Naprave za plastificiranje

Z napravami za plastificiranje lahko učinkovito zaščitite pomembne dokumente pred umazanijo, vlago, obrabo in poškodbami. Naj gre za potrdila, dokazila, cenike ali predloge predstavitev – z napravami za plastificiranje so dokumenti zahvaljujoč zvarjeni foliji trdni, za dolgotrajno uporabo in zaščiteni pred ponarejanjem.

V kategoriji Naprave za plastificiranje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: GBC, Leitz.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Čas ogrevanja

Naprave za plastificiranje – za dobro zaščito vseh pomembnih dokumentovČe želite zaščititi dokumente pred zunanjimi vplivi, jih plastificirajte z našimi napravami za plastificiranje. Tako bodo najbolje zaščiteni in jih boste lahko uporabljali še dolga leta. V ponudbi podjetja kaiserkraft boste našli naprave za plastificiranje različnih velikosti, zasnovane za občasno in pogosto plastificiranje in izpolnjevanje vseh zahtev. V nadaljevanju preberite, kakšne so razlike med njimi.Kdaj je smiselno uporabiti naprave za plastificiranje?Plastificiranje dokumentov ima številne prednosti:  • Videz dokumentov se ohrani.

  • Dokumenti so odporni proti umazaniji in vlagi.

  • Plastificirani dokumenti so zaščiteni pred ponaredbami.


Iz tega razloga je plastificiranje še posebej primerno za dokumente, ki potujejo skozi veliko rok in/ali morajo biti po videzu reprezentančni, na primer dokazila, fotografije, potrdila, predstavitvene dokumente in jedilnike.Katero napravo potrebujete, če pogosto plastificirate dokumente?Ali vi oziroma vaši zaposleni pogosto plastificirate dokumente? Potem vam je pomembna hitrost. Navsezadnje imate najbrž pomembnejše delo kot polovico delovnega časa stati ob napravi za plastificiranje.Za napravo za plastificiranje z več valji je najpomembnejša hitrost pretoka. Ta določa, največ koliko milimetrov lahko naprava plastificira v minuti. Pri enostavnih modelih znaša vrednost 300 mm/min, pri vrhunskih modelih pa petkrat več – razlika, ki jo hitro opazite. Tipala, ki samodejno nastavijo pravo temperaturo in hitrost, dodatno privarčujejo čas. Če dokumente plastificirate večkrat na dan, lahko ob tem izkoristite tudi krajši čas segrevanja. Zaradi vgrajenega samodejnega izklopa se naprave za plastificiranje podjetja kaiserkraft v vmesnem času samodejno izklopijo in tako varčujejo z energijo. Poleg tega boste pri nas našli naprave različnih velikosti za formate DIN A3 in DIN A4.Zakaj predstavlja več valjev prednost?Imate visoka pričakovanja glede kakovosti? Za najboljše rezultate pri fotografijah, pomembnih predstavitvenih dokumentih in podobnih papirjih priporočamo, da ste pozorni na število valjev, ki povlečejo dokument skozi napravo. Več valjev kot ima naprava za plastificiranje, enakomernejši in lepši bo končni rezultat. Naši najboljši modeli imajo šest valjev namesto dveh in zagotavljajo rezultate brez gub.Kaj še potrebujete za plastificiranje?Z napravami za plastificiranje podjetja kaiserkraft vam manjkajo le še folija oziroma žepi za plastificiranje. Vse to dobite pri nas, na voljo pa so vam tudi druge pisarniške naprave in ustrezna dodatna oprema za nemoteno delo, od uničevalnikov dokumentov do čistilnikov zraka.