Večnamenske lestve, teleskopske lestve

Večnamenske in teleskopske lestve predstavljajo resnično vsestranske pripomočke. Zaradi visoke nosilnosti, kakovostne izdelave in velike stabilnosti boste z njimi dosegli tudi najvišja delovna območja.

V kategoriji Večnamenske lestve, teleskopske lestve boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Altrex, KRAUSE, HYMER, MUNK, Telesteps, euroline, Layher.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 31

Večnamenske in teleskopske lestve – številne možnosti vzpenjanjaDvokraka lestev ali prislonska lestev? Odločitev ni potrebna, če izberete večnamensko lestev kaiserkraft. Uporabljate jo namreč lahko ob steni ali prostostoječe.
Ena lestev za vse primereŠtevilne večnamenske lestve so izdelane iz treh delov z natičnim elementom. Druge postavite kot dvokrako lestev in jih po potrebi raztegnete v prislonske. Poleg tega obstajajo modeli, ki se lahko uporabljajo na stopnicah ali kot dvokrake lestve. Prednost vseh različic je, da potrebujete samo eno lestev za različne primere uporabe. Izberete pa lahko želeno višino. Več o tem si preberite v naših nasvetih z dodatnimi informacijami o izbiri velikosti lestve.Naše lestve imajo še eno skupno točko – širok nabor varnostnih elementov. Sodobni tečaji, nedrseči podstavki lestve in možnost naknadne namestitve nedrsečih oblog stopnic: večnamenske in teleskopske lestve imajo vse, kar vi ali vaši zaposleni potrebujete za trdno stanje. V naših nasvetih za nakupovanje boste izvedeli vse, kar morate upoštevati pri varnem delu z lestvami in ergonomiji.
Še več možnosti za vzpenjanjeNe glede, ali se morate dvigniti samo pol ali deset metrov nad tla, ali pleskate ali privijate: pri nas najdete veliko izbiro lestev in odrov za različne primere uporabe, vse od stopnic do lestev s ploščadjo ali podestom. Le raziščite našo ponudbo in se dvignite v višave.