Čistilni vozički, vozički za čiščenje

Vedra, čistila, krpe, metle, mopi in še veliko več … Če med profesionalnim čiščenjem nočete vsega tega nositi, potrebujete čistilni voziček. Tam bodo vsi čistilni pripomočki na svojem mestu in takoj pri roki.

V kategoriji Čistilni vozički, vozički za čiščenje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Vermop, eurokraft pro, Rubbermaid, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 58

Čistilni vozički – nič več nošenjaVaše zaposlene zaradi pogoste vožnje boli hrbet? Vse je odvisno od vozila. Čistilni vozički blagovne znamke Eurokraft bodo poskrbeli, da vašega čistilnega osebja zaradi pogoste rabe ne bo bolel hrbet, hkrati pa bo po njihovi zaslugi čiščenje še učinkovitejše. Tako bo vožnja koristna za vse sodelujoče.Hrbtu prijazni čistilni vozički za vsa področja uporabeNa svidenje, nošenje, pozdravljeno, potiskanje! Voziček z opremo za pomivanje tal omogoča prenos polnih veder od točke A do točke B brez velikega napora. Čistila lahko odložite na odlagalno površino, na vozičku pa je prostor tudi za ožemalnik za mope.Zveni sicer dobro, vendar vam ne zadostuje? Potem se odločite za eno ali dve številki večji voziček. Pri podjetju kaiserkraft najdete čistilne vozičke v različnih izvedbah in dimenzijah. Eno vedro ali dve s prostornino med 6 in 30 litri, držala za vreče za odpadke, več odlagalnih površin, posode iz umetne mase in še veliko več – izbira je vaša. Na pomičnih čistilnih postajah lahko pripomočke za čiščenje ne samo premikate, ampak tudi shranjujete, vozički, ki izpolnjujejo standard HAACP, pa so primerni za uporabo v sanitarijah, bolnišnicah in na kopališčih. Vrtljiva kolesa z odbojnimi koluti ščitijo pohištvo, če z vozičkom udarite vanj.Preostala dodatna oprema za industrijsko čiščenjeKer samo z vožnjo ne morete zagotoviti popolne čistoče, lahko pri podjetju kaiserkraft izbirate med široko ponudbo čistil, krp in strojev za industrijsko čiščenje. Tako ustvarite idealne pogoje za bleščeče čisto delovno okolje – to pa je za zdravje enako koristno kot delo, ki je prijazno do hrbta. Nasvete za izbiro najdete na primer v naših nasvetih za nakup izdelkov za industrijsko čiščenje.