Zabojni vozički, transportni vozički

Priročna rešitev za prevoz: vozički so nepogrešljiv del logistike v podjetju. Z njimi lahko brez težav prevažate manjše in srednje veliko blago. V trgovini kaiserkraft vam ponujamo številne različice: od vozičkov s košarami iz žične mreže do vozičkov z zaklepanjem in vozičkov za pakete z zložljivo vzdolžno steno.

V kategoriji Zabojni vozički, transportni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Gmöhling, ZARGES, HelgeNyberg, eurokraft basic, Kongamek, PRESTAR.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 168

Vozički: praktični pripomočki pri skladiščenju in prevozuPomični nosilci tovora poenostavijo logistiko v podjetju, saj z vozičkom brez posebnega truda prevažate blago. V naši spletni trgovini so na voljo različni modeli, zato boste zagotovo našli ustrezne pripomočke za svoje podjetje.Voziček z mrežastimi stranicami omogoči učinkovito natovarjanje tovornjakov in poenostavi pretok blaga. Z vozičkom za pakete lahko v podjetju prevažate manjše blago. V zabojnem vozičku z zaklepanjem lahko material ali orodje enostavno pripeljete na želeno mesto uporabe in ga hkrati varno shranite.Vozički za različne namenePri izbiri vozička so pomembna merila odlagalna površina, material in nosilnost. Predstavljamo vam različne vrste zabojnih vozičkov in vozičkov za pakete ter njihove namene uporabe.  • Aluminijasti zabojni vozički: odporni so na korozijo, nevtralnega vonja in enostavni za čiščenje. Ti vzdržljivi modeli so tudi izjemno lahki in imajo prostornino do 1050 litrov – za učinkovit prevoz blaga.

  • Vozički z električnim pogonom: primerni so, kadar je treba premikati težje predmete. Zaradi ergonomsko oblikovanih ročajev in enostavnega krmiljenja jih zlahka upravljate.

  • Vozički za pakete: posebni vozički za skladišče so primerni za majhne ali velike pakete. Pri številnih modelih sta obe vzdolžni steni snemljivi, kar olajša nakladanje in razkladanje. Trdno varjeni potisni ročaji ter vrtljiva in fiksna kolesa poskrbijo za udobno premikanje.

  • Vozički z zaklepanjem: s stenami iz MDF-plošč so primerni za odstranjevanje blaga. Zaradi pokrova z zaklepanjem lahko te zabojne vozičke uporabite tudi za varno začasno shranjevanje kot praktičen dodatek k skladiščni opremi.


Vsi modeli v naši spletni trgovini imajo transportna kolesa, odporna na obrabo, pa naj gre za zabojni voziček z veliko prostornino ali voziček z zaklepanjem. To pomeni, da kolesa ne puščajo sledi na tleh vašega podjetja niti pri velikih obremenitvah.Imate vprašanja o naših vozičkih ali potrebujete svetovanje? Obrnite se na nas, naša prijazna servisna ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Navozni klini | Aluminijasti zaboji | Ročni dvižni vozički | Teleskopski nakladalniki | Ročni vozički | Samolepilne etikete