PETRA

Pisarniško pohištvo višjega cenovnega razreda – kompletna pisarna PETRA
Serija pisarniškega pohištva Petra – robustno in sodobno. Kompletna pisarna s 5 sestavnimi deli lahko v celoti opremi kateri koli delovni prostor. Z možnostjo naknadne razširitve se serija pisarniškega pohištva prilagaja svojim nalogam.

Serija pisarniškega pohištva Petra – 5-delna kompletna pisarna skupine BASE
Serija pisarniškega pohištva Petra je na voljo kot 5-delna kompletna pisarna in spada v solidno skupino BASE. Serija obsega pisalno mizo s podnožjem v obliki črke C in mizno ploščo debeline 25 mm, kompletno sestavljen in zlepljen pomični predalnik s posodo za material iz umetne mase in predalom z zaklepanjem, regal, ki ga hitro sestavite s samo štirimi vijaki, omaro za dokumentacijo s krilnimi vrati in vrtljiv pisarniški stol s sedežem za razbremenitev medvretenčnih ploščic in zračnim mrežastim naslonjalom za hrbet. Večina serij pisarniškega pohištva ne vsebuje pisarniškega stola, s serijo Petra pa dobite zares kompletno pisarno, v kateri lahko začnete delati takoj. Višino sedeža vrtljivega stola je mogoče nastaviti, stol pa ima tudi mehaniko s stalnim stikom. Te ergonomske prednosti omogočajo zdravo sedenje na delovnem mestu. Kompletna pisarna je na voljo v svetlo sivi barvi ali imitaciji javorja.

Serija pisarniškega pohištva Petra s pohištvom višjega razreda
Serija pisarniškega pohištva Petra obsega kakovostne izdelke, primerne za dolgotrajno uporabo, ki prepričajo s stabilnostjo in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Pisarniško pohištvo zdrži obremenitve, tudi če ga morate pogosto razstaviti in spet sestaviti. S pisarniškim pohištvom Petra se lahko večkrat preselite, ne da bi se material pri tem poškodoval. Mere posameznih kosov so fiksne. Na izbiro ni drugih mer, zato so komponente odlično usklajene med seboj. Elementi serije pisarniškega pohištva Petra poskrbijo za privlačen in enovit videz končne pisarne, kot ga obljubljajo naše serije BASE. Ponujeno kompletno pisarno lahko poleg tega kadar koli dopolnite s posameznimi komponentami in poskrbite za ustrezno opremo tudi pri selitvi v večje pisarniške prostore.