Posode za smeti, zbiralne košare

Posode za odpadke, zbiralni koši za odpadke in higienski koši za smeti za umivalnico podjetja so del osnovne opreme. Zagotovimo vam lahko vse, kar potrebujete za svojo umivalnico, od enojnih zbiralnikov z odprtim vnosom do mrežastih košev za papir, higienskih posod in košev s potisnim pokrovom.

V kategoriji Posode za smeti, zbiralne košare boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: AIR-WOLF, CWS.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 14

Higienske posode: posode za odpadke in zbiralne posode za čisto umivalnicoZa le nekaj papirnatih brisač ne bi potrebovali higienskega koša v umivalnici. Vendar pa so nepogrešljivi za vsakodnevne potrebe in vse morebitne primere. Kajti čistoča podjetja se ne konča v sanitarnem prostoru ali umivalnici. Glede na vaše želje boste našli veliko različnih košev za odpadke za sanitarni prostor, bodisi koše za kozmetične odpadke z vrtljivimi pokrovi, prostostoječe ali stenske koše za odpadke.Kaj odlikuje higienske koše za umivalnice?V umivalnici vas čakajo številni izzivi za higiensko čisto delovanje. Pri tem ni treba strokovno odstraniti le papirnatih brisač iz podajalnikov brisač. Tudi plenice, ženski higienski izdelki ali drugi izdelki za nego telesa morajo izginiti čisto, varno in brez vonja. V ta namen se lahko zanesete na posebne zbiralnike za odpadke, ki so optimalno prilagojeni posamezni nalogi.  • V zbiralne košare z velikimi mrežami lahko shranite papirnate brisače in zagotovite dobro prezračevanje naraščajočega kupa papirja. To preprečuje kopičenje mikrobov zaradi vlage. Lahke košare je še posebej enostavno izprazniti.

  • Brezkontaktne higienske posode in podobni higienski koši omogočajo odstranjevanje uporabljenih higienskih pripomočkov, ne da bi uporabnik videl, vonjal ali se slučajno dotaknil vsebine vedra. To tudi pomeni, da se površine vedra med uporabo ne dotika, kar prav tako preprečuje širjenje mikrobov.

  • Posebni zbiralniki plenic za umivalnice za matere in otroke delujejo podobno, vendar imajo večjo prostornino in so še bolj zanesljivi pri zadrževanju vonjav.

  • Koši za odpadke s pedalom in pokrovom ter notranjo posodo prav tako omogočajo odstranjevanje brez dotika in so primerni za manj obiskana stranišča. Na eno stranišče mora biti na voljo en koš. Stenske različice prihranijo prostor na tleh.

  • Veliki koši za smeti s pokrovom ali brez niso primerni le za umivalnico, temveč služijo kot zbiralniki odpadkov po celotnem objektu.


Kaj je treba upoštevati pri higienskih koših za umivalnice?Raje si zagotovite en koš preveč kot enega premalo: Tudi če se plenice in papirnate brisače odstranjujejo med mešane odpadke, ti v umivalnici – že samo zaradi vonja – ne bi smeli na praznjenje čakati v istem košu. Zato imejte za vsako tipično vrsto odpadkov pripravljene ustrezne koše.Koši za kozmetične odpadke ali koši s pedalom so obvezni v vseh toaletnih prostorih, ne le v ženskih, temveč tudi v moških sanitarijah. V nasprotnem primeru boste morali pogosteje posegati po orodju za čiščenje cevi.Čeprav bi moralo biti higienično ravnanje v umivalnici samoumevno, so natančne oznake in opozorilne tablice za vnos določenih odpadkov v zabojnike boljša odločitev. Tudi v tem primeru velja, da je bolje povedati preveč kot premalo.Tudi mi bi radi povedali še več. Na primer v naših vodnikih o higieni v pisarni, o redu in čistoči na delovnem mestu ter o pomembnih higienskih ukrepih za podjetja. Če želite tudi vi kaj več povedati (ali vprašati), se obrnite na nas.