Opremljeni za proizvodnjo

Popolno prileganje. Individualni izdelki iz lastne proizvodnje podjetja kaiserkraft.

Vi poskrbite za ideje.

Mi bomo pa za izdelavo.

V proizvodnji podjetja kaiserkraft nastajajo standardni in posebni izdelki, ki popolnoma ustrezajo vašim zahtevam – po barvi, obliki in vrhunski kakovosti. Izdelava v Nemčiji.

Kako to dosežemo? Z usposobljenimi strokovnjaki, ki pozorno prisluhnejo vašim željam, še bolj natančni pa so, ko te želje uresničijo v naši proizvodnji. Izdelamo vse, kar potrebujete.

Logotip EUROKRAFTpro
Varjenje in praškasto lakiranje
Stran koledarja 1954
Razvoj in strokovna proizvodnja že od leta 1954
Zemljevid Nemčije
Vrhunska kakovost izdelave v Nemčiji
Simbol listov
Trajnostni izdelki in postopki

Od začetka do konca.

 • Svetovanje in razvoj
  Najprej vam pozorno prisluhnemo, kar je razvidno iz izdelkov, ki jih ustvarjamo.
 • Individualizacija
  Izdelke lahko poljubno individualizirate na številne načine: po obliki, barvi, merah in dodatkih. Sami se odločite, kaj želite spremeniti.
 • Barve
  Individualno za nas pomeni tudi barvno usklajeno. V naši lakirnici za prašno lakiranje izpolnimo skoraj vse želje glede barv.
 • Zagotavljanje kakovosti
  Da kakovost vedno ostane visoka, izdelke natančno preverimo tudi po proizvodnji. Pokazali vam bomo, kako natančni smo.
 • EUROKRAFT
  V lastni proizvodnji podjetja kaiserkraft nastajajo izdelki naše znamke EUROKRAFT. Predstavljamo vam dva izjemna izdelka.
 • Trajnostnost
  Trajnostnost je tema, ki nam je še posebej pri srcu. Seznanite se z našo filozofijo in dosežki.
 • Certifikati
  Izdelke in postopke redno preverjamo in certificiramo. Za boljšo preglednost smo navedli vse naše certifikate.

Uresničevanje zamisli.

Od zahteve do 3D-modela.

Imate že dodelano idejo in potrebujete le nekoga, da jo uresniči? Ali pa ste šele na začetku z ohlapnimi osnutki in iščete partnerja, ki jih bo preoblikoval v natančen načrt? V vsakem primeru bodo naši oblikovalci z uporabo najnovejšega programskega orodja poskrbeli za podroben prikaz vaših zahtev.

Dva moška skupaj načrtujeta.

Kakovost se začne s poslušanjem.

Načrtovan izdelek na zaslonu.

Kako je mogoče še bolj optimizirati nek izdelek? Kako obsežna je prilagoditev? Kako dolgo traja proizvodnja želenih modelov? Da boste prejeli izdelek, s katerim boste 100-odstotno zadovoljni, vam pozorno prisluhnemo v vsaki fazi načrtovanja in proizvodnega procesa. Da se nobena informacija ne izgubi, vam je vedno na razpolago vaša kontaktna oseba. Zaradi majhne serije in kratkega dobavnega roka vam tudi ni treba dolgo čakati na gotove izdelke.

Edinstveni kot prstni odtis.

Izdelki, ki izpolnijo vaše zahteve.

Zamislite si, kar koli si želite. Izdelke naredimo, lakiramo in prilagajamo tako, da 100-odstotno izpolnijo vaše zahteve, pa naj gre za en sam izdelek ali celotno serijo. Vi si zaželite, mi pa to uresničimo.

864

Število možnih kombinacij pri vrhunskem ročnem vozičku GO znamke EUROKRAFTpro.

Modularni ročni voziček GO znamke EUROKRAFTpro

Posebnosti so naš standard.

Barvna lestvica RAL

Posebne barve

Ali želite, da vaši novi izdelki EUROKRAFTpro ne izstopajo samo po kakovosti, temveč se tudi po barvi brezhibno ujemajo z vašim podjetjem? Brez težav: izbirate lahko med skoraj vsemi RAL-barvami. Za katero se boste odločili?

Mogoča dolžina montažnega vozička

Posebne mere

Želite obstoječ izdelek prilagoditi svojim zahtevam? Potrebujete večji ali manjši izdelek oziroma drugačne dodatke? Za vaše želje skoraj ni omejitev.

Individualna izdelava v 3D-modelu

Posebni modeli

Če v naši ponudbi ne boste našli ustreznega izdelka, ga bomo za vas preprosto iznašli. Oblikujemo in naredimo lahko popolnoma nov izdelek, ki je unikaten kot prstni odtis.

Pokažite svojo pravo barvo.

Da bodo izdelki povsem usklajeni z vašim podjetjem.

Ali želite, da imajo vaši novi izdelki enoten videz? V naši lakirnici bomo s praškastim lakiranjem poskrbeli za ustrezno barvo vseh vaših želenih izdelkov. Med odtenki RAL-lestvice lahko izberete najustreznejšo barvo. Je vaše podjetje rado slikovito? Tudi to ni težava: barvo lahko spremenite v manj kot 10 minutah. Večja prilagodljivost ni mogoča.

Izdelki dobijo modro praškasto lakiranje

Naša najljubša barva je zelena.

Deli izdelka pri rumenem praškastem lakiranju

Trajnostnost ima za nas pomembno vlogo tudi pri lakiranju. Naše postopke preverjamo in optimiziramo enako kot vire, ki jih uporabljamo. Zato na primer ne uporabljamo tekočega laka, ampak praškastega. Prednost praškastega laka je, da ne vsebuje topil in je zato okolju bolj prijazen kot tekoč. Poleg tega se barva zapeče pri nižji temperaturi, kar prihrani dragoceno energijo.

190 °C

Tako nizka je temperatura pri žganju laka, zato prihranimo energijo v primerjavi s tradicionalnim žganim lakiranjem.

Samo dobro ni dovolj dobro.

Tako poskrbimo za najvišjo kakovost

Kar je dobro, lahko vedno postane še boljše. Da bi to dosegli, uporabljamo procese stalnih izboljšav (PSI). To je pomemben element na naši poti k vse boljšim izdelkom in optimiziranim proizvodnim postopkom.

Da lahko novi izdelki EUROKRAFTpro vzdržijo zahteve serijske proizvodnje, se morajo najprej izkazati pri strogem nadzoru. Rezultati se zabeležijo v poročilih o preizkusih prvih vzorcev, ki so osnova za nadaljnjo optimizacijo.

Ničesar ne prepuščamo naključju.

Dnevno proizvedemo do 1.000 izdelkov, zato ima kakovost veliko vlogo. Tudi ko izdelki zapustijo proizvodnjo natančno preverimo, ali je izdelava primerne kakovosti, je barva ustrezna in so mere točne. Ničesar ne prepustimo naključju, temveč upoštevamo jasne smernice za zagotavljanje kakovosti, ki imajo certifikat ustanove TÜV SÜD (ISO 9001).

Izdelek Takktor iz lastne proizvodnje
Električni modul EUROKRAFTpro NEO

Vsestranski talent.

Odkrijte inovativni električni modul EUROKRAFTpro NEO. Električni pogon olajša premikanje tovora, na primer na našem električnem ploskem vozičku EUROKRAFTpro.

Z njim bo delo vedno prijetno.

Vrhunski električni vlačilec TAKKTOR znamke EUROKRAFTpro.

Izdelek, ki odlično združuje ergonomijo in varnost pri delu. Vlačilec TAKKTOR olajša prevoz težkega tovora, zato se boste pri delu manj utrudili in si zagotovili večjo varnost. Izdelek je bil tudi nagrajen: model TAKKTOR T 2000 je zasedel drugo mesto pri nagradi Best of Industry Award 2019 v kategoriji varnost pri delu. Če torej za svoje skladišče potrebujete nekaj novega, bo vlačilec TAKKTOR res zanesljiva izbira.

Kateri model TAKKTOR izbrati?

Ker se trudimo.

Pregled naših certifikatov.

Trije certifikati drug ob drugem

Trajnostnost z odliko.

Na naši lokaciji v Haanu spodbujamo trajnostni razvoj. V varilni hali smo uredili inteligenten sistem osvetljevanja, s katerim letno prihranimo do 81 % elektrike. Nismo edini, ki se jim to zdi odlično.

Podnebno nevtralni izdelki.

CO2, ki nastaja pri proizvodnji velikega dela naših izdelkov, kompenziramo z vlaganjem v certifikate registriranih projektov za varstvo podnebja, s katerimi zmanjšamo najmanj enake količine emisij.

Sistematično upravljanje kakovosti.

Izpolnjujemo zahteve standarda za upravljanje kakovosti ISO 9001:2015 za razvoj, proizvodnjo in prodajo opreme za transport in skladiščenje.

Izdelki, ki zdržijo več: EUROKRAFT.

Že več kot 75 let si prizadevamo, da bi podjetja opremili po svojih najboljših močeh. Znanje, občutek za kakovost in strast do pisarniške in proizvodne opreme – vse to združuje lastna blagovna znamka EUROKRAFT. Rezultat so izdelki, ki prenesejo vsakodnevne obremenitve ter izpolnijo vse vaše zahteve.
In kar je najboljše: EUROKRAFT obsega cenovno ugodne modele kakovostne znamke in vrhunske izdelke, ki vam ponujajo še nekaj več. Vsem pa je skupna garancija od treh do najmanj desetih let, kar presega minimalne zakonske zahteve.

Logotip Eurokraft pro

activeGREEN: naša oznaka za bolj trajnostne izdelke.

Nenehno razširjamo ponudbo trajnostnih izdelkov, ki jih označujemo z oznako activeGREEN. S pomočjo najnovejših tehnologij, postopkov in projektov za kompenzacijo poskrbimo, da je naš odtis CO2 kar se da majhen, tako da bo nemara kmalu povsem izginil.

Lastna proizvodnja podjetja {cms.var.company_name} 701
Lastna proizvodnja podjetja {cms.var.company_name} mg$

Stopite v stik z nami!

Za dodatne informacije smo vam vedno brezplačno na voljo.