080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva stenskih pločevin
Dobavljive barve
Dolžina
Izvedba elementa
Izvedba stropa
Izvedba večnamenskih hiš / pisarn v hali
Material
Parapetna višina
Svetla višina
Širina
Višina
Višina stene maks.
Višina vrat
Vrsta vrat
 

Pisarne v halah

Tako pridobite še več! Več prostora, več miru, večjo produktivnost. S sistemi predelnih sten in pisarnami v hali ustvarite ločena območja v proizvodnih prostorih ali industrijskih halah. Tako imate delovne procese vedno na očeh in se lahko hkrati osredotočite na svojo osrednjo dejavnost. In ko postane glasno, lahko preprosto zaprete vrata.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 24
| | |
Neto
od 2.350,-
EUROKRAFT - Sistem montažnih prostorov
zunanje mere ŠxV 1150 x 2600 mm
Neto
od 329,-
Neto
od 3.290,-
Neto
od 3.150,-
Neto
od 2.290,-
Sistemska predelna stena
element s polno steno
Neto
179,-
Sistemska predelna stena
steklen stenski element, enojna zasteklitev
Neto
od 309,-
Neto
1.645,-
Sistemska predelna stena
steklen stenski element, dvojna zasteklitev
Neto
od 429,-
EUROKRAFT - Sistem montažnih prostorov
stropna plošča, obojestranska, čista bela RAL 9010
Neto
329,-
Neto
od 4.390,-
Neto
od 5.300,-
Neto
od 6.400,-
Ohišje za smetnjake
zaprto s 4 strani, z vrati
Neto
1.845,-
Ohišje za smetnjake
zaprto s 3 strani
Neto
1.475,-
Ohišje za smetnjake
odprta različica
Neto
1.125,-
Neto
od 349,-
Gibljiv sistem ločilnih sten, debelina stene 82 mm
element z enojnimi vrati, VxŠ 2093 x 936 mm
Neto
od 1.325,-
Gibljiv sistem ločilnih sten, debelina stene 82 mm
element z dvojnimi vrati, VxŠ 2093 x 1789 mm
Neto
od 2.450,-
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 24
Pisarne v hali in večnamenske hiše iz sistemov predelnih sten
S pisarno v hali boste lahko neposredno na mestu dogajanja poskrbeli za vse pisarniške opravke, ki so vsakodnevno potrebni za nemoten potek dela v proizvodnji. Kot primer si oglejte to pisarno v hali s štirimi stenami za prosto postavitev. Vodja izmene si v njej lahko zapisuje števila dni, načrtuje razporeditev zaposlenih ali zabeleži proizvodne načrte. Kljub delu ima vedno pregled nad zaposlenimi in delovnimi procesi ter je hitro na licu mesta, če pride do težav. Poleg tega pa tudi v dobro organiziranih podjetjih vedno znova pride do nakupa novih proizvodnih naprav ali sprememb, ki zahtevajo prestrukturiranje delovnih mest. Zato je treba ostati prilagodljiv in istočasno produktiven. Hitro postavljeni izdelani prostori za uporabo v prostorih in na prostem preprečijo dolge izpade proizvodnje in zapletena gradbena dela. Večnamenske hiše, pisarne v hali in vratarnice v modularnem sistemu optimizirajo potrebne spremembe v podjetju. S sistemi predelnih sten lahko hitro in poljubno razširite ali predelate obstoječe prostore. Z njimi je mogoče gospodarno na novo opremiti cele industrijske hale in jih pripraviti za optimalno proizvodnjo. Pisarne v hali skrajšajo dolge poti po podjetju. Z večnamenskimi hišami v modularnem sistemu lahko oddelke uredite bližje in tako prihranite dragoceni čas. In nenazadnje je pregledno urejen sistem v proizvodnji odlična vizitka podjetja.

Pisarne v hali obogatijo prostor
Tako v najmanjši hišici kot tudi veliki hali se vedno najde še nekaj prostora. Da v halah lahko uredite pregledne enote in jasno ločite različna območja, naša spletna trgovina v kategoriji pisarn v hali ponuja praktične prostorske sisteme. Različni modularni sistemi in izdelani prostori omogočajo, da z ustreznim načrtovanjem optimalno izkoristite obstoječe površine v zgradbah in okoli njih. Obstoječe pisarne v hali ali večnamenske hiše pa lahko poljubno razširite. Odločite se za raznoliko ponudbo podjetja KAISER+KRAFT ter poskrbite za strukturirane in urejene prostore v svojih zgradbah, ki bodo sodobni in prilagodljivi. Pisarne v hali, večnamenske hiše in modularni sistem, ki omogoča sistematično povezovanje elementov, pomagajo urediti strukturo proizvodnih prostorov in jih s tem tudi optimizirajo.
Primerjava izdelkov