Čiščenje oken

Slaba luč pri delu? Spustite svetlobo v svoje prostore. Tukaj boste našli izdelke za čiščenje oken, od krp iz mikrovlaken in ročnih čistilnikov do profesionalnih čistil za okna.

V kategoriji Čiščenje oken boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Unger, eurokraft basic, Vermop.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Bruto cena
  37
  37
  309
  309
  -
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 16

  Čiščenje oken – ohranite pregled  Čiščenje oken, za katerim ne ostanejo črte in proge? Z izdelki podjetja kaiserkraft boste poskrbeli, da vaš pogled ne bo zastrt.  Zakaj je redno čiščenje oken tako zelo pomembno?  Predstavljajte si, da vstopite v prostor z umazanimi okni, skozi katera dnevna svetloba komaj prodira. Nato si zamislite isti prostor z obilo dnevne svetlobe in čistimi okni. Začutite razliko? Tudi vaši zaposleni jo. Čista okna izboljšujejo počutje in preprečujejo utrujenost, učinkujejo pa tudi navzven, saj lepa zunanjost zgradbe ustvari dober vtis.  Kako pogosto je treba čistiti okna?  Splošnega pravila za to ni, lahko pa si pomagate z okvirnim pravilom, v skladu s katerim je okna priporočljivo očistiti od 4- do 6-krat na leto. Kako pogosto je čiščenje oken dejansko potrebno, je med drugim odvisno od tega, kako umazan zrak je v notranjosti vaših prostorov in okrog vaše zgradbe ter v kolikšni meri so okna izpostavljena vremenskim vplivom. Pri izložbah ima nemoten pogled neposreden vpliv na prodajo, zato je ta okna najboljše čistiti tedensko.  Orodje za preprosto čiščenje oken  Za čiste pisarniške ali proizvodne zgradbe z velikimi in visokimi steklenimi fasadami bodo najbolje poskrbeli profesionalni čistilci oken. Čiščenje manjših steklenih površin pa lahko prepustite svojim zaposlenim in tako prihranite denar, vendar je za to potrebna pravilna oprema za čiščenje oken.  Pri nas boste našli vse, kar potrebujete za bleščečo čistočo:  • Krpe iz mikrovlaken za hitro odstranjevanje prahu in umazanije

  • Ročne čistilnike za razporeditev čistilne tekočine po oknu

  • Brisalce za temeljito brisanje umazanije in čistilne tekočine

  • Teleskopske palice za večji doseg in delo brez obremenitve hrbta

  • Čistila za okna za profesionalne zahteve, boljša od vseh običajnih čistil za steklo

  • Strgala za stekla za odstranjevanje trdovratnejših ostankov brez poškodb površine


  Iščete kompletno opremo? Pri podjetju kaiserkraft vam je na voljo tudi to. Oglejte si naše komplete za čiščenje oken.  Čisti računi z našimi izdelki za čiščenje  V našem podjetju smo zavezani zagotavljanju čistoče in reda, zato pri nas ne boste našli samo izdelkov za čiščenje stekla in okvirjev. Ne glede na to, ali iščete metle ali stroje za pometanje, visokotlačne čistilnike, industrijska čistila, čistilnike zraka ali sesalnike – v naši ponudbi izdelkov za čiščenje in sanitarnih izdelkov boste našli tako rekoč vse, kar potrebujete za uspešen boj proti prahu in umazaniji. Pri iskanju vam bo v pomoč naš iskalnik izdelkov za industrijsko čiščenje.  Ne najdete izdelka, ki ga iščete? Bi radi prejeli individualno svetovanje? Prek naše kontaktne strani boste hitro našli pravega sogovornika.