Noži za karton, rezalniki za folijo

Varno, učinkovito, natančno: noži za karton in rezalniki za folijo so priročne naprave za rezanje. Z njimi lahko hitro odprete embalažo – brez težav prerežejo tudi umetno maso ali usnje. Od univerzalnih nožev do nožev za preproge in nožev za karton z varnostno funkcijo – oglejte si ponudbo v spletni trgovini kaiserkraft!

V kategoriji Noži za karton, rezalniki za folijo boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: COBA, MAUL, KS Tools, LISTA.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 21

Rezalniki za folijo in noži za karton: učinkoviti pripomočki za rezanjeRezalniki za folijo in noži za karton so nepogrešljivo orodje v logistiki, pa naj si bo pri sprejemu blaga ali na poštnem uradu. Z njimi lahko zaposleni v hipu odprejo pakete ali učinkovito odstranijo raztezno folijo s palet. Univerzalni noži so koristni pripomočki tudi pri rezanju kartonastih škatel. Z izdelki iz naše ponudbe bodo delovni procesi na različnih področjih tekli bolj gladko.Varnostne lastnosti noževNoži za karton in rezalniki za folijo imajo ostra rezila iz jekla ali keramike. Z lahkoto prerežejo folije, karton, preproge in usnje. Pametne varnostne funkcije zmanjšujejo nevarnost poškodb. Rezila so na primer vstavljena v ročaj noža in med rezanjem ščitijo roko.Pri varnostnih nožih rezilo nikoli ne ostane odprto. Samodejni umik rezila dodatno zmanjšuje nevarnost poškodb. Zaradi ergonomskega ročaja in nedrseče prevleke se noži za preproge in rezalniki za folijo vedno dobro prilegajo v roko. Poleg tega je večina modelov primerna za levičarje in desničarje.Nakup nožev za karton v trgovini kaiserkraftNekateri rezalniki iz naše ponudbe so primerni za enkratno uporabo. Ker je poraba v skladišču velika, je smiselno kupiti nože za karton in rezalnike za folijo v kompletu. Tako boste imeli na zalogi vedno dovolj rezil za svoje zaposlene. Pri nas dobite komplete petih, desetih ali 25 nožev za enkratno uporabo.Ali poleg nožev za karton iščete še kakšne druge praktične pripomočke za pošiljanje in skladiščenje? Če potrebujete krčljive folije ali drugi embalažni materiali, vam bo naša prijazna ekipa z veseljem svetovala in pomagala pri izbiri. Preprosto stopite v stik z nami.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Zasučni zaboji za nalaganje | Lesene palete | Trak za mokro lepljenje | Ovijalni stroji | Industrijske palete | Ovijalni trakovi HSM