Dodatna oprema za bele table

Ali ste pripravljeni na naslednjo možgansko nevihto? Ne, ker še nimate ustreznih pripomočkov za bele table. Flomastri, magneti, brisala za table, pivniki, čistilne gobice – tukaj boste našli vse malenkosti za popolno opremljenost vaše bele table.

V kategoriji Dodatna oprema za bele table boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, DURABLE, Chameleon, Axelent.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 171

Dodatna oprema za bele table – da bo vedno vse pri rokiIzbrali ste si belo tablo. Sedaj pa vam verjetno manjkajo še kakšni pripomočki, saj ne morete na vse table pisati z običajnimi flomastri. V naši spletni trgovini boste dobili vse, kar potrebujete.Ali potrebujete ustrezne dodatke za bele table?Ali potrebujete na primer flomastre za table v rdeči, modri, črni in zeleni barvi ter z različnimi debelinami? Ponujamo vam tudi brisalnike ali čistilne robčke ter magnete in magnetne trakove, magnetne etikete in magnetni papir. Na voljo so še brisala za table, pršilo za čiščenje in čistilna gobica. Pri nas najdete vse, kar potrebujete za risanje in pisanje, pritrjevanje in brisanje. Še posebej priporočamo naše komplete za belo tablo, ki vsebujejo številne pripomočke za začetek uporabe table.Nasvet: bodite pozorni na to, s katerim materialom je prevlečena bela tabla, s steklom, umetno maso ali emajlom, saj so različna čistilna sredstva namenjena različnim površinam.Kompleti dodatne opreme za bele table: različni magneti:  • Magnetne stene lahko uporabite za obveščanje zaposlenih. Posebnost je, da lahko drugo poleg druge obesite več magnetnih sten.

  • Magnetne trakove lahko pritrdite na stene ali druge površine, saj imajo samolepilno zadnjo stran. Pri nameščanju je pomembno, da so površine nemastne in brez prahu.

  • Magnetne plošče imajo odločilno prednost, da jih lahko razrežete na poljubno velikost ali obliko.

  • Belo tablo lahko uporabite tudi kot stojalo za liste papirja – potrebujete samo sponko za blok papirja, ki jo namestite na tablo!


Predstavitve in moderiranje: pokažite, na kaj ste ponosni!Ponujate inovativen izdelek? Pokažite ga! V naši kategoriji predstavitve in moderiranje najdete kakovostne izdelke za predstavitve, kot so vitrine ali oglaševalska stojala. V njih bodo izdelki zaščiteni pred prahom in dotiki, vseeno pa dobro vidni. Kaj mislite o prostoru ob vhodu? Obiskovalci, stranke in zaposleni bodo takoj videli, na kaj ste ponosni.Tudi pri predstavitvah se ne umaknite v ozadje, saj imate vendar kaj za povedati! Naši izdelki vam bodo pomagali do sijajne predstavitve. S pomočjo stojal za liste papirja in belih tabel lahko pregledno in razumljivo ponazorite kompleksne vsebine. Na pult boste lahko odložili gradivo, poleg tega pa bo poudaril vašo pomembnost pri predavanju. Naši kovčki za moderiranje vam bodo v pomoč pri moderiranju, saj so opremljeni z vsemi pomembnimi dodatki, ki jih potrebujete za uspešno predstavitev. Oglejte si naše izdelke, da boste blesteli na nastopih!