Omare za orodje, predalniki

Predalniki so odlični pripomočki za urejanje, saj ponujajo veliko prostora za shranjevanje majhnih delov in dodatkov, postavite pa jih lahko pod delovno mizo, uporabljate v higienskih prostorih ali pisarni. Izbirate lahko med velikimi, majhnimi, ozkimi ali širokimi modeli ter izvedbami s sistemom za zaklepanje ali posamezno zaporo izvleka. Odkrijte veliko izbiro v spletni trgovini kaiserkraft.

V kategoriji Omare za orodje, predalniki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: LISTA, RAU, ANKE, eurokraft basic, eurokraft pro, Treston.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 176

Predalniki: klasiki za red v skladišču, proizvodnji in pisarniDobro organizirano in urejeno delovno mesto lahko uredite v nekaj trenutkih. Predalniki so v tem primeru pravi klasiki, ki jih uporabljamo na vseh proizvodnih področjih. S premišljeno dodatno opremo in sodobnimi funkcijami nudijo popolne pogoje za nemoteno delo.Kje v proizvodnji uporabljamo predalnike?Predalniki so na voljo v najrazličnejših izvedbah za delavnico, skladišče ali pisarno. Za pisarno so primerne privlačne različice v formatih DIN, kjer lahko shranjujete zalogo papirja za kopirni stroj ali najrazličnejši pisarniški material.Za delavnico in proizvodnjo so na voljo različne različice iz jeklene pločevine, katerih mere, razdelitev predalov in višine predelkov lahko do potankosti prilagodite svojim zahtevam. Vanje lahko na primer shranite orodje ali pa sestavne dele in proizvodni material shranjujete tako, da bo vedno pri roki. Pri ustrezno velikodušnih merah lahko neposredno v predal shranite celotne komplete orodja, vključno z vstavki za orodje.Katere prednosti nudijo sodobni predalniki?Pri komercialnih predalnikih je velik poudarek na tekočem poteku dela – dobesedno. Predali so nameščeni na trdnih in lahko tekočih vodilih, ki jih upravljate povsem zlahka.Poleg tega je mogoče predale izvleči tudi v celoti. To je pomembno zlasti pri okorni in veliki vsebini omar. Obenem se vsak predal – če je predalnik premišljeno nameščen ob delovno mesto – spremeni v pladenj za orodje ali pripomočke, ki jih imajo zaposleni takoj pri roki brez sklanjanja, iskanja in pretiranega gibanja.Kaj nudijo sistemi za urejanje predalov, kot so razdelilniki za predale ali penasti vložki?Z različno dodatno opremo za predale lahko vsako omaro opremite in razdelite povsem po svojih željah. Razdelilni pladnji iz umetne mase so primerni za shranjevanje drobnega materiala in nudijo odlično preglednost. Z natičnimi sistemi pa bo ureditev še bolj po vaši želji. Za shranjevanje orodja priporočamo nedrseče podloge ali praktična držala za orodje.Z blagajniškimi vložki, razdelilniki za svežnje papirja ali posodicami za pisala se vsak predalnik spremeni v točno takšnega pomočnika, kot ga potrebujete. Zgolj z nekaj potezami in majhnim vložkom pa ga zlahka predelate.Da pa bo vedno jasno, kaj je v predalih, naročite še primerne izdelke za napise in označevanje. Z veseljem vam odgovorimo tudi na dodatna vprašanja o ponudbi.