materiala? Obrnite se na nas, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.