Električne transportne naprave

Mar e-mobilnost res najbolj prepriča le na avtocesti? Pa kaj še! Naše ekskluzivne električne transportne naprave pri poslovanju izboljšujejo bilanco in postopke delovanja.

V kategoriji Električne transportne naprave boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, HelgeNyberg, MATADOR.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 39

Električne transportne naprave: novo gonilo za vašo operativno logistikoNaj bodo transportne naprave še tako okretne, ergonomske in odlično zasnovane – prevažanje polno naloženih vozil je na dolge razdalje precej naporno, včasih celo negospodarno.Toda v naši trgovini imamo za to rešitev: električne transportne naprave! Električne transportne naprave dopolnjujejo naše dobro znane vozičke za delavnice, obrt in industrijo z zmogljivim in večnamenskim električnim pogonom, ki hitro in varno poganja transportne naprave brez pretiranega obremenjevanja vaših zaposlenih.Izkoristite tudi vi prednosti električnih transportnih naprav, saj bodo vašim zaposlenim olajšale delo. Težka bremena zdaj lahko premikate hitro, enostavno in predvsem ciljno usmerjeno. Utrujenost? Preobremenitev? Izguba časa? Vse to je kot lanski sneg!
Mesta uporabe električnih transportnih napravMesta uporabe električnih transportnih naprav so prav tako raznolika kot njihove funkcije. Uporabljajo se v skladiščih, delavnicah, supermarketih, prodajnih prostorih ali preprosto na mestih, kjer so na voljo večje količine materiala, kot so zunanja skladišča ali območja za dostavo. Povsod olajšajo delo s težkim blagom in materiali. Zakaj bi stvari zapletali, če so lahko preproste? Kupite električne transportne naprave zdaj!
Katere so prednosti in slabosti električnih vozičkov ali električnih transportnih naprav?Večina izdelkov e-mobilnosti je namenjena prevozu ljudi. V podjetjih z velikim prometom blaga pa se bolj splača uporabljati električne transportne vozičke ali električne transportne naprave. Kompaktni litij-ionski akumulatorji v našem e-modulu NEO zagotavljajo dodaten pogon ter olajšajo gibanje in usmerjanje. Zagotavljajo tudi manj utrujenosti pri delu. Brez napora lahko premikate do 500 kg težka bremena. Za upravljanje več vozičkov naenkrat jih preprosto povežite prek povezave Bluetooth.V primerjavi z običajnimi transportnimi napravami za delavnice in industrijo je nakupna cena električnih različic višja in te zahtevajo redno električno polnjenje. Zaradi sistema izmenljivih akumulatorjev so vedno pripravljene za uporabo. Stroški nakupa se hitro povrnejo zaradi lažje logistike in zmanjšanega števila zdravstvenih težav vaših zaposlenih.
Kateri izdelki so na voljo?Prihodnost najraje krojimo sami: naša ponudba transportnih naprav z električnim pogonom vam ponuja vedno večji izbor izdelkov podjetja EUROKRAFTpro. Z našo vrhunsko blagovno znamko dobite pripravljene električne transportne naprave, od vozičkov s ploščadjo, montažnih, nivojskih in zabojnih vozičkov do pomičnih omar. Te izvedbe so posebno priljubljene zaradi raznolikih možnosti uporabe, visokokakovostne izdelave in okretnosti izdelkov.Z našo serijo električnih vlačilcev TAKKTOR lahko premikate kolone vozičkov in priklopnike z obremenitvijo do 1.000 ali 2.000 kilogramov – brez dodatnega vozniškega dovoljenja, a z največ fleksibilnosti. Poleg tega boste v naši trgovini našli tudi naše posebej razvite spojne sisteme – poleg standardnih priključkov s sornikom tudi posebne priključke za prevoz zabojev na kolesih in mrežastih vozičkov.
Električni kompleti za nadgradnjo obstoječih transportnih vozičkovŽe imate voziček? Odlično! Naš komplet za naknadno namestitev EUROKRAFTpro e-modul NEO ustreza večini transportnih vozičkov EUROKRAFTpro in jih z malo truda spremeni v sodobne električne vozičke. Z enim polnjenjem lahko električni voziček obratuje do osem ur. Kateri voziček je najbolj primeren? Priporočilo poiščite na ustrezni strani izdelka. Lahko pa se obrnete na našo službo za pomoč strankam – z veseljem vam bomo pomagali.
Ali potrebujem posebno infrastrukturo za polnjenje električnih transportnih naprav?Na splošno litij-ionski akumulatorji za električne transportne naprave ne potrebujejo posebne polnilne infrastrukture. Če pa je vaše podjetje na poti v prihodnost brez emisij, je odločitev za opremljenost s stenskimi omaricami in polnilnimi stebrički za različne vrste akumulatorjev zelo pametna. Če se bo vozni park električnih vozil povečal in bodo v igri tudi e-skiroji in e-avtomobili, vam bo infrastrukturna rešitev prihranila težave z iskanjem priključkov in primerne vtičnice po prostorih podjetja.Imate še kakšna vprašanja o električnih vozičkih? Obrnite se na nas, z veseljem vam pomagamo!