080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Dolžina
Lastnost
Prostornina
Širina
 

Dodatna oprema za bele table

Ali ste pripravljeni na naslednjo možgansko nevihto? Ne, ker še nimate ustreznih pripomočkov za bele table. Flomastri, magneti, brisala za table, pivniki, čistilne gobice – tukaj boste našli vse malenkosti za popolno opremljenost vaše bele table.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 148
| | |
Neto
od 27,90
magnetoplan - Pritrdilna letev s kroglicami
eloksiran aluminij, DE 2 kosa
Neto
od 74,90
DURABLE - Čistilna pena za bele table
DE 12 pločevink po 400 ml
Neto
129,00
Neto
165,00
Neto
139,00
Neto
48,90
magnetoplan - Komplet dodatne opreme
za stojala z listi papirja
Neto
74,90
Neto
77,90
Neto
od 77,90
Neto
od 46,90
magnetoplan - Trak magnetoflex®
širina 5 mm, DE 10 rol
Neto
79,90
magnetoplan - Trak magnetoflex®
širina 10 mm, DE 10 rol
Neto
109,00
magnetoplan - Trak magnetoflex®
širina 15 mm, DE 10 rol
Neto
149,00
Neto
38,90
Neto
od 26,90
magnetoplan - Magnet za etikete
VxŠ 15 x 40 mm, DE 20 kosov
Neto
40,90
magnetoplan - Magnet za etikete
VxŠ 15 x 50 mm, DE 20 kosov
Neto
43,90
magnetoplan - Magnet za etikete
VxŠ 15 x 60 mm, DE 20 kosov
Neto
46,90
magnetoplan - Magnet za etikete
VxŠ 15 x 80 mm, DE 20 kosov
Neto
49,90
Neto
29,90
Magnetni trak, samolepilni
debelina 1,5 mm, 1 rola
Neto
od 74,90
Neto
99,90
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 148

Dodatna oprema za bele table – da bo vedno vse pri rokiIzbrali ste si belo tablo. Sedaj pa vam verjetno manjkajo še kakšni pripomočki, saj ne morete na vse table pisati z običajnimi flomastri. V naši spletni trgovini boste dobili vse, kar potrebujete.Ali potrebujete ustrezne dodatke za bele table?Ali potrebujete na primer flomastre za table v rdeči, modri, črni in zeleni barvi ter z različnimi debelinami? Ponujamo vam tudi brisalnike ali čistilne robčke ter magnete in magnetne trakove, magnetne etikete in magnetni papir. Na voljo so še brisala za table, pršilo za čiščenje in čistilna gobica. Pri nas najdete vse, kar potrebujete za risanje in pisanje, pritrjevanje in brisanje. Še posebej priporočamo naše komplete za belo tablo, ki vsebujejo številne pripomočke za začetek uporabe table.Nasvet: bodite pozorni na to, s katerim materialom je prevlečena bela tabla, s steklom, umetno maso ali emajlom, saj so različna čistilna sredstva namenjena različnim površinam.Kompleti dodatne opreme za bele table: različni magneti:  • Magnetne stene lahko uporabite za obveščanje zaposlenih. Posebnost je, da lahko drugo poleg druge obesite več magnetnih sten.

  • Magnetne trakove lahko pritrdite na stene ali druge površine, saj imajo samolepilno zadnjo stran. Pri nameščanju je pomembno, da so površine nemastne in brez prahu.

  • Magnetne plošče imajo odločilno prednost, da jih lahko razrežete na poljubno velikost ali obliko.

  • Belo tablo lahko uporabite tudi kot stojalo za liste papirja – potrebujete samo sponko za blok papirja, ki jo namestite na tablo!


Predstavitve in moderiranje: pokažite, na kaj ste ponosni!Ponujate inovativen izdelek? Pokažite ga! V naši kategoriji predstavitve in moderiranje najdete kakovostne izdelke za predstavitve, kot so vitrine ali oglaševalska stojala. V njih bodo izdelki zaščiteni pred prahom in dotiki, vseeno pa dobro vidni. Kaj mislite o prostoru ob vhodu? Obiskovalci, stranke in zaposleni bodo takoj videli, na kaj ste ponosni.Tudi pri predstavitvah se ne umaknite v ozadje, saj imate vendar kaj za povedati! Naši izdelki vam bodo pomagali do sijajne predstavitve. S pomočjo stojal za liste papirja in belih tabel lahko pregledno in razumljivo ponazorite kompleksne vsebine. Na pult boste lahko odložili gradivo, poleg tega pa bo poudaril vašo pomembnost pri predavanju. Naši kovčki za moderiranje vam bodo v pomoč pri moderiranju, saj so opremljeni z vsemi pomembnimi dodatki, ki jih potrebujete za uspešno predstavitev. Oglejte si naše izdelke, da boste blesteli na nastopih!

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov