Uničevalniki dokumentacije

Koš za smeti kot varnostna luknja! Občutljivi, zlasti osebni podatki spadajo v uničevalnik dokumentov. Samo s strokovnim odstranjevanjem se lahko zaščitite pred zlorabo ali krajo podatkov.

V kategoriji Uničevalniki dokumentacije boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: HSM, IDEAL, Rexel, Leitz, Fellowes, SHREDCAT.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 90

Uničevalniki dokumentov za odstranjevanje zaupnih dokumentov skladno s predpisiVčasih so zaupne dokumente sežigali v pečeh, da niso prišli v napačne roke. Naši uničevalniki dokumentov so veliko učinkovitejši in ne proizvajajo dima. Na voljo so z različnimi varnostnimi stopnjami in v različnih velikostih, zanesljivo vas ščitijo pred visokimi kaznimi zaradi kršenja Splošne uredbe o varstvu podatkov (SUVP) in preprečujejo morebitno vohunjenje v panogi.Kako delujejo uničevalniki dokumentov?Naj gre za velike ali majhne, za domačo uporabo ali pisarne, uničevalniki dokumentov vedno delujejo na enak način. Nosilce podatkov razrežejo na tako majhne koščke, da jih ni mogoče znova sestaviti. Osnovni modeli razrežejo dokument na trakove, lahko pa izberete tudi modele za križno rezanje in rezanje na delce.Kakšna je razlika med posameznimi varnostnimi stopnjami?Občutljivejši kot so podatki, bolj mora biti dokument razrezan. Samo tako vaši finančni dokumenti ali patenti zagotovo ne bodo pristali pri konkurenci. V naši ponudbi imamo uničevalnike dokumentov za vse tri varnostne razrede in sedem varnostnih stopenj po standardu DIN 66399. Tako je vedno poskrbljeno za varnost – če želite katalog in zapiske razrezati na trakove ali pa strogo zaupne dokumente na drobne mikrodelce.


Zapomniti si morate številko štiri. Ta varnostna stopnja je v SUVP predpisana kot najnižja za uničenje osebnih podatkov.Zakaj je velikost uničevalnika dokumentov pomembna?Prisegate na priročnost in diskretnost? Rezalniki papirja s prostornino do 25 l so prostorsko varčni in se prilegajo v vsak kotiček, vendar pa se v velikih pisarnah in pri stalni uporabi hitro napolnijo, zaradi glasnega praznjenja pa bodo vaše sodelavce kmalu bolela ušesa. Pri podjetju kaiserkraft so na voljo tudi naprave s štirikratno ali petkratno prostornino. Visoka zmogljivost rezanja zagotavlja, da poteka rezanje hitreje kot sežiganje. V veliko pomoč pri uničevanju velikih količin papirja je funkcija samodejnega podajanja. Vstavite papirje in pritisnite tipko Start – preostalo bo naredila naprava sama, medtem ko se boste vi lahko posvetili drugim nalogam.Ali v vašem podjetju prisegate na brezpapirne sisteme? Odvisno od izvedbe so naši uničevalniki dokumentov primerni tudi za CD-je, DVD-je in kreditne kartice. Omogočajo celo zanesljivo in zakonsko skladno uničenje USB-ključkov.Imate še dodatna vprašanja o izboru uničevalnikov dokumentov? Preberite naše nasvete za nakupovanje „Tako boste našli pravi uničevalnik dokumentov zase'' ali dovolite, da vam osebno svetujemo. Poleg tega boste pri nas dobili še preostale praktične pisarniške naprave, kot so naprave za plastificiranje in čistilniki zraka za zdravo delovno ozračje, in pisarniško pohištvo, kot so predalniki za obešalne mape. Ob peči pa se lahko še vedno pogrejete.