Povozne opozorilne ovire

Povozne opozorilne ovire, imenovane tudi zavorni pragovi, poskrbijo za večjo varnost na vseh poteh, saj preprečujejo prehitro vožnjo na pomembnih prometnih točkah, kot so nakladalna mesta, izvozi ali prehodi za pešce.

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Višina [mm]
25
25
150
150
-
Ustrezno
Število izdelkov: 29

Povozne opozorilne ovire in zavorni pragovi: nižja hitrost – večja varnost!Največjo vrednost imajo takrat, ko se preveč mudi: povozne opozorilne ovire podjetja kaiserkraft poskrbijo za ustrezno hitrost na zemljišču podjetja ali parkirišču za stranke. Pa ne samo to: skupaj z našimi izdelki iz kategorije zapor in oznak predstavljajo obsežen sistem za urejanje prometa pešcev in vozil v prostorih in na zunanjem območju.
Pragovi za umirjanje prometa: varnost pešcev in vozilKadar se mudi, pogosto stopimo na plin. Povozne opozorilne ovire zagotovijo upoštevanje hitrostnih omejitev na ustreznih mestih in tako preprečijo, da bi območje vašega podjetja postalo dirkališče. Zaradi signalnih barv in odsevnikov so enako učinkovite tudi ponoči. Pri tem se vam ni treba bati škode na vozilu: gumijasta mešanica z nedrsečim profilom je primerna za promet s tovornjaki in varuje pnevmatike ter podvozje. Stranski zaključni elementi in kabelski kanali pa predstavljajo nežen in varen prehod za pešce in kolesarje.
Ustrezne povozne opozorilne ovire za ustrezno hitrostGlede na želeno upočasnitev hitrosti so naše povozne opozorilne ovire in zavorni pragovi na voljo v več višinah: višji kot je prag, bolj zniža hitrost. Izbirate lahko tudi material. Bi radi pripomogli k varovanju okolja? Pragovi iz recikliranega kavčuka so odporni proti UV-žarkom, olju in mokroti ter zlahka zdržijo temperature od –40 do +80 °C.
Povozne opozorilne ovire v kombinaciji z usmerjevalnimi in zapornimi sistemi – skupaj še učinkovitejšikaiserkraft ponuja ustrezne izdelke za vsa področja varnosti v podjetju. Zato lahko naše povozne opozorilne ovire odlično dopolnite z usmerjevalnimi stebriči, zapornimi trakovi, zapornicami, zaščitnimi loki ali prometnimi ogledali, s katerimi boste imeli dober pregled tudi na križiščih, nakladalnih mestih in prehodih za pešce. Vaši zaposleni bodo na ozemlju podjetja zaščiteni, stranke pa se bodo zaradi občutka varnosti z veseljem vračale. Če povzamemo: varnost v podjetju se obrestuje. Imate še kakšno vprašanje? Pokličite nas – z veseljem vam bomo pomagali.