Dvigalne naprave, varovala tovora

Z dvižnimi napravami boste dvigali kot profesionalec – zdravju prijazno in brez naprezanja! Poleg dvižnih trakov, verižnih dvigal in tekalnih žerjavov boste v naši trgovini našli še izdelke za profesionalno zaščito tovora, kot so vitli, privezovalni in napenjalni trakovi.

Dvigalne naprave in zaščita tovora – pripomočki za pritrjevanje, privezovalni trakovi in še mnogo večUstrezni pripomočki za pritrjevanje imajo pomembno vlogo pri dviganju težkih predmetov, na primer zabojnikov ali jeklenih nosilcev. Zato pri podjetju kaiserkraft dobite bogato izbiro verig za pritrjevanje, dvižnih trakov in okroglih zank, pa tudi vitlov, ročnih vitlov, dvižnih magnetov, nosilnih prižem in še mnogo več. Kako pa izbrati ustrezen pripomoček za dviganje? In kako uspešno zavarovati težak tovor med transportom?Varno in uspešno dviganje s pripomočki za dviganje – odločilna merila za izbiroIzbira ustreznih pripomočkov za pritrjevanje poskrbi za nemotene delovne procese v skladišču ali proizvodnji in preprečuje morebitne padce. Pred nakupom se vprašajte naslednje: • Ali je pripomoček za pritrjevanje ustrezen za varno pritrditev na obstoječ tovor?

 • Ali ima zadostno nosilnost?

 • Katere posebne obremenitve mora zdržati, na primer visoke temperature, udarce ali močan veter?

 • Ali ustreza vsem veljavnim standardom in predpisom?


Upoštevajte, da se številne lastnosti pripomočkov za pritrjevanje spreminjajo glede na zunanje pogoje. Nosilnost verig se na primer zmanjša pri večjem kotu nagiba. Enako velja za visoke temperature. In če prekladate zabojnike v pristanišču, mora veriga ali trak zdržati tudi močnejši veter. Pomembne informacije o teh dejavnikih najdete v opisih naših izdelkov. Če se ne morete odločiti, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo poskrbeti za največjo varnost.Veriga ali trak?Oboje ima svoje prednosti. Verige so zelo močne, robustne in imajo veliko nosilnost. Dvižni trakovi in okrogle zanke se pri tem ne morejo kosati z njimi. Zato pa so toliko bolj prilagodljivi, ne potrebujejo točk za pritrditev in so nežni do občutljivih predmetov, saj jih enostavno ovijete okoli tovora.Kako to vpliva na izbiro? Če želite dvigati predmete z zelo visoko težo in/ali pri ekstremnih pogojih, se odločite za verigo. Če pa potrebujete prilagodljivost in materiale, ki so prijazni do tovora, priporočamo dvižne trakove in okrogle zanke.Tako zavarujete težke tovore med transportomKo težke predmete uspešno dvignete na tovornjak, morate poskrbeti še za to, da ostanejo na svojem mestu tudi v ostrih ovinkih. To vam bo najbolje uspelo s pomočjo naših privezovalnih trakov in mrež. Ponujamo modele z različno vlečno silo in z zatezno ragljo z dolgo ali kratko ročico. Z njimi in ustrezno tehnologijo boste poskrbeli za trdnost v vsaki situaciji.Kaj še dobite v trgovini kaiserkraftIščete različne možnosti za zaščito tovora, dviganje jeklenih nosilcev brez priveznih točk ali za vleko težkih predmetov? Oglejte si našo bogato ponudbo pripomočkov za dviganje, vleko in transport: • Vitli

 • Dvižni magneti

 • Ročni vitli

 • Nosilne prižeme, prijemalke za pločevino in za občutljive površine

 • Vzmetna, vzvodna in električna verižna dvigala

 • Škripci s čelnim zobnikom

 • Privezovalni trakovi in mreže

 • Dvižni magneti

 • Nosilni pasovi

 • Prijemala

 • Tovorne kljuke


Vam manjka samo še žerjav? Tudi tega dobite pri nas, in sicer stacionarne ali pomične modele, v vrtljivi, stebrni, delavniški ali portalni izvedbi. Enako velja za dvižne vozičke z vilicami, mini dvigala, viličarje ter številne druge dvižne naprave in dvigala.Bi radi izvedeli še več o tem?Brez težav. Naši svetovalci vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja glede dvižnih naprav in dvigal ali drugih izdelkov iz naše ponudbe. Po želji vam pomagamo tudi pri izbiri, da boste v vseh situacijah poskrbeli za uspešno dviganje.