080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Dolžina
Material
Obremenljivost
Širina
Višina
Za priporočeno hitrost maks.
 

Povozne opozorilne ovire

Zaradi povoznih opozorilnih ovir večja varnost na vseh poteh: povozne opozorilne ovire preprečujejo prehitro vožnjo na pomembnih prometnih točkah, kot so nakladalna mesta, izvozi ali prehodi za pešce.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 12
| | |
Izboklina za parkirišča in usmerjanje
dolgi, brez elementa za postavitev, DE 2 kosa
Neto
113,20
Izboklina za parkirišča in usmerjanje
dolgi, z elementom za postavitev, DE 2 kosa
Neto
163,30
Neto
od 152,70
Izboklina za parkirišča in usmerjanje
kratki, z elementom za postavitev, DE 2 kosa
Neto
79,20
Povozna opozorilna ovira
maks. priporočena hitrost 10 km/h, DxŠ 405 x 250 mm
Neto
102,80
Povozna opozorilna ovira
maks. priporočena hitrost 20 km/h, DxŠ 340 x 250 mm
Neto
85,40
Povozna opozorilna ovira
DxŠxV 5000 x 350 x 50 mm
Neto
577,-
Povozna opozorilna ovira
DxŠxV 2500 x 350 x 50 mm
Neto
255,50
Novo
Neto
213,-
Novo
Neto
298,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 12
Pomembne za varnost: povozne opozorilne ovire
Povozne opozorilne ovire so učinkovito sredstvo za uravnavanje prometa in zmanjševanje hitrosti. V ta namen jih lahko namestite za stalno ali pa jih uporabljate samo občasno. Z namestitvijo usmerjevalnih pragov in povoznih opozorilnih ovir poskrbite za večjo varnost na ozemlju svojega podjetja. To je še posebej pomembno na nevarnih mestih, kot so na primer mesta za prekladanje, izvozi, cestni priključki ali prehodi za pešce. To nalogo odlično izpolnijo kakovostni izdelki podjetja KAISER+KRAFT v kategoriji zapore in oznake ter poskrbijo za varnost na ozemlju podjetja. Odlikujejo se z visoko odpornostjo proti vremenskim vplivom in temperaturi, tako pri uporabi v prostorih kot tudi na prostem. Z oznakami voznih poti in usmerjevalnimi pragovi zavarujete nevarne cestne priključke ter na svojem ozemlju pravilno usmerjate vozila in pešce. Povozne opozorilne ovire zmanjšajo hitrost tranzitnega prometa ter s tem zaščitijo javna parkirišča v mestih, šolah in na ozemlju podjetij. Priprave za upočasnitev predstavljajo uveljavljen ukrep za urejanje prometa.

Preizkušena kakovost za varnost na ozemlju podjetja
Povozne opozorilne ovire preprečujejo prehitro vožnjo, pri čemer pa ne poškodujejo vozil. Podjetje KAISER+KRAFT ponuja na primer ovire za ciljno hitrost 10 ali 20 km/h, ki so še posebej opazne zaradi signalne barve in mačjih očes. Kljub visoki učinkovitosti ne predstavljajo nevarnosti za pnevmatike in podvozje vozil. Narejene so iz trpežne gumijaste zmesi, obstojne pri vožnji tovornih vozil, imajo pa tudi profil, ki zagotavlja odtekanje vode. Stranski zaključni elementi varujejo kolesarje in pešce. Poleg tega imajo ti modeli še kabelski kanal. Ponudbo podjetja KAISER+KRAFT dopolnjujejo povozne opozorilne ovire iz kavčuka, ki so nežnejše od klasičnih ovir. Odporne so proti UV-žarkom, olju, mokroti in ekstremnim temperaturnim nihanjem ter imajo nedrsečo površino. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT najdete tudi modele iz recikliranega kavčuka, ki so prav tako odporni proti UV-žarkom in imajo temperaturno obstojnost od –40 do +80 °C. Ti izdelki so odporni proti oljem in kislinam ter imajo strukturirano nedrsečo površino. Izdelki iz recikliranega kavčuka so dodatno opremljeni z odsevnimi signalnimi črtami in mačjimi očesi, ki še povečajo varnost.
Primerjava izdelkov