Toaletni papir

Kaj sploh lahko gre narobe pri nakupu toaletnega papirja?! Nič. Toda ko izbirate toaletni papir za podjetje, lahko marsikaj izboljšate. Preberite si, za kaj točno gre, in si oglejte še druge praktične nasvete!

V kategoriji Toaletni papir boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: CWS, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, TORK.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 27

Toaletni papir: brez njega preprosto ne greČe manjka kakšen vijak ali orodje, se delo sicer lahko nekoliko zatakne, vendar gre proizvodnja dalje. Če zmanjka toaletnega papirja, pa je to resnična težava. Čeprav obstaja veliko šal na račun toaletnega papirja za pisarne, podjetja in toaletne prostore, brez njega preprosto ne gre!
Kakšne so zahteve za toaletni papir v podjetju?Pri opremi za toaletne prostore imajo največjo vlogo brezhibni higienski standardi in dovolj velika zaloga potrošnega materiala. Prav tako ne smemo zanemariti učinkovitosti in gospodarnosti.  • Vedno je dobro naročiti zalogo toaletnega papirja v veleprodaji. Veliki zvitki za držala in podajalnike toaletnega papirja potrebujejo sicer več prostora za shranjevanje, vendar razbremenijo čistilno osebje in so cenejši.

  • Številni podajalniki za industrijo so zasnovani za uporabo z industrijskimi in klasičnimi gospodinjskimi zvitki. Tako bodo toaletni prostori vedno dobro opremljeni. Podajalniki toaletnega papirja za manjše zvitke zadostujejo za manj obiskana stranišča za stranke ali v manjših pisarnah, za velike različice pa se odločite v prostorih, ki jih vsak dan uporablja veliko ljudi.

  • V prestižnih prostorih, hotelskih sobah ali podobnih straniščih naredijo elegantna držala za toaletni papir za majhne zvitke najboljši možni vtis.Kakšne kakovosti naj bo toaletni papir v pisarni ali podjetju?Kaj je prednost industrijskih zvitkov v 1-slojni kakovosti? Veliko metrov papirja z obvladljivim premerom zvitka. En industrijski zvitek vsebuje približno enako količino papirja kot 14 gospodinjskih zvitkov z več plastmi. Čeprav udobje pri tem ni tako visoko kot pri 3- ali 4-slojnih različicah, toaletni papir opravi svoje delo higienično in po ugodni ceni.Prednost 1-slojnega papirja je tudi v tem, da pri intenzivni uporabi stranišča hitreje razpade, kar zmanjša tveganje za zamašitev cevi. Takšen sanitarni material je zato ravno pravšnji za praktično opremo toaletnih in drugih skupnih prostorov.Ali naj bo toaletni papir na drugih področjih podjetja 3- ali 4-slojni, je spet močno odvisno od pogostosti uporabe in želene podobe. Če se želite predstaviti kot kakovostno podjetje z jasno usmerjenostjo k strankam, na primer v hotelirstvu in gostinstvu, je vsaka dodatna plast papirja dobra naložba.Na toaletni papir za podjetja se spoznamo prav tako dobro kot na vse druge vidike poslovne opreme. Zato se lahko obrnete na nas z vsemi vprašanji!