Mize za bistroje, visoke mize

Mize za bistroje so vsestransko uporabne pri številnih priložnostih, pa naj gre za hiter sestanek stoje ali odmor za kavo na delavnici. V spletni trgovini kaiserkraft boste našli želeni model mize za bistroje ali visoke mize za svoje podjetje – od klasične visoke mize do elegantne mize za bistroje in nizke klubske mizice.

V kategoriji Mize za bistroje, visoke mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, MAUL.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Barva
  Material
  Širina
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 25

  Mize za bistroje – komunikativna mesta srečevanja v podjetju  Vsestranske mize so že dolgo priljubljene pri gostincih, a njihova raznolikost se izkaže tudi v podjetjih, delavnicah in pisarnah. Mize za bistroje in visoke mize imajo majhno in kompaktno zasnovo, zato zavzamejo le malo prostora. To pomeni, da jih je mogoče postaviti tudi na najmanjše površine. Ko jih ne potrebujete, jih preprosto pospravite.  Mize za bistroje so odličen način za spodbujanje komunikacije, sproščeno druženje z drugimi in razbremenitev hrbta po daljšem sedenju za pisalno mizo. Zato lahko visoke mize v podjetju postavite za stalno ali jih uporabljate le ob določenih priložnostih, kot so prireditve.  Raznolike mize za bistroje in visoke mize  Mize za bistroje so na voljo v številnih različnih izvedbah: od visokih do nizkih, od okroglih do kvadratnih, od zložljivih do nastavljivih po višini. Glede na želeni namen uporabe lahko izbirate med različni modeli. Če imate na primer na voljo le malo sejnih sob in potrebujete mesto za kratke sestanke, vam bo v pomoč ena ali več visokih miz.  Visoke mize se lahko uporabljajo tudi kot komunikacijske točke v delavnici. Ustrezni modeli morajo biti robustni in še posebej stabilni. Zložljivi modeli so odlični za uporabo na konferencah, medtem ko lahko reprezentativno mizo za bistroje ali visoko mizo uporabite za čakanje v sprejemnici podjetja. Na njej lahko predstavite tudi brošure in obrazce. Z vremensko odpornimi mizami za bistroje pa lahko na zunanjih površinah podjetja ustvarite komunikativne prostore za srečanja na prostem.  Imate še kakšna vprašanja o izbiri in nakupu miz za bistroje ali visokih miz? Obrnite se na nas, pomagali vam bomo s strokovnim svetovanjem. Veselimo se srečanja z vami!
  Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:  Vozički za pladnje | Vrtljive ročice | Predalniki | Vodila za kable | Zaščitne podloge | Garderobne omare | Stoli za pisalne mize in direktorski stoli Topstar