080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Globina
Material
Širina
Višina
 

Kovčki za moderiranje

Kovčki za moderiranje želijo, da jih opazite! Običajno jih uporabimo, kadar je predstavitev ali razprava zelo napeta. Poleg tega so kovčki za moderiranje tudi praktični, saj v njih najdete kartice, pisala, flomastre in bucike. Tako imate vedno ob sebi vse, kar potrebujete.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 4
| | |
Novo
Neto
235,-
Ugodno
Neto
€ 246,-
219,-
Novo
Neto
169,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 4
Kovčki za moderiranje za profesionalce
Kovčke za moderiranje uporabljajo predvsem profesionalci pri predstavitvah. Če imajo moderatorji s seboj kovček, bo predavanje zagotovo bolj zanimivo. Kovček za moderiranje je odlična dopolnitev stojal za liste papirja, belih tabel in sten za moderiranje. Material za predstavitve lahko nosite s seboj tako v škatli za moderiranje kot tudi predstavitvenem kovčku, da boste vedno odlično opremljeni. Ko se pripravljate na delavnico, predavanje ali izobraževanje, lahko s kovčkom za moderiranje oblikujete interaktivno predstavitev: zabeležite si vprašanja, ključne točke in cilje ter si označite posamezne točke zapiskov. Pritegnite svoje občinstvo in tudi drugim omogočite, da kaj napišejo ali označijo, medtem ko vodite predstavitev. Če sodelujejo vsi udeleženci, bo predstavitev zelo živahna.

Kovček za moderiranje: eden za vse
Kovčki za moderiranje iz naše spletne trgovine imajo bogato opremo in večinoma vsebujejo več kot 1000 delov, ki obsegajo predvsem kartice za moderiranje in označevalne točke. Komunikacijske kartice lahko pritrdite z lepilom ali bucikami, odvisno od lastnosti materiala stene za moderiranje. Naši kovčki za moderiranje praviloma vsebujejo tudi flomastre in palico za moderiranje. V naši spletni trgovini lahko izbirate med škatlo za moderiranje in aluminijastim kovčkom. Ponudba obsega tudi kovčke za moderiranje magnetoplan. Poleg tega ponujamo še voziček, na katerega postavite kovček, da ga lahko transportirate. Če pa vam zmanjka materiala za moderiranje, imamo na razpolago seveda tudi komplete za dopolnitev.
Primerjava izdelkov