Sodi, rezervoarji, posode

Pri nas najdete ustrezne posode za pline, razsuto blago in tekočine: rezervoarje, vedra in sode, ki so se izkazali v industrijski rabi. Izberite proizvod, ki najbolje ustreza vašim potrebam: naša ponudba zajema tako manjše rezervoarje z manjšo zmogljivostjo shranjevanja kot tudi velike skladiščne rezervoarje, v katerih lahko skladiščite več sto litrov.

V kategoriji Sodi, rezervoarji, posode boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: CEMO, PRESSOL, Rubbermaid, eurokraft basic.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Lastnost
  Lastnost materiala
  Material
  Oprema
  Prostornina
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 131

  Rezervoarji, sodi in posode iz umetne mase za trdne snovi in tekočine  Če se v gospodinjstvu nekaj razlije, bo za odpravljanje posledic zadostovala že krpa. Povsem drugače pa je pri tekočinah v skladišču. Tukaj se lahko že čisto majhno puščanje spremeni v vir nevarnosti za ljudi in okolje. Takšne situacije najlažje preprečite s sodi, rezervoarji in posodami iz umetne mase iz ponudbe podjetja kaiserkraft.  Primerni za nalaganje, robustni in vsestranski – naši sodi iz umetne mase za shranjevanje in transport  Ste se že kdaj vprašali, zakaj imajo sodi trebušasto obliko? Odgovor je kot na dlani: omogoča njihovo enostavno kotaljenje. V industriji pa kotaljenje sodov s tekočinami ni vedno priporočljivo. Zato vam ponujamo modele s praktičnimi nosilnimi ročaji za lažje delo s sodi. Pretakanje in točenje olajšajo praktične iztočne pipe. Sodi s širokim vratom so zaradi velike odprtine izredno enostavni za čiščenje. Vse naše sode iz umetne mase lahko nalagate drugega na drugega, nekateri pa so primerni tako za trdne kot tudi tekoče snovi. Alternativa sodom pa so praktične ročke.  Rezervoarji in vsebniki za večje količine  Če sodi ne zadoščajo vašim potrebam, najdete v trgovini kaiserkraft rezervoarje za olje in dizelsko gorivo za uporabo v prostorih in na prostem. Ponujamo tudi cisterne IBC, ki jih zaradi jeklenega ogrodja lahko pritrdite na paleto. Cistern sicer ne morete kotaliti, zato pa ponujajo toliko prostora za shranjevanje kot osem, deset ali še več sodov.  Naše posode, rezervoarji in sodi iz umetne mase so na voljo v valjasti, trebušasti ali kvadratni obliki. Izdelani so iz robustnih materialov, ki so glede na izvedbo odporni proti kislinam in ognju oziroma so primerni za živila. Da boste pri delu z nevarnimi snovmi preprečili vse morebitne zaplete, pa v naši spletni trgovini najdete tudi veziva in prestrezne kadice različnih velikostih.  Imate še kakšno vprašanje? Koristne informacije o delu z nevarnimi snovmi, varnem točenju z ročnimi črpalkami in prestreznih kadicah iz umetne mase, ojačene s steklenimi vlakni, najdete v naših nasvetih za nakup ali osebno pri nas.