Drogovi za zastave

Državne zastave, navijaške zastave ali zastave podjetij: kdor želi kaj povedati, z njimi pove vse. Da jih lahko stranke, navijači in obiskovalci opazijo že od daleč, pa so na voljo ustrezni drogovi za zastave. Naši so na primer odporni proti vremenskim vplivom in izdelani iz eloksiranega aluminija. Zaradi tega so popolni za vse zastave.

V kategoriji Drogovi za zastave boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Mannus.

Drogovi za zastave – izkoristite moč vetra!Kaj prej pritegne pozornost, fiksna dvodimenzionalna tabla ali zastava, ki na ustrezno visokem drogu plapola v vetru? Drugo. Zastave so prva linija pri predstavitvi podjetja in skrbijo za kar najboljši prvi vtis. Da boste lahko svoje barve pokazali s stilom, si oglejte izbiro drogov za zastave pri kaiserkraft.
Večdimenzionalen prikazMedtem ko se morajo drugi elementi, ki skrbijo za videz podjetja, občutno bolj truditi za pritegovanje pogledov in pozornosti, imajo zastave večdimenzionalno prednost: nameščene so na posebni višini, so posebnega formata in se gibljejo v vetru. Plapolanje zastav poleg tega ustvarja prijeten šum, ki boža ušesa.Ker zastave na kakovostnih drogovih učinkujejo na toliko različnih ravneh, ste lahko pri obliki tiska in reklamnega sporočila bolj zadržani ter načrtujete dolgoročneje. Z drugimi besedami: z drogovi za zastave in zastavami boste podjetje predstavili neodvisno od trendov, kampanj in sezone.Sami se lahko odločite, ali boste na zunanjem območju podjetja postavili cele špalirje iz zastav ali samo posamezne drogove. Pri tem se vsekakor odločite za kakovostne in predvsem varne drogove za zastave za dolgotrajno uporabo, kakršne ponuja kaiserkraft. Vsi so namreč trdni, imajo številne varnostne elemente in se ponašajo z brezkompromisno kakovostjo.
Nasveti za namestitev zastav – varnost na prvem mestuČe želite svoje podjetje za dalj časa opremiti z drogovi in zastavami, upoštevajte nekaj pomembnih dejavnikov:  • Na pristojni upravni enoti se pozanimajte, ali za postavitev drogov za zastave potrebujete kakšno dovoljenje. Morda boste takšno dovoljenje potrebovali za drogove, višje od 10 m.

  • Pri kaiserkraft dobite drogove za zastave z različno višino. Če na drogu ni prečke, strokovnjaki priporočajo razmak med drogovi pribl. 1,5 do 2 m. Za modele s prečko pa velja pravilo 2 x dolžina prečke + min. 20 cm.

  • Za temelje in postavitev droga za zastavo načeloma ne potrebujete strokovnega podjetja, je pa to vsekakor priporočljivo zaradi varnosti in kakovosti postavitve.


Če imate glede postavitve drogov za zastave in obešanja zastav še kakšno vprašanje, vam zaposleni pri podjetju kaiserkraft z veseljem pomagajo tudi osebno.