Pomični okvirji, transportne plošče na kolesih

So majhna in spretna. Ne komplicirajo, ampak odlično delajo. Poleg tega prenesejo velike obremenitve. Ne govorimo o nevidnih bitjih, ki v pravljicah ponoči pospravijo hišo, temveč o podvozjih in transportnih ploščah. Spretni pripomočki za transport znotraj obrata poskrbijo za enostavno pomikanje težkih in velikih tovorov od točke A do točke B.

V kategoriji Pomični okvirji, transportne plošče na kolesih boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Wagner, eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, Gmöhling, Rubbermaid, BISLEY, CEMO, ZARGES, HelgeNyberg, asecos, magnetoplan, MATADOR, RAU, rothopro, VAR.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 229

Transportne plošče in transportni pripomočki – klasiki v novi preoblekiEnostavni za uporabo, vsestranski, prostorsko varčni. Kombinacija nakladalne površine in koles spada med najstarejše transportne naprave sveta, kar pa ne pomeni, da se s časom ni razvijala naprej. Kako daleč je prišla, boste videli pri transportnih ploščah in pomičnih okvirjih kaiserkraft. S temi pripomočki je celo premikanje težkih bremen zabavno.Okretne transportne naprave za vse, kar potrebujeteTežek, lahek, velik, majhen – pri nas najdete ustrezni transportni pripomoček za delavnico, skladišče ali pisarno. Vse se začne pri pomičnih okvirjih različnih velikosti za škatle, palete in zaboje. Tovor enostavno postavite na pomični okvir in že ga lahko premikate kamor želite. Pri raznih selitvah vam transportne plošče za pohištvo ali dvižni transporterji omogočajo delo brez obremenitve hrbta.Tudi za delo z večtonskimi in nepriročnimi predmeti vam nudimo ustrezno rešitev – na primer izjemno nosilna vrtljiva podvozja. Dvižne plošče s kolesi so idealne, če vaši zaposleni v delavnici želijo prestaviti kos pohištva ali stroj. Poleg tega dobite v naši trgovini tudi podvozja, s katerimi lahko polne zbiralnike surovin premikate do smetnjakov, okvirje za tablo in dvižne komplete za kar največjo prilagodljivost.Gladko tekoča in trpežnaČasi cvilečih lesenih koles so že dolgo minili. Pri kaiserkraft stavimo na gladko tekoča kolesa za izjemno udobno vožnjo. Trpežni materiali kot so umetne mase, nerjavno jeklo in aluminij poskrbijo, da tovor na transportni plošči tudi ostane. Uporabite naše filtre in s tem najdite popoln pomični okvir ali transportno ploščo. Če pa ste negotovi, se zmeraj lahko obrnete na nas. Z veseljem vam bomo pomagali.