Podstavki za vozila in podstavki z valji

Ne veste, kam bi odložili vse te težke stvari? Brez težav, za vas imamo različne podstavke in podstavke z valjem. Vsestranski pripomočki vam močno olajšajo vsakdan v delavnicah, če na primer delate z nerodnimi in težkimi deli, kot so cevi, deske, plošče in drugi podolgovati predmeti.

V kategoriji Podstavki za vozila in podstavki z valji boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek.

Podstavki in podstavki z valji: prava izbira za optimalno držo pri deluVeliki in težki obdelovanci nenavadnih dimenzij so izziv za optimalno obdelavo. Razen če se odločite za podstavke in podstavke z valji. Z njimi namreč ustvarite prilagojeno delovno mesto, na katerem se lahko natančno in udobno posvetite praktično vsaki stvari.Za katere delovne korake so uporabni podstavki in podstavki z valji?Pomemben predpogoj za pravilno strojno obdelavo obdelovancev sta natančno dovajanje in optimalna poravnava. Pogosto to pri dolgih izdelkih ali obdelovancih nenavadnih dimenzij ni enostavno. Široko porazdeljene sile in problem vedno natančno izmerjenega položaja lahko odpravite s podstavki in podstavki z valji.Posamezno jih lahko namestite tako, da se teža optimalno porazdeli, s čimer zagotovite, da na primer lesena deska vedno ostane v vodoravni legi. Držala preprečujejo premikanje cevi.Pri ročnem delu s takimi kosi v delavnicah in industriji podstavki in podstavki z valji delujejo kot prilagodljiva delovna miza, pri kateri vam ni treba skrbeti za zdravo delovno višino ali varno oporo za obdelovanec. Noben del ne štrli preko roba in pri lakiranju lahko denimo leseno ploščo dosežete z vseh strani – in to v udobnem položaju.Kako podstavki in podstavki z valji izboljšajo delovne postopke?Eden najpomembnejših dejavnikov pri uporabi podstavkov in podstavkov z valji je zdravje zaposlenih. Predvsem modeli z nastavljivo višino omogočajo, da obdelovanec pride do delavca, in ne obratno. Delavec se mora manj pripogibati in lahko svoje naloge opravlja z optimalno držo.Hkrati je blago, ki bi se sicer verjetno odkotalilo, na primer cevi, zaklenjeno v držalu in ni treba več izgubljati časa s pritrjevanjem. Pri dovajanju strojem ali nameščanju velikih sestavnih delov delavec ne potrebuje nobene moči. Ta prednost je še večja, če blago na podstavke postavljate s pomočjo dvižnih naprav in dvižnikov.Ne nazadnje pa lahko podstavke domiselno uporabite še za kakšen drug namen in ustvarite kos opreme za podjetje povsem po svoji zamisli. Improvizirajte in na naslednji službeni zabavi s pomočjo podstavkov ustvarite mizo z velikim samopostrežnim bifejem. Odkrijte naše sodobne rešitve za nemoten delovni vsakdan zdaj! Če potrebujete pomoč, preprosto stopite v stik z nami.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Vozički za pladnje | Talne rešetke | Rezalniki | Vozički za prevoz vreč | Shranjevanje ključev | Stropni ventilatorji | Delovne mize EUROKRAFT | Svetilke za delovna mesta MAUL