Delovni puloverji, delovni gornji del trenirke

Delovni puloverji morajo izpolnjevati dva pogoja: poskrbeti za vidnost osebe in ji tako zagotoviti več varnosti ter hkrati ščititi pred nizkimi temperaturami in ohranjati toploto. Za ta namen so še posebej primerni gornji deli trenirke v opozorilnih barvah, kot sta oranžna in rumena, ki imajo tudi odsevne trakove. Na zalogi pa imamo tudi delovne puloverje brez opozorilnega učinka, ki so še posebej trpežni, hkrati pa so mehki in udobni. Poiščite svoj delovni gornji del trenirke zdaj!

V kategoriji Delovni puloverji, delovni gornji del trenirke boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Leipold+Döhle.

Delovni pulover in delovni gornji del trenirke: oprema z visoko vidnostjo, ki zagotavlja toplotoVsi, ki delajo na prostem ali v prepišnih dvoranah, so hvaležni za vsako toplo plast. Delovni puloverji in delovni gornji deli trenirke združujejo udobje priljubljenih udobnih oblačil za prosti čas z varnostnimi predpisi za delovni vsakdan. Tako lahko zapiha naslednji hladen vetrič!Katere vrste puloverji za delo obstajajo?V osnovi ponujamo jesenske in zimske delovne puloverje v dveh kategorijah: na eni strani kot opozorilna oblačila v oranžni ali rumeni barvi, na drugi strani pa kot vsestranska topla delovna oblačila za profesionalce. Naši zeleni delovni gornji deli trenirke so primerni za urejanje okolice, moške delovne puloverje v modri barvi naročajo predvsem obrtniki, praktično vsem pa pristajajo črna, kaki ali rdeča barva.Delovni puloverji z visoko vidnostjo v oranžni ali rumeni barvi z dolgimi rokavi in popolnim pokritjem trupa izpolnjujejo najvišje zahteve glede vidnosti – tj. razred 3 v skladu s standardom EN ISO 20471 za delovna oblačila z opozorilno funkcijo. To pomeni, da ste dobro oblečeni v številnih poklicih, tudi v neprijetnem vremenu:  • Dela na železnicah in cestah

  • Gradbišča in delovna mesta na prostem

  • Dela na hidrotehničnih objektih

  • Delo z morebitnimi nevarnostmi zaradi slabe vidnosti in slabih vremenskih razmer


Kako izbrati delovne puloverje za zimo, jesen in prehodno obdobje?Naj gre za delovno majico, delovno jakno ali celo delovni pulover, optimalno prileganje oblačil je pomemben element varnosti in udobja. Pulover ne sme biti ne preohlapen ne pretesen, da lahko med tekstilom in kožo nastane plast toplote.Poskrbite tudi, da se boste v delovni majici lahko gibali brez težav in omejitev, še posebej, če veliko nalog opravljate nad glavo ali v drugih položajih.Kako oprati delovne puloverje za visoko vidnost?Delovna oblačila je treba prati razmeroma pogosto, tudi če imajo občutljive odsevne črte. Da ne bi izgubili svoje odsevnosti, delovne puloverje vedno operite s šivi navzven, pri nizkih temperaturah in brez mehčalcev za tkanine. Prav tako je bolje, da ne uporabljate sušilnega stroja in delovna oblačila za sušenje obesite na obešalnik.Takoj, ko odsevniki postanejo vse bolj motni, izgubijo lesk in sijaj, morate delovni pulover zamenjati. Tudi sprememba oblike, ko se oblačilo ne prilega več optimalno in ne zagotavlja več toplote, na primer zaradi vse slabše elastičnosti šivov, sta dobra razloga za nov nakup.Z veseljem vam bomo dali dodatne nasvete o varnosti pri delu in vas seznanili z našo ponudbo delovnih oblačil. Če imate kakršnakoli vprašanja, preprosto stopite v stik z nami.