Hladilne naprave

Ne glede na to, kako vroče je zunaj, bodo vaši zaposleni ohranili hladno glavo. Za to bodo poskrbele naše hladilne naprave: deljene klimatske naprave, pomične klimatske naprave in hlapne hladilne naprave.

V kategoriji Hladilne naprave boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: TCL, GREE, Master.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Energijski razred gretja
Ustrezno
Število izdelkov: 12

Hladilne naprave – konec kopičenja toploteOhraniti hladno glavo včasih ni najbolj enostavno. Ko se v delovnih prostorih začne nabirati vroč zrak, se telo in um hitro utrudita. Naše hladilne naprave to preprečujejo.
Alternativa ventilatorjuGlavna razlika med hladilno napravo in ventilatorjem je, da hladilna naprava znižuje temperaturo, ventilator pa poskrbi za kroženje zraka. Dobre klimatske naprave niso omejene na hlajenje, pač pa se lahko uporabljajo tudi za razvlaževanje, prezračevanje in ogrevanje pozimi.Pri podjetju kaiserkraft boste hladilne naprave našli v naslednjih kategorijah:

  • Deljene klimatske naprave so dve enoti v eni. Notranja enota uparja hladilno sredstvo v prostor. Zunanja enota oddaja toplotno energijo, odvzeto iz prostora, navzven.

  • Klimatske naprave v enem kosu: kompaktne in pomične hladilne naprave imajo namesto zunanje enote izpušno cev, ki je na primer speljana ven skozi odprto okno ali priključena na stensko pušo.

  • Hlapne hladilne naprave: pri hlapnih hladilnih napravah se posebni filtri navlažijo z vodovodno vodo, ventilator pa ohlajeni zrak razporedi po prostoru. So prava izbira za hlajenje velikih prostorov.


Do zdaj vse jasno, ostaja pa vprašanje, kdaj je katera hladilna naprava prava izbira.
Kje in kdaj potrebujete katero hladilno napravoOdločilni dejavnik pri izbiri hladilnih naprav je, kaj želite hladiti. Za posamezne pisarne ali druge delovne prostore je dobra izbira deljena klimatska naprava, saj prispeva k prijetni delovni klimi skozi vse leto. Zaradi tihega delovanja je za uporabo primerna tudi tam, kjer je potrebna kar največja koncentracija. Prednost klimatskih naprav v enem kosu je, da jih lahko premikate in so pripravljene za takojšnjo uporabo, a so tudi glasnejše. V velikih odprtih ali prezračevanih dvoranah priporočamo hlapne hladilne naprave. Ne potrebujejo okolju škodljivih hladilnih tekočin, njihovo delovanje je poceni in jih je mogoče takoj uporabiti.Imate še kakšno vprašanje o hladilnih napravah in zraku v prostoru? Stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo pomagali.