080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Izvedba priprave za dviganje
Oprema droga za zastavo
Premer
Talni nosilec
Transportna dolžina
Višina
 

Drogovi za zastave

Državne zastave, navijaške zastave ali zastave podjetij: kdor ima kaj za povedati, z njimi pove vse. Da jih lahko stranke, navijači in obiskovalci že od daleč opazijo, pa so na voljo ustrezni drogovi za zastave. Naši so na primer odporni proti vremenskim vplivom in iz eloksiranega aluminija. Zaradi tega so popolni za vse zastave.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 8
| | |
Mannus - Aluminijast drog za zastavo PIRAT
s prečnim drogom, optimizirano za transport
Cena na zahtevo
Mannus - Aluminijast drog za zastavo PIRAT
brez prečnega droga, optimizirano za transport
Cena na zahtevo
Neto
od 1.025,-
Neto
od 703,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 8
Drogovi za obešanje zastav
Drog za zastavo se uporablja na različnih področjih. V okviru mestnih poslopij ali hotelskih kompleksov visijo na primer državne zastave partnerskih mest ali pa domače državne in mestne zastave. Tudi skupine podjetij in posamezna podjetja na svojem posestvu radi pokažejo, kdo so, in zato postavijo drog z zastavo, ki pritegne poglede. Drog z zastavo ni primeren samo za predstavitev in označevanje ozemlja, temveč na sejmih in sponzoriranih prireditvah predstavlja tudi ustrezno reklamno površino, ki jo lahko izkoristite kot dopolnitev drugih reklamnih nosilcev. Drog je torej odličen za obešanje reklamnih zastav ali zastav za javne urade in različne prireditve, saj poskrbi za posebej opazno predstavitev in reklamo z dobrim slogom.

Drog za zastavo pri KAISER+KRAFT
Drogovi za zastave pri podjetju KAISER+KRAFT so narejeni iz kakovostnega in trdnega materiala. Eloksiran aluminij poskrbi, da je drog zelo trd in odporen proti praskam. Gladka površina je prijazna do blaga zastave, tako da se ta ne drgne ob drog ali celo zatakne. Aluminijasti drog za zastave se je torej zelo izkazal za fiksno postavitev na prostem. Pri naročilu droga pri KAISER+KRAFT vam zraven vedno pošljemo tudi potrebno dodatno opremo. Osnovni dodatki, na primer utež v vrečki proti plapolanju zastave, priprava za dviganje s skrito napeljano vrvico za zaščito zastave pred krajo ali talno držalo s centrirnim klinom so večinoma že sestavni del droga, ki vam ga pošlje KAISER+KRAFT. Seveda lahko naročite tudi drog s prečko, kajti samo prečni drog lahko zagotovi, da bo slika na zastavi vedno dobro vidna. Izberete lahko tudi, ali naj ima drog posebno ročico ali cilindrično ključavnico, da je kar najbolje zaščiten. Pri posebnih zahtevah glede barve, teže, velikosti in oblike, ki jih tu ponujeni izdelki ne morejo izpolniti, se obrnite na naše svetovalce. Podjetje KAISER+KRAFT bo poskusilo uresničiti vse vaše želje in poiskati ustrezno rešitev, na primer, če potrebujete pomičen drog za zastavo ali trdno pritrjen drog za uporabo v prostoru.
Primerjava izdelkov