080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Material
Višina
 

Stolčki na kolesih

Stolčki na kolesih so preprosto praktični: majhen, vsestranski stolček lahko le z rahlo ''brco'' zakotalite tja, kje ga potrebujete, poleg tega pa boste na njem stali varno, zanesljivo in udobno – z njim boste preprosto dosegli najvišjo polico v omari ali regalu. Ali ste vedeli, da nekateri stolčke na kolesih imenujejo tudi slonova noga?
Najdenih je bilo toliko artiklov: 2
| | |
office akktiv - Stolček na kolesih, iz trdne jeklene pločevine
nosilnost 150 kg, višina pri obremenitvi 420 mm
Neto
od 39,90
Najdenih je bilo toliko artiklov: 2
Stolček na kolesih – vsestranski pripomoček v vsakem podjetju
Stolček na kolesih se dejansko uporablja na vseh področjih podjetja. Stolček največkrat uporabljamo namesto pručke, da pridemo do višje shranjenih stvari, dokumentov ali orodja, ki bi jih drugače težko dosegli. Prednost pomičnega stolčka na kolesih je, da ga je mogoče hitro potisniti z enega mesta na drugega, ob obremenitvi pa trdno stoji na tleh. To omogočajo vzmetena kolesa in širok gumijast obroč na obodu. Tako dosežemo tudi stvari, ki so shranjene višje v omari, regalu ali na obešalnem drogu. Pručko s kolesi rahlo potisnemo z nogo in jo tako pomikamo po tleh. Zaradi tega se nam ni treba sklanjati niti je nositi. Stolček s kolesi je torej zelo praktičen. Stolčki na kolesih se uporabljajo v maloprodaji, knjižnicah, skladiščih, delavnicah in pisarnah. Na stolček lahko stopite, uporabljate pa ga lahko tudi za sedenje. Ponudba stolčkov je zelo raznolika, zato lahko izberete izvedbo iz tistega materiala, ki je najbolj ustrezen za vašo pisarno, proizvodno halo ali skladišče.

Zanesljivi stolčki na kolesih – nedrseča pohodna površina in drsna kolesa
Stolčki na kolesih iz praškasto lakirane jeklene pločevine so zelo robustni in stabilni. Za opremo pisarn so primerni lahki stolčki iz umetne mase z nosilnostjo do 150 kg. Pri stolčkih lahko izbirate premer postavitvene površine in barvo, da jih uskladite z individualnimi željami in videzom podjetja. Pohodne površine z nedrsečo strukturo poskrbijo za nujno varnost. Drsna kolesa izberete glede na obstoječe talne obloge, da boste stolček zlahka pomikali. Dodaten atest TÜV pa dokazuje osnovno delovno varnost stolčka na kolesih. Za opremo svoje pisarne zato izberite stolčke na kolesih in pručke podjetja KAISER+KRAFT.
Primerjava izdelkov