Transportni vozički

Transportni vozički marsikaj prenesejo, saj gre za prave vsestranske talente, ki precej olajšajo delo. Na primer prenašanje težkih predmetov. Prevažajo tudi pralne stroje in hladilnike, pakete, zaboje za pijačo, selitvene škatle, pnevmatike, živilske zaboje in še in še. Njihova uporabnost je neomejena.

V kategoriji Transportni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, MATADOR, eurokraft basic, RuXXac, Kongamek.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 51

Transportni vozički – vsestranski talenti v različnih izvedbahRočni voziček, transportni voziček, voziček za nalaganje – ta klasični model med transportnimi napravami ima številna imena in področja uporabe. Zakaj pa je tako nepogrešljiv in kako se posamezni modeli razlikujejo med seboj?Zakaj so ročni vozički tako praktični?Delo je produkt sile in poti. Ta enačba je osnova za delovanje vzvoda. Opisuje tudi, zakaj s transportnimi vozički zlahka dvignete in transportirate hladilnike – brez tuje pomoči, dolgoletnega treniranja mišic in okvar hrbtenice.Transportne vozičke zlahka usmerjamo, jih prostorsko varčno shranimo in uporabljamo za najrazličnejše tovore.Uporaba transportnih vozičkov: od selitve do transporta paketovMorate prepeljati tri zaboje za nalaganje v drugo stavbo, hladilnik v dostavno vozilo ali pakete do vhodnih vrat? Z ustreznim ročnim vozičkom bo to povsem enostavno. Dober voziček lahko pelje marsikaj, kvadratne, okrogle ali valjaste predmete, težek ali lahek tovor. Kljub temu pa vsak transportni voziček ni enako primeren za vse.Zložljiv ali ne – to so razlikeNa prvi pogled se zdijo vsi enaki, vendar boste razliko opazili najkasneje pri prvi uporabi. V trgovini kaiserkraft najdete ročne vozičke znamk EUROKRAFTbasic ali EUROKRAFTpro v najrazličnejših izvedbah. Katera je najbolj ustrezna za vas, je odvisno od tega, kaj želite prepeljati:  • Če morate voziti naokoli motorne bloke ali druge težke predmete, izberite masivne vozičke iz jekla ali aluminija, ki imajo nosilnost do 400 kg.

  • Imate raje manjše in bolj priročne modele? Zložljivi transportni vozički so primerni za vse prtljažnike in vseeno izredno zmogljivi. To je še posebej praktično pri prireditvah, sejmih ali selitvah. Edino pri vožnji po stopnicah se njihova nosilnost zmanjša približno za polovico.

  • Za vožnjo po stopnicah so sicer najboljši naši stopniščni vozički.


Poleg tega pri nas najdete tudi vozičke z zelo velikimi nakladalnimi površinami ter modele za prevažanje stolov in pnevmatik. Z njimi vas ne bo nič zaustavilo.Ustrezna kolesa za transportni vozičekTrdno ogrodje ima prednosti samo skupaj z ustreznimi kolesi. Izberete lahko gladko tekoče zračnice, ki dobro ublažijo manjše neravnine, ali kolesa iz poliuretana, ki so odporna proti predrtju. Kolesa izberite glede na okolico, kjer boste vozili voziček. Če se ne znate odločiti, vam z veseljem pomagamo.Ne pozabite tudi na zadostno zavarovanje tovora, na primer z napenjalnimi trakovi. Dobite jih v naši trgovini, prav tako kot veliko izbiro koles in druge dodatne opreme.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Aluminijasti zaboji | Aluminijasti transportni zaboji | Trak za mokro lepljenje | Ročni dvižni vozički | Samolepilne etikete | Dvižni pripomočki | Servirni vozički EUROKRAFTpro | Transportni vozički MATADOR