Znamka
Višina [mm]
740
740
1930
1930
-
Dolžina

Zabojni vozički, transportni vozički

Iščete najboljšo rešitev za enostaven in praktičen transport manjših stvari? Nudimo vam številne zabojne vozičke – vse od košar iz žične mreže ali zabojnih vozičkov iz žice pa do pločevinastih zabojnih vozičkov z zaklepanjem in zložljivo vzdolžno stranico. Izberite ustrezni pripomoček za transport glede na namen uporabe, nosilnost in prostornino.

V kategoriji Zabojni vozički, transportni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, Gmöhling, HelgeNyberg, Kongamek, ZARGES, EUROKRAFTbasic, QUIPO, PRESTAR.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 166
Pogled:

Let it roll! Zabojni vozički, ki prevažajo tovorNaši mobilni vsestranski vozički so pri logistiki v proizvodnji obvezna oprema: vozički iz žične mreže, prodajni vozički, zaboji za logistiko, transportni vozički – pri KAISER+KRAFT vam za vsako možno nalogo nudimo primerni pomični nosilec za tovor. Kot pri vseh izdelkih iz naše ponudbe, so način izdelave, material in velikost tudi pri transportnih vozičkih prilagojeni svojemu namenu ter končnemu cilju: največji možni praktični vrednosti za podjetje in zaposlene.Klinično čisti ali trpežni za groba dela? Zabojni vozički za vse potrebeMorate upoštevati higienske standarde? Zabojni voziček iz aluminija je odporen proti koroziji, brez vonja in enostaven za čiščenje. Zaradi preklopne stranice je nakladanje in razkladanje izjemno enostavno, 1050 litrov prostornine pa zagotavlja dovolj prostora za večino potreb. Morda iščete praktično transportno napravo za obdelavo odpreme? Predlagamo vam voziček za komisioniranje z mrežastimi stranicami. Tako deluje učinkovit pretok materiala z vozičkom, ki je hkrati vitek, okreten in prenese velike obremenitve, saj mu konstrukcija iz jeklenih cevi ter po dve gladko tekoči vrtljivi in fiksni kolesi iz polipropilena zagotavljajo stabilnost. Pri tem pa vas ne rabi skrbeti za tla, saj imajo vozički iz naše trgovine transportna kolesa, odporna proti obrabi, ki tudi pod velikimi obremenitvami na tleh ne puščajo sledi.V proizvodnji se mnogokrat pojavi kaj zelo težkega, zato vam ponujamo sledeče: robustni zabojni vozički s konstrukcijo iz kotnega jekla ter stenami iz MDF-plošč so odlična rešitev za odstranjevanje težjih kosov blaga. Z nosilnostjo do 500 kg je tak voziček tudi dobra rešitev za vmesno skladiščenje, predvsem če se med skladiščno opremo pojavi kakšen ožji prostor za shranjevanje. Če pa je treba kaj odstraniti takoj, si oglejte našo pisano ponudbo veder za odpadke.Pri nas dobite tudi pokrov. Ali ste raje brez?Varnost je na prvem mestu – da tovor v naših zabojnih vozičkih ostane na varnem, vam za njih nudimo pokrove z zaklepanjem. Ključavnico obešanko vodite skozi ušesi in zaklenite svoj voziček. Če pa želite hiter dostop do blaga ali pa želite zaboj na kolesih uporabljati za predstavitev blaga, si oglejte izvedbe z zložljivimi stenami ali brez stranskih sten. V naši ponudbi vsestransko uporabnih vozičkov vam je na voljo skoraj nešteto možnosti. Imate še kakršne koli dodatne želje? Obrnite se na nas, z veseljem vam pošljemo ponudbo.