Pripomočki za pritrjevanje

Dvigovanje, transport, pritrjevanje: pripomočki za pritrjevanje so zelo vsestranski. Ne glede na to, ali gre za obešala z zanko, večdelne privezne verige ali dvižne trakove, boste v spletni trgovini kaiserkraft dobili ustrezni pripomoček za pritrjevanje na vseh področjih uporabe. Tako lahko brez težav premikate različne vrste transportnega blaga.

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Dolžina
Ustrezno
Število izdelkov: 38

Pripomočki za pritrjevanje – verige za žerjav in okrogle zanke za obešanjeZa premostitev razdalje med tovorom in žerjavom potrebujete ustrezen pripomoček. Naše verige za žerjav in okrogle zanke za obešanje poskrbijo za varno povezavo pri transportu. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kdaj je ustrezna določena rešitev.Verige za pritrjevanje – robustne in nosilneTovor je včasih najbolje kar privezati za verigo. Verige za pritrjevanje lahko nosijo predmete z zelo visoko težo in so obenem neobčutljive na ekstremne temperature. Z ustrezno zaščito robov jim ne bodo škodovali niti ostri robovi. Dobro pa je, da so na tovoru ustrezne točke za pripenjanje. Odvisno od velikosti in oblike premeta, ki ga želite dvigniti, uporabite eno-, dvo- ali štiridelno verigo. V naši trgovini dobite vse tri različice, poleg tega pa še verige s kljuko za krajšanje. Tako boste prilagodljivi tudi glede dolžine.Alternativa verigi je trak. Trakovi so odlični za nežno dviganje občutljivih predmetov. Poleg tega so vsestranski pri pritrjevanju. To še bolj velja za okrogle zanke, ki jih lahko enojno ali dvojno ovijete okoli tovora in kljuke na žerjavu. Pri tem ne potrebujete točk za pritrditev. Dvižni trakovi in okrogle zanke prihranijo tudi dragoceni prostor pri shranjevanju.Pomembni nasveti glede nosilnosti pripomočkov za pritrjevanjeOsrednja lastnost pripomočkov z pritrjevanje je njihova nosilnost, ne glede, ali gre za trak, zanko ali verigo. V naši trgovini boste že na prvi pogled videli, kolikšna je:Verige: višji, kot je razred kakovosti, večja je nosilnost. Pomemben je tudi premer verige. Pri podjetju kaiserkraft dobite verige z razredom kakovosti 8 – 12. Če izberete razred 10 namesto 8, se nosilnost poveča za najmanj 25 odstotkov. Zato se lahko odločite za verigo z manjšim premerom.


Pomembna sta tudi način pritrjevanja in vplivi iz okolice. Pri velikem kotu nagiba se nosilnost zmanjša. Enako velja za zelo visoke ali nizke temperature. Nosilnost trakov in zank lahko povečate z dvojnim obešanjem. Več informacij o tem najdete v opisu izdelkov. Lahko pa nas tudi osebno vprašate, z veseljem vam bomo pomagali.Varno dviganje s pripomočki za pritrjevanjeZa največjo varnost pri dviganju težkih predmetov je treba pripomočke za pritrjevanje redno preverjati in jih zamenjati že pri najmanjših znakih poškodb. Za varnost pri uporabi poskrbite na primer z dodatno zaščito robov in upoštevanjem zunanjih vplivov, kot je veter ali ekstremne temperature. Pri nas dobite tudi dodatno opremo in nadaljnje informacije o varni uporabi pripomočkov za pritrjevanje.