Naprave za fitnes

Se vam ne ljubi teči? Sodobna oprema za fitnes na delovnem mestu je zabavna in spodbuja zaposlene k gibanju.

V kategoriji Naprave za fitnes boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: meychair ergonomics.

Fitnes oprema za podjetje in delovno mesto: trenirate lahko kjerkoli!Nimate časa, možnosti, idej za vaje? Odslej bodo izgovori v vašem podjetju preteklost, saj fitnes oprema za celotno telo doseže dobre rezultate tudi z manjšimi koraki. Če želite zdravje in dobro počutje vključiti v filozofijo svojega podjetja, kupite fitnes opremo, ki najbolj ustreza vašemu podjetju. Ali celo za domačo pisarno svojih zaposlenih – tako lahko zaposleni ostanejo v dobri kondiciji in zdravi tudi doma.
S katero fitnes opremo lahko trenirate celotno telo?Najboljši pripomoček za vadbo je telo samo. Hkratna obremenitev vseh delov telesa krepi mišice, krvni obtok in imunski sistem. Če želite, da zaposleni s športom v podjetju dosežejo čim večji učinek, opremite prostor v podjetju s pripomočki, kakršni so v fitnes studiu:  • Postaje za moč in krepitev mišic

  • Tekalna steza ali eliptični trenažer za vzdržljivost

  • Podloge za jogo in podobni pripomočki za proste vaje

  • Manjša oprema, kot so telovadni trakovi in steperji za vsestransko vadbo


Bolj kot je vaša fitnes oprema raznolika, večja je verjetnost, da jo bodo uporabniki z veseljem izkoristili. Mišice se namreč hitro navadijo na zaporedje gibov in vedno jih je treba izzvati na drugačen način.
Katera fitnes oprema je primerna za uporabo v podjetju ali neposredno na delovnem mestu?Obstaja nekaj preprostih in neposrednih načinov, kako zaposlene spodbuditi k vadbi, ne da bi pri tem prekinili delo. Trik: delovno mesto spremenite v fitnes napravo:  • Inovativne kombinacije pisalne mize in tekalne steze predstavljajo zadnji hit v prostorih za skupno delo.

  • Pisalne mize z nastavitvijo višine omogočajo delo stoje in praktično same od sebe poskrbijo za dobro prekrvavitev.

  • Žoge za sedenje in sedeči ergometri namesto pisarniških stolov mobilizirajo hrbtenico in omogočajo odlično kroženje krvi.

  • Službena kolesa za uporabo na območju podjetja ali kot nadomestilo za službeni avtomobil postajajo vse bolj priljubljena.


Predvsem je pomembno, da v svojem podjetju vzpostavite kulturo gibanja in zaposlenim omogočite, da se izognejo enostranski drži in se premikajo. Zato je pomembno, da na primer oblikujete pešcem prijazne in vabljive zunanje objekte ter z ustrezno osvetlitvijo in privlačnim videzom optimizirate uporabo vadbenih površin.