080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Dolžina ploščadi
Širina ploščadi
Višina ploščadi
 

Delovne ploščadi

Poskrbite za udobno delo. Na delovnih ploščadih boste varno stali in opravljali dela na manjši višini. Poznate še kakšno boljšo alternativo stopnicam?
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 14
| | |
Neto
od 399,00
Neto
od 419,00
Neto
od 429,00
EUROKRAFT - Stopnice za modulne ploščadi
s stopnicami iz mrežaste rešetke
Neto
od 629,00
Neto
od 489,00
Neto
od 599,00
Novo
Guenzburger - Delovna ploščad FlexxWork
modularna izvedba, ploščad DxŠ 1200 x 600 mm
Neto
od 449,00
Novo
KRAUSE - TeleBoard
aluminijasta teleskopska deska
Neto
od 309,00
Novo
Cena na zahtevo
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 14

Delovne ploščadi – varnost in stabilnost brez vrtoglavice.Kdor mora dlje delati na višini, se mora ob tem počutiti varno. Delovne ploščadi se zato uporabljajo pri upravljanju, vzdrževanju in preverjanju strojev. V primerjavi s stopnico je ploščad daljša in predvsem širša. Široka delovna površina je vedno prednost, tudi če nismo na vrtoglavi višini: delavci lahko z obema nogama trdno in udobno stojijo na ploščadi. To je pomembno predvsem takrat, kadar delate s težkimi in velikimi predmeti. Za res varno stanje v vsakem okolju imajo naše delovne ploščadi različne obloge površin za stanje.Katera talna površina je ustrezna?Pri izbiri talne površine delovne ploščadi ima pomembno vlogo okoliški prostor. Pri pleskanju ali v strojništvu lahko tekočine, npr. barva ali olje, povzročijo večjo nevarnost zdrsa. Zato priporočamo, da oblogo delovne ploščadi izberete premišljeno. V nadaljevanju vam bomo predstavili prednosti različnih materialov.  • Vtisnjen vzorec: plošče z vtisnjenim vzorcem so zelo robustne, zato se lahko uporabljajo za različne namene v skladišču in proizvodnji.

  • Narebrena guma: zajamčeno preprečuje drsenje. Na tem materialu boste trdno stali tudi pri hitrih gibih.

  • Mrežasta rešetka: tekočine lahko odtekajo in se ne nabirajo na površini. To zmanjša nevarnost zdrsa.

  • Narebren aluminij: narebren vzorec na površini preprečuje zdrse. Aluminijaste delovne ploščadi je zaradi majhne teže poleg tega mogoče zlahka transportirati.


Katere različice ponujamo?Ker hočemo izpolniti zahteve po ergonomiji, ponujamo delovne ploščadi EUROKRAFT z nastavitvijo višine, ki jih zlahka prilagodite različni višini zaposlenih. Delovne ploščadi QUIPO pa omogočajo individualno kombiniranje modulov ploščadi. Poleg modulov s stopnicami so na voljo tudi podaljški ploščadi in kotni moduli. To vam omogoča, da se hitro prilagodite različnim delovnim in prostorskim pogojem. Modularna različica je še posebej primerna za pleskarska dela in kot montažna ploščad, saj zagotavlja zelo visoko stabilnost. Vse delovne ploščadi so na voljo z različnimi fiksnimi višinami ali območji nastavitve višine, širinami in dolžinami, po katerih lahko filtrirate izbiro.Nasvet: preden se odločite za izdelke za vzpenjanje, jih natančno primerjajte. Delo na ploščadi je vedno varnejše od dela na lestvi. Za dela na večjih višinah so poleg tega primerni tudi odri.

Primerjava izdelkov