Prestrezne kadice

Za varno skladiščenje, prestrezanje v primeru iztekanja ali za varen prevoz: prestrezne in talne kadice so nepogrešljive pri delu z vodi škodljivimi tekočinami. V trgovini kaiserkraft dobite najrazličnejše prestrezne kadice – od univerzalnih kadic za majhne posode do pocinkanih talnih kadic in pomičnih prestreznih kadic.

V kategoriji Prestrezne kadice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, eurokraft basic, CEMO, asecos, Justrite, LaCont, PRESSOL, hofe.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 238

Prestrezne in talne kadice – zbiranje, shranjevanje in prevoz nevarnih tekočinPri vzdrževanju strojev ali preprečevanju nevarnosti se uporabljajo posebne posode, prestrezne kadice, ki so obvezne za skladiščenje in odstranjevanje okolju škodljivih tekočin. Različne vrste prestreznih ali talnih kadic se uporabljajo na vseh področjih industrije, v strojništvu in gradbeništvu, kjer so prisotna goriva, hladilne tekočine, maziva, olja, laki, baze ali kisline.Prestrezne kadice za vse potrebeIzbira ustrezne prestrezne kadice je odvisna od različnih dejavnikov. Zato vam ponujamo prestrezne in talne kadice vseh možnih velikosti, debelin in prostornin. Za katere tekočine mora biti kadica primerna? Ali bo shranjena na regalu ali paletah? Želite skladiščiti ali prevažati posamezne sode, majhne posode ali več velikih sodov hkrati?Načeloma velja naslednje: material prestrezne kadice mora biti odporen na tekočino, ki se shranjuje. Za vodi škodljive in vnetljive tekočine je prava izbira jeklena kadica. Za agresivne kemikalije, kot so jedke kisline, pa so primerne prestrezne kadice iz umetne mase ali nerjavnega jekla.Vendar pa pri izbiri ni odločilen le material, od jeklene pločevine do polietilena in PVC. Glede na vrsto nevarnega materiala in način skladiščenja lahko izbirate med prestreznimi kadicami z odtokom, koleščki in nogami ali kadicami, izdelanimi kot regal za sode in majhne posode. Če želite varno obložiti celotne talne površine, uporabite velike talne kadice.Delo z nevarnimi snovmi: kupite prestrezne kadice in druge pripomočke na spletni strani kaiserkraftPoleg prestreznih in talnih kadic lahko v trgovini kaiserkraft dobite tudi številne druge izdelke za profesionalno delo z nevarnimi snovmi. Ponudba vključuje vse vrste posod, kot so sodi, posode ali cisterne, omare za nevarne snovi in še veliko več. Pokličite nas, če imate vprašanja o izbiri ustrezne prestrezne kadice ali drugih izdelkov za delo z nevarnimi snovmi.Želite izvedeti več o skladiščenju nevarnih snovi? Vse, kar morate vedeti, najdete v naših nasvetih za skladiščenje nevarnih snovi v skladu s predpisi. Poleg tega si posebej preberite informacije o skladiščenju vnetljivih snovi in vodi škodljivih snovi v prestreznih posodah.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Sodi s širokim vratom | Cisterne IBC | Prhe za oči | Čistilni stroji | Veziva za olje | Električne črpalke | Varnostne posode Justrite