NICOLA

Stalnost in dolgotrajna uporaba se združita v seriji NICOLA
Serija Nicola vas bo očarala z izdelki, ki so posledica odgovornega gospodarjenja z viri, in dolgotrajno uporabo. Robustno pohištvo Nicola iz programa office akktiv daje pisarniškim prostorom videz urejenosti.

V kategoriji NICOLA boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 13
Serija pisarniškega pohištva Nicola z znakom za odgovorno gospodarjenje z gozdovi
Serija pisarniškega pohištva Nicola vam ponuja posebej kakovostno pisarniško pohištvo znamke office akktiv, ki je primerno za dolgotrajno uporabo. Poleg poljubnega kombiniranja in klasičnih barv se ponaša tudi s certifikatom CFS. Pohištvo Nicola pomeni torej trajnostni nakup, saj je zaradi kakovostne obdelave zelo trpežno, njegova izdelava pa je prijazna do naravnih virov. Vse te lastnosti so značilne za serije iz skupine VARIETY. Omare in regali so na voljo s tremi ali petimi prostori za fascikle. Police je mogoče prestaviti po višini in opremo regala s tem prilagoditi individualnim potrebam. Serija pisarniškega pohištva Nicola ponuja tako omare s kakovostnimi kovinskimi tečaji kot tudi omare in regale, ki imajo snemljive drsnike iz umetne mase, da lahko elemente naložite drugega na drugega. Omare Nicola s krilnimi vrati so po želji opremljene tudi z zaklepanjem. S centralnim zaklepanjem lahko zaklenete tudi pomične predalnike Nicola. Običajni predali imajo izvlek 80 %, predal za obešalne mape pa lahko izvlečete v celoti. S kompleti za predelitev predalov in ločilnimi nastavki boste pomične predalnike še bolje uredili. Regale, omare in pomične predalnike lahko naročite v enaki barvi kot pisalne mize Nicola. Na izbiro sta svetlo siva barva in imitacija bukve.

S serijo pisarniškega pohištva Nicola boste vedno imeli urejeno pisalno mizo
S serijo pisarniškega pohištva Nicola poskrbite za urejeno pisarno. K urejeni delovni mizi ne pripomorejo samo pomični predalniki s predalom za potrebščine, ampak tudi sama konstrukcija pisalne mize. Če delovna površina postane premajhna, lahko s povezovalnimi elementi in priključnimi mizami zopet ustvarite dovolj prostora za delo. Velik vodoravni kabelski profil in snemljive okrasne letve poskrbijo za navpično napeljavo kablov v nogi mize, zato je pisalna miza Nicola vedno urejena. Tako nič ne preusmeri pozornosti s pomembnih stvari. Serija pisarniškega pohištva Nicola ponuja pisalne mize z nastavitvijo višine in pisarniške mize s fiksno osnovno višino. Mize, regali in omare so dostavljeni razstavljeni, kot dodatno storitev pa lahko s preprostim pritiskom na gumb ob nakupu naročite tudi naš montažni servis.