080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Material
Urni mehanizem
 

Ure, registracija časa

Prav vse gredo skupaj v korak s časom. No, če so seveda v istem časovnem pasu: seveda govorimo o stenskih urah. Dandanes niso namenjene zgolj merjenju časa, ampak so poleg tega tudi videti dobro. Stenske ure dandanes odražajo slog – v vsaki pisarni. Prepričajte se o ponudbi privlačnih ur za delavnice, proizvodnjo in skladišča.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 23
| | |
Neto
80,50
Neto
238,50
Neto
60,90
Stenska ura, Ø 250 mm
radijski mehanizem
Neto
71,80
Neto
227,50
Novo
Radijska stenska ura, Ø 300 mm
s številkami in črticami
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Kvarčna stenska ura, Ø 300 mm
s številkami in črticami
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Stenska ura, Ø 500 mm
kvarčni mehanizem
Neto
679,-
Stenska ura, Ø 500 mm
radijski mehanizem
Neto
724,-
Neto
405,50
Neto
345,50
Stenska ura, Ø 250 mm
kvarčni mehanizem
Neto
64,40
Neto
109,-
Neto
102,40
Stenska ura, Ø 400 mm
ohišje krtačeno nerjavno jeklo
Neto
od 118,80
Najdenih je bilo toliko artiklov: 23
Stenske ure za podjetje
Vsako podjetje potrebuje stenske ure v različnih prostorih. Ure merijo čas poslovnim partnerjem, strankam, naročnikom, dobaviteljem in zaposlenim. Vsakdo vsake toliko časa pogleda na uro, da preveri, ali bodo pomembne naloge opravljene pravočasno. Še posebej v velikih skladiščnih halah ali velikih pisarnah je priporočljivo na steno obesiti uro, ki jo lahko vidi vsakdo. Velikost je pomembna, saj mora biti točen čas mogoče razbrati tudi od daleč – enako kot pri kolodvorski uri z opaznim sekundnim kazalcem. Na teh lokacijah je priporočljivo uporabiti radijsko uro, saj je zaradi specifičnega mesta namestitve včasih zelo težko ročno nastavljati čas ob premiku ure spomladi in jeseni. V naši spletni trgovini najdete izbiro kakovostnih stenskih ur za sodobno in elegantno opremo prostorov v podjetju. Pri vseh stenskih urah je poseben poudarek na privlačni obliki, da se lepo zlijejo z ostalo opremo podjetja in ustrezajo tudi estetskim merilom.

Nakup ustrezne ure
V naši spletni trgovini najdete sodobne stenske ure za podjetja s številnimi strankami, za podjetja s sodobnim in dodelanim videzom ter praktične stenske ure za delavnice, proizvodnjo in skladišča. Seveda lahko izbirate med urami različnih velikosti in barv, da bodo usklajene z vašimi prostori. Posamezni kosi opreme se morajo namreč ujemati, tako v skladišču kot tudi pisarni. V spletni trgovini najdete stenske ure z ohišjem iz umetne mase, sijajnega aluminija ali trpežnega nerjavnega jekla. Zaradi kakovostnih materialov se ure odlično prilagodijo obstoječemu dizajnu prostora, tako da sta funkcionalnost in oprema dobro usklajeni med seboj. Radijske stenske, kvarčne in vse druge ure podjetja KAISER+KRAFT ter priznanih znamk, kakršna je EUROKRAFT, predstavljajo kakovostne izdelke, ki jih boste dolgo uporabljali. Ne izgubljajte časa in si še danes izberite ustrezen model.
Primerjava izdelkov