Dozirniki za milo

Potrebujete aktualen nasvet glede higiene? Za opremo toaletnih prostorov je dobro izbrati dozirnike za milo. Oh, te že poznate? Potem se lahko takoj lotite izbire!

V kategoriji Dozirniki za milo boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, TORK, Kimberly-Clark.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
95
95
1351
1351
-
Ustrezno
Število izdelkov: 34

Dozirnik za milo: popolno odmerjanje higieneMikrobi in bakterije se lahko naselijo kjer koli, tudi na plastenkah z milom. Dozirniki za pritrditev na steno ali stebrič zmanjšajo dotikanje ter optimalno odmerjajo mila, razkužila in losjone. Velika prednost: oprema za umivalnico ostane z vami dlje časa in jo je enostavno vzdrževati.
Kateri dozirniki za milo ali gel za prhanje so na voljo za delavnico, pisarno in komercialno uporabo?Industrijski dozirniki za milo so na voljo z različnimi velikostmi, materiali ter načini pritrditve in doziranja. Ne gre le za videz ali razpoložljiv prostor na steni, temveč tudi za izbiro različnih vrst mil in možnosti uporabe:  1. Kapaciteta polnjenja: majhni dozirniki za milo s prostornino od 500 ml dalje popolnoma zadostujejo za številne umivalnice ali sanitarije v pisarnah. Veliki industrijski dozirniki so smiselni le, če se intenzivno uporabljajo vsak dan. Mila in losjoni imajo sicer dolg rok uporabe, vendar ob redki uporabi po določenem času spremenijo svojo kemično sestavo in lahko zamašijo šobe.

  2. Delovanje: dozirniki za enoročno upravljanje so praktični in priročni, vendar so dozirniki z daljšo ročico ali samodejno aktivacijo brez dotika bolj higienični. Zlasti v zdravstvu in okoljih z velikim številom ljudi so različice brez dotika nedvomno varnejša izbira.

  3. Odmerjanje: pršenje, penjenje ali preprosto doziranje? To je odvisno od vsebine. Razkužila za roke in podobna čistila je treba nanesti s široko razpršenim curkom, mila s tenzidi pa optimalno učinkujejo, če pridejo že spenjena iz dozirnika.

  4. Material: dozirniki iz nerjavnega jekla so v nekaterih proizvodnih okoljih obvezni, saj jih je lažje ohranjati čiste kot različice iz umetne mase. Poleg tega v delavnicah in podjetjih preprosto zdržijo dlje. Industrijski dozirniki iz umetne mase pa so bolj kompaktni, imajo lepšo obliko in jih je lažje namestiti v majhne umivalnice ali prostore.


Nasvet: številni dozirniki za milo niso primerni le za nego rok, temveč tudi za razkuževanje in čiščenje površin. Zlasti z dozirniki z ročico lahko hitro in enostavno dozirate razkužila vseh vrst. Tudi v tem primeru pa poleg njih namestite ustrezne podajalnike papirnatih brisač.
Kateri dozirnik za milo ali gel za prhanje je najboljši?Zgolj dozirnik za milo ni dovolj za kompletno opremo umivalnice. Če se dozirnik in milo ali čistilo ujemata, je sicer narejen že prvi korak, vendar je pomembna celotna higienska oprema v umivalnici. Načeloma se dozirnik za gel za prhanje ne razlikuje od dozirnika za milo, razen da je nameščen v prhi. Zagotoviti je treba tudi podajalnik brisač ali sušilnik za roke ter posode za odpadke in zbiralne koše.Nasvet za higieno: poskrbite predvsem za to, da se uporabniki pri umivanju dotikajo čim manj površin ter da so vsi elementi zlahka in hitro dostopni.Želite izvedeti več? Z veseljem vas bomo osebno seznanili z našo ponudbo dozirnikov za milo in drugih izdelkov. Obrnite se na nas.