Kartonska embalaža, škatle

Kartonaste in druge škatle za varno pošiljanje: tu boste zagotovo našli ustrezno kartonasto škatlo! Poleg klasične kartonaste embalaže imamo na zalogi tudi hitro sestavljive in avtomatske škatle, zložljive škatle, škatle s pokrovom in termo embalažo – priskrbeli vam bomo optimalno embalažo glede na vaše zahteve!

Kartonaste škatle in embalaža: več kot 2.000 različnih izdelkov za pošiljanjeNe glede na to, za kaj potrebujete embalažo in kakšno blago transportirate v kartonastih škatlah, boste pri nas zagotovo našli ustrezne izdelke. Izbirate lahko med več kot 2.000 različicami kartonaste embalaže – od klasičnih, trajnostnih izdelkov do inteligentnih in učinkovitih modelov ter kartonastih škatel za posebne zahteve. Kje pa kupiti kartonaste škatle in pakirni material? Pri strokovnjakih in veletrgovcih za embalažo – torej pri nas.Za kaj uporabiti določene kartonaste in druge škatle ter embalažo?Ena velikost kartonaste škatle za pošiljanje vsega? To je morda dobra zamisel za podjetja z enotnimi izdelki, pri raznoliki ponudbi pa bi porabili veliko polnilnega materiala. Zato se raje zanesite na naše posebne izdelke:  • Kartonske zložljive škatle in škatle s pokrovom omogočajo enostavno jemanje izdelkov in optimalen pregled nad vsem, od fasciklov za dokumente do škatel za sortiment, letakov, reklamnega gradiva ali naročil. Škatle s pokrovom so poleg tega še nastavljive po višini in vsestranske.

  • Hitro sestavljive škatle in kartonasta embalaža se ne imenujejo tako brez razloga. Z nekaj gibi so pripravljene za pošiljanje, s samolepilnimi zapirali in spremenljivo višino pa prihranijo delo in embalažni material, kar je odločilno pri učinkovitosti logistike.

  • Termo embalaža za blago, občutljivo na temperaturo, ni izdelana le iz stiropora, temveč tudi iz okolju prijazne in prostorsko varčne konoplje ali slame z enako izolacijsko zmogljivostjo.


Bi se raje odločili za kaj bolj klasičnega? Zložljive škatle iz valovite lepenke so vsestranska izbira med kartonastimi škatlami, v njih pa lahko pošljete vse, kar je v vašem skladišču. Izbirate lahko med kakovostnimi standardnimi kartonastimi škatlami, okolju prijaznimi škatlami iz papirja iz trave ali iz podnebno nevtralne proizvodnje ter cenovno ugodnimi alternativami s cenejšimi mešanicami surovin. V nakupovalno košarico dodajte še nož za karton in rezalnik folije – tako boste odlično opremljeni.Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu kartonastih škatel?Kartonaste škatle so na voljo v različnih debelinah valovitega kartona, ki ima od 1 do 3 slojev. Zahtevana kakovost je odvisna od blaga za pošiljanje: težje in občutljivejše kot je blago, več slojev mora imeti valoviti karton.Pravilo za debelino kartona: 1-slojni valovit karton zadošča za pošiljke s težo do 5 kilogramov, za težje pa so boljše 2-slojne različice. Za blago na paletah in izvoz uporabite ustrezne kartonaste škatle v DIN-formatu, ki so natančno prilagojene paletam.Pri velikem obsegu pošiljk je pomemben vsak gib. Hitreje kot boste razprli, napolnili in zaprli škatle, hitreje bodo prispele do kupca. Naredite nekaj poskusov z različnimi kartonastimi in zložljivimi škatlami ter se odločite za različice, ki zahtevajo najmanj pakirnega materiala in dela. Preverite tudi, katere kartonaste škatle lahko namestite na valjčne proge ali pakirne mize.Z iskalnikom škatel do ustrezne kartonaste škatle – samo z nekaj kliki!Olajšali vam bomo delo: z iskalnikom škatel lahko z nekaj kliki sestavite svojo embalažo iz kartona in škatel. Vnesite velikost, kakovost in količino, mi pa vam bomo pokazali, kateri vrhunski izdelki bodo pospešili in optimizirali vašo logistiko. Kje lahko kupite transportne škatle? Preprosto: pri nas, vaši profesionalni trgovini za nemoteno poslovanje!Bi odgovore na dodatna vprašanja raje dobili osebno? Preprosto stopite v stik z nami in nam dovolite, da vam svetujemo glede kartona in škatel – z veseljem vam bomo pomagali.