Napenjalne naprave, naprave za pritrditev

Želite pakete ali palete varno zapreti za prevoz? V ponudbi podjetja kaiserkraft boste našli pravo napravo za vsako vrsto ovijanja – od ročnih naprav za napenjanje do akumulatorskih naprav za ovijanje in električnih strojev za ovijanje.

V kategoriji Napenjalne naprave, naprave za pritrditev boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: KS Tools.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 35

Transportna zaščita z napravami za ovijanje – boljša kot vsak vozelSte prepričani, da je profesionalna transportna zaščita umetnost sama po sebi? Ne z našimi napravami za ovijanje. Poleg naprav za napenjanje in pritrditev za različne namene ponujamo tudi ustrezne ovijalne trakove iz trdne umetne mase in jekla. Tako bo vaše blago med prevozom optimalno zavarovano.Naprava za napenjanje in klešče ali kombinirana naprava za napenjanje in pritrditev?Ovijanje je vedno sestavljeno iz treh korakov – napenjanja, pritrditve in rezanja, vendar pa lahko te korake izvedete na različne načine. V primeru občasnega pakiranja bodo ročna naprava za napenjanje in klešče za pritrditev povsem dobra izbira. Lahko pa se odločite za napravo za ovijanje, ki lahko opravi vse korake. Takšne naprave so med drugim na voljo v akumulatorski različici in ročni različici z ročico za pritiskanje.Še več udobja in hitrosti nudi polavtomatska ali popolnoma avtomatska naprava za ovijanje s spremenljivo hitrostjo odvijanja traku, zaslonom in različnimi funkcijami upravljanja. Nekateri modeli celo omogočajo nastavljanje spremenljive hitrosti odvijanja ovijalnega traku – s preprostim pritiskom na gumb. Tovrstne naprave so idealne za vse, ki pogosto pakirajo blago v velikih količinah.Kako najti pravo napravo za ovijanjeNaprava za napenjanje in klešče, ročna naprava ali avtomatska naprava za pritrjevanje? Odgovor je odvisen predvsem od tega, kako pogosto pakirate. Pomembno je tudi, ali je pakirano blago pravokotne ali okrogle oblike, saj se lahko nekatere naprave za ovijanje uporabljajo samo na ravnih površinah. Prav tako bodite pozorni, za kakšno širino traku so primerne naprave za pritrditev.V naši spletni trgovini lahko trakove iz umetne mase in jeklene trakove dobite kar v praktičnih kompletih za ovijanje. Na voljo so vam tudi objemke in številni drugi izdelki za varno pakiranje. Priporočamo, da se kar takoj lotite brskanja, v primeru vprašanj pa vam bomo z veseljem priskočili na pomoč!
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Lesene palete | Zložljive kartonske škatle | Varilne naprave | Ročni odvijalniki | Krčljive folije | Industrijske palete | Kompleti za ovijanje EUROKRAFT | Odvijalniki lepilnega traku tesa