080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Delovna višina
Dolžina ploščadi
Material
Širina ploščadi
Višina ploščadi
 

Delovne ploščadi – varnost, stabilnost in brez vrtoglavice.Kdor mora dlje delati na višini, se mora ob tem počutiti varno. Delovne ploščadi se zato uporabljajo pri upravljanju, vzdrževanju in preverjanju strojev. Predstavljajo daljšo in širšo različico stopnic. Široka delovna površina je prednost tudi, če nismo na vrtoglavi višini: delavci lahko z obema nogama trdno stojijo na ploščadi. To je pomembno predvsem takrat, kadar delate s težkimi in velikimi predmeti. Za varno stanje v vsakem okolju imajo naše delovne ploščadi različne obloge površin za stanje.Katera talna površina je ustrezna?Pri izbiri talne površine delovne ploščadi ima pomembno vlogo okoliški prostor. Pri pleskanju ali v strojništvu lahko tekočine, npr. barva ali olje, povzročijo večjo nevarnost zdrsa. Zato priporočamo, da premišljeno izberete oblogo delovne ploščadi. V nadaljevanju vam bomo predstavili prednosti različnih materialov.  • Vtisnjen vzorec: plošče z vtisnjenim vzorcem so zelo robustne, zato se lahko uporabljajo za različne namene v skladišču in proizvodnji.

  • Narebrena guma: zajamčeno preprečuje drsenje. Na tem materialu boste trdno stali tudi pri hitrih gibih.

  • Mrežasta rešetka: tekočine lahko odtekajo in se ne nabirajo na površini. To zmanjša nevarnost zdrsa.

  • Narebren aluminij: narebren vzorec na površini preprečuje zdrse. Delovne ploščadi iz aluminija je zaradi njihove majhne teže mogoče zlahka transportirati.


Katere različice ponujamo?Ker hočemo izpolniti zahteve po ergonomiji, ponujamo delovne ploščadi EUROKRAFT z nastavitvijo višine, ki jih zlahka prilagodite različni velikosti zaposlenih. Delovne ploščadi QUIPO pa omogočajo individualno kombiniranje modulov ploščadi. Poleg modulov s stopnicami so na voljo tudi podaljški ploščadi in kotni moduli. To vam omogoča, da se hitro prilagodite različnim delovnim in prostorskim pogojem. Vse delovne ploščadi so na voljo z različnimi fiksnimi višinami ali območji nastavitve višine, širinami in dolžinami, po katerih lahko filtrirate izbiro.

Delovne ploščadi

Poskrbite za udobno delo. Na delovnih ploščadih boste varno stali in opravljali dela na manjši višini. Poznate še kakšno boljšo alternativo stopnicam?
Najdenih je bilo toliko artiklov: 14
| | |
Aluminijasta delovna ploščad
ploščad DxŠ 1300 x 290 mm
Neto
362,50
Novo
Neto
od 397,-
Novo
Neto
od 272,50
Novo
Neto
od 295,-
Novo
Neto
od 404,-
Novo
Neto
od 301,50
Novo
Neto
od 278,50
Novo
Neto
65,20
Neto
od 1.190,-
Aluminijast delovni podest
zložljiv, z varnostno blokado
Neto
214,-
Neto
od 781,-
QUIPO - Modulni sistem podestov
dolgi podaljšek ploščadi
Neto
od 1.160,-
QUIPO - Modulni sistem podestov
kratki podaljšek ploščadi
Neto
od 668,-
Neto
od 768,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 14
Primerjava izdelkov