080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Material
Prostornina
 

Varnostne posode

Kot pove že ime: varnostne in transportne posode omogočajo varno prenašanje nevarnih tekočin in blaga po javnih in zasebnih prometnih površinah ter varno skladiščenje, odmerjanje in odstranjevanje vnetljivih in agresivnih medijev, kislin in lugov.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 20
| | |
Ugodna cena
Neto
od 57,60
JUSTRITE - Posoda za izpiranje in namakanje
jeklena pločevina, pocinkana in lakirana
Neto
od 155,80
Neto
od 106,80
Neto
od 94,30
Neto
133,-
Dozirna in transportna posoda
s pipo za fino doziranje
Neto
od 268,50
Neto
od 187,60
Neto
od 189,-
JUSTRITE - Varnostna posoda
jeklo, z gibljivo kovinsko cevjo
Neto
od 138,10
Neto
od 228,-
Neto
od 372,-
Neto
od 322,-
Neto
od 154,70
Novo
Cena na zahtevo
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Varnostne posode
Najdenih je bilo toliko artiklov: 20
Varnostne posode za skladiščenje nevarnih snovi
Varnostne posode se pri delu z nevarnimi snovmi uporabljajo za skladiščenje, transport in doziranje. Te posode imajo osrednjo vlogo v laboratorijih in znanstvenih institutih, poleg tega pa tudi v industriji. Nevarne snovi lahko varno shranjujemo in transportiramo samo v predvidenih varnostnih posodah. Dozirne posode in transportne ročke zaščitijo zaposlene, okolje in podjetje pred požarom. Varnostne posode imajo te lastnosti predvsem zaradi praktičnih in nujnih funkcij. Korozivna topila, vnetljive in agresivne tekočine ter kisline in baze lahko povzročijo veliko nevšečnosti, če ne poskrbimo za varno skladiščenje, transport in doziranje. Zato so varnostne posode večinoma opremljene s samodejnim zapiralom, protipožarno zaporo in iztočno odprtino, samodejno izravnavo tlaka in nalepkami za označevanje nevarnih snovi v posodi. Tako nič ne more izteči, hlapi praktično ne nastajajo in posode za nevarne snovi ne morejo počiti. Varnostne posode za odpadke pa so namenjene odstranjevanju materiala za čiščenje, ki je bil namočen z vnetljivimi in vodi škodljivimi tekočinami, na primer razredčili ali lepili.

Varnostne posode v različnih barvah in velikostih
Varnostne posode za gorljive tekočine, kisline in baze so večinoma izdelane iz polietilena, nerjavnega jekla ali jeklene pločevine, saj so ti materiali zelo obstojni pri uporabi teh nevarnih snovi. Nerjavno in robustno jeklo se še posebej dobro obnese pri delu z nevarnimi snovmi. Varnostne posode morate vedno označiti skladno s predpisi, zato so v obsegu dobave večinoma priložene tudi nalepke. Transportne ročke pa niso označene samo z etiketami z napisi, ampak so dodatno po barvi dodeljene določenim vrstam tekočin in snovi. Varnostne posode iz jeklene pločevine in polietilena so v naši spletni trgovini na voljo z rumenim ali rdečim praškastim lakiranjem. Če potrebujete še kakšno drugo barvo, nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje o izdelku. Varnostne posode imajo različne velikosti. Prostornina lahko znaša tako 1 liter kot tudi 20 litrov, na primer pri varnostni ročki. Z varnostnimi posodami se pogosto kombinirajo praktični dodatki, na primer pipa za fino doziranje, dozirna ročica ali tesnilo iz PTFE z navojnim čepom. Transportne posode so s temi dodatki veliko bolj priročne in enostavne za uporabo. PTFE je umetna snov iz fluora, ki je odporna proti najvišjim temperaturam in skoraj vsem kemikalijam, kar zagotavlja visoko varnostno stopnjo izdelkov. Varnosti v svojem podjetju ne smete prepustiti naključju, ampak vrhunskim kakovostnim izdelkom. Varnostne posode iz naše spletne trgovine imajo večinoma 5 let garancije, nekatere pa celo 10 let.
Primerjava izdelkov