080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Čas ogrevanja
Format maks.
Maks. debelina folije
 

Naprave za plastificiranje

Z napravami za plastificiranje lahko učinkovito zaščitite pomembne dokumente pred umazanijo, vlago, obrabo in poškodbami. Naj gre za potrdila, dokazila, cenike ali predloge predstavitev – z napravami za plastificiranje so dokumenti zahvaljujoč zvarjeni foliji trdni, za dolgotrajno uporabo in zaščiteni pred ponarejanjem.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 7
| | |
Neto
od 97,20
Neto
od 137,40
Neto
251,-
Neto
od 109,-
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Leitz - Naprava za plastificiranje
sistem iLAM TOUCH TURBO PRO
Cena na zahtevo
Najdenih je bilo toliko artiklov: 7
Naprave za plastificiranje zaščitijo pomembne dokumente
Naprava za plastificiranje zagotavlja lep videz in praktično kakovost pomembnih dokumentov. Dokumentov ne plastificiramo samo zaradi zaščite, ampak tudi zaradi lepšega videza. Pri tem ne upoštevamo samo končnega videza dokumenta, ampak tudi to, pred čem naj ga folija zaščiti. Zaradi varjene folije so dokumenti odporni proti umazaniji in vlagi ter lahko gredo skozi mnogo rok, ne da bi bili videti obrabljeni. Plastificirane dokumente je tudi težje ponarediti. Naprave za plastificiranje se zato uporabljajo v skoraj vseh podjetjih. Ne plastificiramo samo fotografij, potrdil in certifikatov, temveč tudi jedilnike, cenike in celotno dokumentacijo za predstavitve. Dobro napravo za plastificiranje lahko izkoristimo tudi za to, da pomembne ali pogosto uporabljane papirje naredimo bolj robustne in elegantne. Uspešno podjetje se rado predstavi z najboljše strani, kamor spada tudi urejena dokumentacija, pri čemer so naprave za plastificiranje nepogrešljiv element pisarniške opreme.

Izbira ustrezne naprave za plastificiranje.
Enostavne naprave za plastificiranje so cenovno ugodne. Odlično opravijo svojo nalogo in se ponašajo s kakovostjo. Podjetje KAISER+KRAFT ima na voljo osnovne modele BASIC, ki zadostujejo za enostavno uporabo z običajnimi dokumenti formata DIN A4, modele OFFICE za pogostejšo uporabo, ki so že zelo zmogljivi, vrhunske modele PREMIUM za zelo pogosto uporabo in strokovne modele PROFI, pri katerih naprava sama določi debelino folije in nastavitve. Vse ponujene naprave so energetsko varčne in imajo praktičen samodejni izklop, kadar niso v uporabi. Poleg naprav za plastificiranje formatov A4 so na voljo tudi take za format A3 ter žepi za plastificiranje z različno debelino in funkcijami. Za ustrezni sistem plastificiranja se odločite glede na potrebe. Dokument, prevlečen z odporno, prozorno folijo za plastificiranje, je bolj trden, odporen proti vodi, zaščiten pred ponarejanjem in lepega videza.
Primerjava izdelkov