Koši za papir

Ravnanje z odpadki mora biti predvsem praktično, vendar ne škodi niti lep videz. Konec koncev so koši za papir bolj opazni, kot si morda mislite.

V kategoriji Koši za papir boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: helit, ZWINGO, AIR-WOLF, EKO, CWS, rothopro, VAR, Brabantia.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 62

Koši za papir: elegantna različica košev za odpadkeKaj ima ravnanje z odpadki skupnega z videzom? Zelo veliko! Predvsem v prostorih, kjer se morajo zaposleni, stranke ali obiskovalci počutiti udobno, so koši za papir najbolj privlačna izbira. Če izberete ustrezne modele, jih boste lahko uporabljali tudi za odlaganje smeti.Po čem se koši za papir razlikujejo od drugih veder za smeti?Obstaja dober razlog, zakaj so koši za papir tako iskan element pisarniške opreme: zasnovani so za odlaganje neproblematičnih odpadkov. Papirnati odpadki namreč ne oddajajo vlage ali vonjav in ne zavzemajo veliko prostora. Papir tudi ni grd.Te lastnosti omogočajo večjo vizualno svobodo pri oblikovanju izdelka, zato so koši za papir diskreten element opreme za številna delovna območja. Ponujamo pa tudi takšne modele, ki se kot koši za odpadke zgledujejo po večnamenskih vedrih za odpadke in smetnjakih.Nameščene imajo na primer priprave za samodejno gašenje, pokrove ali zožene odprtine za odlaganje odpadkov in nimajo perforiranih, elegantnih ovojev. Ti koši za papir so namenjeni za področja, kjer ljudje ne odlagajo samo papirja, vendar pa je v ospredju tudi lep videz ali dobro počutje – na primer ob vhodu, v čakalnici ali čajni kuhinji.Kateri dejavniki so pomembni pri nakupu koša za papir?Pri nakupu koša za papir gre za kakovost in količino hkrati. Vsaka pisalna miza ali delovna miza potrebuje koš za papir. Pri vsakem vhodu in izhodu naj tudi stoji ustrezen model. V čakalnicah potrebujete več kosov, odvisno od njene velikosti.Vizualna enotnost zagotavlja, da se ta detajl opreme diskretno zlije z ozadjem. Reprezentativna območja je treba opremiti s posebej elegantnimi različicami. Ožji modeli so toliko bolj smiselni, kolikor več košev za papir je potrebnih na sobo ali območje.Samogasilni koši za papir so nujni na območjih z mešanimi odpadki, kjer nihče ne ve, kaj ljudje mimogrede odložijo vanje. Ti modeli imajo vbočeno odprtino za odlaganje, ki prepreči širjenje vonjav.Kot povsod pri odpadkih je tudi tu pomembna velikost izdelka. Prostornino koša določa količina odpadkov na mestu postavitve – v nasprotnem primeru boste morali v kratkem času večkrat izprazniti koše. Z veseljem vam bomo svetovali, kako izbrati ustrezen koš za smeti.