Sestavljivi regali

Sestavljivi regali so na delo pripravljeni hitreje, kot mislite. Sestavite jih, kot bi mignili. Na področju varnosti in stabilnosti pa se zlahka primerjajo s privijačenimi regali.

V kategoriji Sestavljivi regali boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, hofe, eurokraft basic, LaCont.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 381

Sestavljivi regali: zapletenost prepuščamo drugim!Za logistiko v skladišču velja naslednje pravilo: kar danes zadostuje, se bo morda že jutri popolnoma spremenilo. Da boste lahko svoje potrebe skladiščenja vedno izpolnjevali pravočasno in na pravem mestu, vam priporočamo nakup sestavljivih regalov, ki nudijo številne prednosti za najsodobnejše zahteve logistike.Sestavljanje ali privijanje: kakšne so prednosti sestavljivega regala?Z natičnim spojem, ki omogoča montažo brez orodja in je del teh regalnih sistemov, prihranite veliko časa in stroškov. To boste občutili vsaj tam, kjer se potrebe skladiščenja in sestava skladišča pogosto spreminjajo.Sestavljive in sistemske regale lahko premestite, razširite, drugače razporedite ali obrnete povsem brez težav. To je še posebej nepogrešljivo v začasnih skladiščih ali skladiščih za blago in orodje z velikim pretokom. V tem primeru imate namreč tudi možnost hitre premestitve dopolnitev, kot so posode in predali.Sestavljivi regali so sicer nekoliko dražji od privijačenih regalov, ker je izdelava povezav bolj zapletena. Višja cena pa se v delavnici in industriji hitro amortizira ravno zato, ker je v primeru reorganizacije in širjenja čas dela in prekinitve dela krajši. Zaradi tovrstne prilagodljivosti so sestavljivi regali tudi najboljša izbira za pisarne.Kar se tiče trdnosti, visoke kakovosti in nosilnosti, pa sta obe različici povezovanja enakovredni. Natični spoj je le sodobna izboljšava vijaka. Zaradi tega je mogoče tudi sestavljive regale v ustrezni izvedbi uporabiti kot regale za velike obremenitve.Kako najdem ustrezen sestavljivi regal?Pri izbiri je eden najpomembnejših dejavnikov zagotovo obremenitev, saj ne zajema le trdnosti in namena uporabe, ampak tudi varnost regala. Razmislite o svojih trenutnih potrebah glede nosilnosti, vendar računajte tudi na njihovo morebitno povečanje v prihodnosti. Tako se boste izognili novim dragim nakupom ali predčasnim razširitvam.Poleg tega ne pozabite hkrati naročiti tudi oznake ali nalepke za regal – da bo poskrbljeno za urejenost in varnost. Če imate vprašanja glede optimalne ureditve svojega skladišča z regali in podobno opremo, je najboljše, da se na nas obrnete osebno.