Pisarne v halah

Tako pridobite še več! Več prostora, več miru, večjo produktivnost. S sistemi predelnih sten in pisarnami v hali ustvarite ločena območja v proizvodnih prostorih ali industrijskih halah. Tako imate delovne procese vedno na očeh in se lahko hkrati osredotočite na svojo osrednjo dejavnost. In ko postane glasno, lahko preprosto zaprete vrata.

V kategoriji Pisarne v halah boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 18

Sistemi predelnih sten in pisarne v hali: bolje izkoristite prostor!Velike skladiščne in proizvodne hale ter pisarniške površine so sicer idealne za moderni delovni proces – toda prostor lahko hitro postane hrupen, umazan ali preveč hektičen. S pomočjo naših pisarn v halah in sistemov predelnih sten lahko sredi tega vrveža ustvarite mirne pisarniške enote – in sicer povsem brez gradbenih predelav ali dolgotrajnega načrtovanja.Za kaj se pisarne v halah ali sistemi predelnih sten uporabljajo?Tudi če so odprti tlorisi v skladiščih, proizvodnjah in upravah odlično prilagojeni modernim delovnim razmeram, lahko v takšnih prostorih hitro pride do kontraproduktivnega hrupa. Tudi prah, umazanija ali celo iskre težko prispevajo k umirjenemu pisarniškemu delu. Nazadnje pa tudi nenehno prehajanje ljudi in transportnih vozil moti koncentracijo.Prostorski sistemi, kot so pisarne v halah in sistemi predelnih sten, predstavljajo koncept prostora v prostoru, ki je zelo prilagodljiv in učinkovit in tako izniči pomanjkljivosti velikih odprtih tlorisov.Večnamenske hiše lahko v različnih izvedbah postavite praktično kjer koli in na primer poskrbite, da je pisarna delovodje postavljena v proizvodni hali sredi dogajanja, vendar vseeno izolirana od hrupa. V nasprotju z grajenimi prostori pri tem niso potrebna gradbena dela. Pisarne v halah lahko postavite hitro in brez temeljev, kar ne zniža le stroškov, temveč po potrebi omogoča tudi hitro predelavo in demontažo.Kako načrtovati pisarne v halah ali večnamenske hiše?Prilagodljiva in enostavna uporaba naših večnamenskih hiš in pisarn v halah vam omogoča svobodo pri urejanju in izbiri namembnosti. Da lahko vaše zahteve karseda natančno izpolnimo, morate najprej upoštevati sledeče:  • Potrebna osnovna površina in število nadstropij v razmerju s prostorskimi razmerami v podjetju

  • Potrebna stopnja zvočne izolacije po DIN EN ISO 717-1:2013-06 v razmerju s povprečnimi vrednostmi v okolici

  • Potrebni priključki za vodo, elektriko (šibki in/ali jaki tok)

  • Potrebna dodatna dela v primeru neravne podlage ipd.

  • Posebna oprema, kot je stranišče, osvetlitev EDV

  • Zasebnost z elementi s polno steno ali 360-stopinjski pregled z zasteklitvijo


Vse te zamisli lahko uresničite sami ali pa svoje načrte predate izkušenim strokovnjakom. Kako to zgleda v praksi, si lahko ogledate na primeru projekta Grosshaus. Če želite izvedeti več glede vaših prvih zamisli, vam je na voljo naša pomoč pri načrtovanju sistemov predelnih sten in pisarn v halah.Kje lahko uporabite sisteme predelnih sten?Za moderne pisarne v velikih prostorih so predelne stene najbolj prilagodljiva možnost za ustvarjanje mirnejših delovnih okolij, pri čemer se vam dolgoročno ni treba opirati na tloris. Zaradi raznih dopolnitev, kot so kolesa na pohištvu, sta predelava in postavljanje na novo še posebej enostavna.Sistem predelnih sten z vrati omogoča še več zasebnosti in se v velikih upravnih prostorih pogosto uporablja za konferenčne prostore ali pisarne za sestanke. Z elegantni elementi in možnostjo izbire med polno steno ali zasteklitvijo boste s pisarno v hali ustvarili nove površine po svojem okusu in glede na vaše potrebe po zasebnosti ali preglednosti.Naše predelne stene Connect pa razdelijo še zlasti delovna mesta v delavnicah v proizvodnji ali v skladišču. Ne nudijo le zaščite pred hrupom in umazanijo, temveč tudi regalno površino za majhne dele ali orodje. V naših navodilih za načrtovanje predelnih sten Connect boste izvedeli, kako smiselno sestaviti različne elemente.Z veseljem vam pripravimo individualno ponudbo ali osebno odgovorimo na vaša vprašanja o naših prostorskih sistemih Eurokraft in drugih znamkah. Kadar koli se lahko obrnete na nas.