080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Dolžina
Material
Obremenljivost
Širina
Višina
Za priporočeno hitrost maks.
 

Povozne opozorilne ovire

Povozne opozorilne ovire, imenovane tudi zavorni pragovi, poskrbijo za večjo varnost na vseh poteh, saj preprečujejo prehitro vožnjo na pomembnih prometnih točkah, kot so nakladalna mesta, izvozi ali prehodi za pešce.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 12
| | |
Neto
od 154,50
Izboklina za parkirišča in usmerjanje
dolgi, brez elementa za postavitev, DE 2 kosa
Neto
114,60
Izboklina za parkirišča in usmerjanje
dolgi, z elementom za postavitev, DE 2 kosa
Neto
165,20
Izboklina za parkirišča in usmerjanje
kratki, z elementom za postavitev, DE 2 kosa
Neto
79,90
Povozna opozorilna ovira
maks. priporočena hitrost 10 km/h, DxŠ 405 x 250 mm
Neto
104,10
Povozna opozorilna ovira
maks. priporočena hitrost 20 km/h, DxŠ 340 x 250 mm
Neto
85,50
Povozna opozorilna ovira
DxŠxV 5000 x 350 x 50 mm
Neto
583,-
Povozna opozorilna ovira
DxŠxV 2500 x 350 x 50 mm
Neto
259,-
Neto
219,-
Neto
301,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 12

Povozne opozorilne ovire in zavorni pragovi: nižja hitrost – večja varnost!Največjo vrednost imajo takrat, ko se preveč mudi: povozne opozorilne ovire podjetja KAISER+KRAFT poskrbijo za ustrezno hitrost na zemljišču podjetja ali parkirišču za stranke. Pa ne samo to: skupaj z našimi izdelki iz kategorije zapor in oznak predstavljajo obsežen sistem za urejanje prometa pešcev in vozil v prostorih in na zunanjem območju.
Pragovi za umirjanje prometa: varnost pešcev in vozilKadar se mudi, pogosto stopimo na plin. Povozne opozorilne ovire zagotovijo upoštevanje hitrostnih omejitev na ustreznih mestih in tako preprečijo, da bi območje vašega podjetja postalo dirkališče. Zaradi signalnih barv in odsevnikov so enako učinkovite tudi ponoči. Pri tem se vam ni treba bati škode na vozilu: gumijasta mešanica z nedrsečim profilom je primerna za promet s tovornjaki in varuje pnevmatike ter podvozje. Stranski zaključni elementi in kabelski kanali pa predstavljajo nežen in varen prehod za pešce in kolesarje.
Ustrezne povozne opozorilne ovire za ustrezno hitrostGlede na želeno upočasnitev hitrosti so naše povozne opozorilne ovire in zavorni pragovi na voljo v več višinah: višji kot je prag, bolj zniža hitrost. Izbirate lahko tudi material. Bi radi pripomogli k varovanju okolja? Pragovi iz recikliranega kavčuka so odporni proti UV-žarkom, olju in mokroti ter zlahka zdržijo temperature od –40 do +80 °C.
Povozne opozorilne ovire v kombinaciji z usmerjevalnimi in zapornimi sistemi – skupaj še učinkovitejšiKAISER+KRAFT ponuja ustrezne izdelke za vsa področja varnosti v podjetju. Zato lahko naše povozne opozorilne ovire odlično dopolnite z usmerjevalnimi stebriči, zapornimi trakovi, zapornicami, zaščitnimi loki ali prometnimi ogledali, s katerimi boste imeli dober pregled tudi na križiščih, nakladalnih mestih in prehodih za pešce. Vaši zaposleni bodo na ozemlju podjetja zaščiteni, stranke pa se bodo zaradi občutka varnosti z veseljem vračale. Če povzamemo: varnost v podjetju se obrestuje. Imate še kakšno vprašanje? Pokličite nas – z veseljem vam bomo pomagali.

Primerjava izdelkov