Zapornice

Jasna, vidna signalizacija: zapornice urejajo promet na površinah v okolici in notranjosti podjetja ter označujejo tvegana območja. So zelo praktična rešitev, kadar je treba zapreti poti ali ceste ali preprečiti dostop do nekaterih območij. V spletni trgovini podjetja kaiserkraft vas čaka pestra izbira zapornic, od majhnih cestnih zapor do celotnih sistemov zapornic.

V kategoriji Zapornice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Mannus.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
900
900
1000
1000
-
Ustrezno
Število izdelkov: 33

Zapornice – za jasno usmeritevZ zapornicami lahko omejite dostop do nekaterih območij. Zaposleni ali obiskovalci lahko na primer na območje podjetja vstopijo šele, ko se identificirajo. Cestne zapore so primerne tudi za zapiranje območij. Z izdelki za zapore iz naše ponudbe lahko jasno zastavite poti v vašem podjetju.Smiselna uporaba sistemov zapornic na območju podjetjaPrednost sistemov zapornic je, da pritegnejo pozornost in urejajo promet na območju vašega podjetja. S cestnimi zaporami lahko na primer kolesarjem preprečite uporabo pešpoti in tako zmanjšate možnosti nesreče. Zapornice tudi preprečujejo parkiranje vozil nepooblaščenih oseb na parkirišču vašega podjetja. Na ta način zagotovite, da bodo na območju podjetja svoje avtomobile parkirali le zaposleni – kar pa je pomembno tudi iz varnostnih razlogov.Zapornice so skupaj z drugimi izdelki za zapore in označevanje nepogrešljiv element za varnost pri delu. Ponudbo zapornic dopolnjujejo na primer omejevalniki višine. Z odsevno površino jasno označujejo največjo višino, ki jo imajo lahko tovornjaki, avtobusi in podobna vozila – ne da bi bili s tem ogroženi vozniki, drugi zaposleni ali tovor.Ali obstajajo posebni predpisi za zapornice in cestne zapore?Sistemi zapornic so kot del območja podjetja tudi vključeni v pravilnik o zahtevah za zagotavljanje varnosti na delovnih mestih ter nemške uredbe o varnosti pri delu. Glede na motorizacijo in način delovanja se zapornice po teh predpisih obravnavajo kot vrata. To pomeni, da mora biti vsaka zapornica nameščena tako, da usmerja ljudi in vozila.Zapornice in cestne zapore prav tako jasno ločujejo cestišča in pešpoti ter zmanjšujejo nevarnost trkov. Tako so sistemi zapornic v kombinaciji z drugimi oznakami in zaporami del koncepta varnosti v podjetju – skrbijo za vidnost nevarnih območij in zmanjšujejo tveganje nesreč.Želite kupiti sisteme zapornic in potrebujete nasvet o izbiri ustreznih modelov? Obrnite se na nas. Naša prijazna ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala!
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Stenski pepelniki | Sesalniki | Čiščenje tal | Uničevalniki dokumentov | Zaporne ograje Rubbermaid | Zapore s trakovi Tensator